|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marka13
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 8:39 am Předmět: Stagnace při rýsování |
|
|
Ahoj,
posiluju 3 roky, stejně tak dlouho jedu stravu. Každý rok na jaře se snažím vyrýsovat na léto, asi jako všichni tady. Tohle jaro, nevím proč se to nějak zaseklo.
Ohledně stravy, od začátku března snižuji příjem sacharidů každý týden o 20g, začínala jsem na 180g, nyní jsem na 140g. Bílkoviny 2g/1kg. Trenink 6+1, partie 2x týdně, jednou těžce, jednou lehce a po treninku 25 min. aerobky 130 tepů. Měřím se každý týden. A právě dnes jsem po ranním měření zjistila, že od minulého pátku nic, váha stejná, míry stejné, pas se ani nehnul. Jídelníček držím na 100%. Tak nevím, kde je chyba. Jestli třeba v intenzitě treninku, nebo spíš ve stravě ( vlny chci jet až v dubnu ). Co dělat, když stagnujete? Poraďíte? Děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 8:41 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
týden neznamená vůbec nic.
Pokud chceš zrychlit tempo hubnutí, nehýbal bych už těma sacharidama, ale naopak zvedl energetický výdej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 8:48 am Předmět: |
|
|
Uz bych ty sacharidy moc nestahoval, to muze byt naopak kontraproduktivni, protoze si tim akorat zpomalujes matabolizmus. Vzdy je lepsi radeji jist vic a vic se hybat nez jist mene. Dalsi vec je, co a kdy jis. Obcas muzes udelat nejakou vlnu (1 den hodne vysoky prijem sacharidu, dalsi den pak 0 ), tohle vse pomuze pro zrychleni metabolizmu, coz je pri hubnuti klicove.
Trenink: Pokud cvicis porad stejne, muze to byt take duvod tve stagnace, to same aerobni trenink, zkus treba HIIT nebo proste zvys intenzitu.
Jeste par uzitecnych rad v tomto clanku. http://jasonferruggia.com/12-reasons-youre-not-losing-fat/ _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
TS
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 8:56 am Předmět: |
|
|
Co dát pár dní oraz od všeho? Trochu "nacukrovat" a rozjet to znovu?
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:06 am Předmět: |
|
|
všem děkuju za rychlou reakci.
pro TS máš pravdu, příští týden jsem 2 dny mimo domov, takže žádná posilka a nacukruju.
pro Draper o vlnách uvažuju, ohledně jídla standart, od rána víc sacharidů, během dne sachry ubírám a přidávám bílkoviny. Jedu podle rozpisu. vychází mi to 140S, 110B cca 20-25T. Nepočítám do toho potréninkovej nápoj (protein+sachr 1:3).HIIT znám, taky ho jedu. Trenink mi trvá 60 min+pak25min HIIT. Cvičím v polední pauze místo oběda. A je pravda s tou intenzitou, to může být kámen úrazu. Kontroluju si tepovku a občas se mi stane, že třeba při treninku biceps+triceps lehce se do tepovky nedostanu. Když jedu těžkej trenink prsa tricák, ramena, tak jo, ale u těch lehkých ne. Celkově se ani moc nepotím.A to nosím dvoje tepláky, abych měla pořád zadek v teple. Mám sice přes stehno 52cm, ale je tam i celulutida. Věčnej boj. Chtěla jsem zkusit teď na jaře soutěž, ale ty pitomý nohy mě odrazujou. Chci všechno spálit i s rizikem, že půjde dolů hmota a pak znova pomalu nabírat, ještě že existuje svalová paměť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:09 am Předmět: |
|
|
Potréninkový nápoj určitě počítat do denního příjmu.
Možná bych přidal na aerobce. 25 minut je takový základ. Střídal bych to a natáhnul klidně k hodině - tedy ne denně, samozřejmě. Taky bych střídal typy aerobní aktivity - pás, kolo, rychlá chůze v terénu, běh atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:45 am Předmět: |
|
|
Draper: zajimava stranka, diky _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 10:00 am Předmět: |
|
|
Podle mně to klidně může být jen tím, že tvoje tělo zadržuje vodu. Například já jím v podstatě pořád stejně, a váha se mi v průběhu týdne hýbe klidně o dvě tři kila nahoru a zase dolů - nejsou to špeky, ale voda, glykogen ve svalech a obsah trávícího ústrojí.
Mimochodem, třeba by naopak pomohlo, kdybys na týden vyřadila kardio úplně a nechala tělo trochu odpočinout, je možný, že je z té kombinace intenzivního tréninku a nízkosacharidové diety tak vystresované, že si zuby nehty drží všechnu hmotu (viz cortisol, interference effect atp.)
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
Tak teď jste mě dostali, jeden zvýšit aerobku, druhý ubrat.
Vím, nikdo nemá návod jak na to. Každej musí pozorovat sám sebe a zkoušet.
Voda to není, znám se, když jsem brala kreatin, to pak byla fakt voda!
prostě jednoduše, nechci se tim stresovat, cvičím už nějakej pátek, tak si s tim snad poradim. Vono je nejhorší, a to se mi stalo i minulý léto, že se prostě dostanu na nějakou hranici, vím, že tam je ještě trošíčku tuku, takový ty 2-3 kila a ty poslední právě nejdou pryč. Minulej rok jsem byla 169/53,5 kg, pas 64, všechno ok, jen na tá " prdeli " se to prostě drželo.Muj chlap mi říká, že tam mám to sádlo třeba 10 let, tak nemůžu čekat, že půjde hned dolů. No a když jdu k masérce na lymfatickou masáž, tak ta už si dělá aliby dopředu a říká, že každej musíme mít nějakej ten tuk, ne!? Ale já ho tam prostě nechci. Do léta to dám, abych mohla zkusit podzim soutěž.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 11:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 11:50 am Předmět: |
|
|
To ubrat bylo pro případ, že táhneš vodu. V tom případě bych dal na chvíli volno i ve fitku.
Jinak je to jak jsem psal. Je to jednoduchá matematika. Pokud vydáš víc než přijmeš, tak hubneš. Nedoporučuji ubrat z jídla, silně doporučuji zvednout výdej-optimálně aerobkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | To ubrat bylo pro případ, že táhneš vodu. V tom případě bych dal na chvíli volno i ve fitku. |
Přesně tak jsem to myslel.
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 12:28 pm Předmět: |
|
|
Jasně, udělám. Jen mimochodem mám spočítanej bazální metabolismus
v klidu: 5737Kj, při zátěži 9400Kj. No a jídlo podle Flora mám cca do 5000Kj. takže výdej mám určitě vyšší než příjem. Takže budu bojovat. A nejde mi o " dokonalou štíhlost " ale naopak o pěkný pevný tělo s minimem špeku a maximem svalstva. Tak moc děkuju, jdu do posilky makat!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
| marka13 napsal: | Jasně, udělám. Jen mimochodem mám spočítanej bazální metabolismus
v klidu: 5737Kj, při zátěži 9400Kj. No a jídlo podle Flora mám cca do 5000Kj. takže výdej mám určitě vyšší než příjem. Takže budu bojovat. A nejde mi o " dokonalou štíhlost " ale naopak o pěkný pevný tělo s minimem špeku a maximem svalstva. Tak moc děkuju, jdu do posilky makat! |
To je obrovský rozdíl mezi příjmem a výdejem, nevím, jestli na to netlačíš trochu moc. Raději bych na to šel pomaleji, zvlášť když jsi už tak dost štíhlá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
Je to pravda. Pokud je telo celkove pretezovane a nedostava adekvatni odpocinek, zadrzuje vodu podstatne vice a ani ten tuk nespaluje zdaleka tak efektivne, coz se mne uz mockrat potvrdilo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|