REBORN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - REBORN  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> REBORN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wwwpower

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mrtvý tah
5x95
5x120
5x140
3x183
3x210
2x2x210
síla ani chut' nebyly

bench
6x95
6x100
5x6x113

stahování kladky
8x37
5x50
3x8X37
honzik833

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:

čus, díky za poklonu, zatím jsem si vyrobil kufry, kládu, všechny možný stojany, lavičky co mám, hrazdu atd. Ta činka jak je na videu má průměr úchopové části 50mm, ale nakladací konce má 25mm, protože mám kotouče 25mm a nechtělo se mi je provtrávat. Jinak vyrábění nářadí mě hrozně baví, ještě mě čeká super yoke, betonová koule a snad budu dělat i nakloměný rampy jak se používaj na strongmanech na držení aut. Bohužel ted' jak na cvičení tak na vyrábění není moc času, do měsíce musím odevzdat diplomovou práci takže všechno ostatní jde stranou.

Jo vybaveni me taky bavi si delat. V soucasne dobe pomalu davam dohromady material na silovou klec a stojan pro kladku na zada a triceps

Jo ty starosti ze skolou plne chapu a vubec nezavidim..respekt. na druhou stranu se aspon pri cviceni dobre odreagujes.

Koukam na posledni trenink a na to ze to je jen taka oddychovka pri skole docela slusny mazec s tim MT.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wwwpower

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
wwwpower napsal:

čus, díky za poklonu, zatím jsem si vyrobil kufry, kládu, všechny možný stojany, lavičky co mám, hrazdu atd. Ta činka jak je na videu má průměr úchopové části 50mm, ale nakladací konce má 25mm, protože mám kotouče 25mm a nechtělo se mi je provtrávat. Jinak vyrábění nářadí mě hrozně baví, ještě mě čeká super yoke, betonová koule a snad budu dělat i nakloměný rampy jak se používaj na strongmanech na držení aut. Bohužel ted' jak na cvičení tak na vyrábění není moc času, do měsíce musím odevzdat diplomovou práci takže všechno ostatní jde stranou.

Jo vybaveni me taky bavi si delat. V soucasne dobe pomalu davam dohromady material na silovou klec a stojan pro kladku na zada a triceps

Jo ty starosti ze skolou plne chapu a vubec nezavidim..respekt. na druhou stranu se aspon pri cviceni dobre odreagujes.

Koukam na posledni trenink a na to ze to je jen taka oddychovka pri skole docela slusny mazec s tim MT.

ta škola mě neskutečně vysává, nedovedu se plně soustředit na trénink, moc nespím a nejím. Už aby ta diplomka byla odevzdaná a měl bych klid nebo ještě líp už aby byl titul doma, to bych to teprve rozjel.
wwwpower

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2012 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čelní dřepy
do 1x135
totální ztráta techniky

tlaky na ramena s jč v sedě
10x22
8x41
3x6x41
2x10x22

stahování lopatek
4x8

doufám že příští týden už dodělám šikmou lavici, kterou potřebuju na šikmý benche a tlaky, ten xindl co mám ted' se mi sype pod nohama je celá zkroucená a popraskaná ve svárech. Pujčil mi jí kdysy strejda je od Weidera a je z jeklu 40x40x1, takže na těžší věci si netroufám. Ještě udělám lavici na hyperextenzi. Vše bude vyrobeno z jeklu 50x50 síly 3mm takže žádnej papír
honzik833

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2012 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
čelní dřepy
doufám že příští týden už dodělám šikmou lavici, kterou potřebuju na šikmý benche a tlaky, ten xindl co mám ted' se mi sype pod nohama je celá zkroucená a popraskaná ve svárech. Pujčil mi jí kdysy strejda je od Weidera a je z jeklu 40x40x1, takže na těžší věci si netroufám. Ještě udělám lavici na hyperextenzi. Vše bude vyrobeno z jeklu 50x50 síly 3mm takže žádnej papír

to priste muzes dodat foto az budes vyrabet lavici atd:-) jj 1mm tloustky materialu na to bych si nepolozil ani rucnik
wwwpower

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
wwwpower napsal:
čelní dřepy

to priste muzes dodat foto az budes vyrabet lavici atd:-) jj 1mm tloustky materialu na to bych si nepolozil ani rucnik

hrubý základ na lavici mám vyrobený, ted jen to dodělat, právě že mi zbyllo kus toho jeklu tak než to nechat na zmar tak z toho radči udělám hyperextenzi
wwwpower

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kombinace axel 100kg + log 82 + jednoručka 53kg
5serií

log lift
5x

farmers walks
2serie 20m - 120kg

tire flip
wwwpower

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1xpowerclean + push press
5x95
5x105
2x115
0x120 - kousek před propnutim loktů miss, nepřišlo mi to těžký, ale problém je v tom že to až moc rvu přes ramena, nohy nedovedu zapojit natož abych šel do nůžek

bench
6x95
2x6x115
2x3x120
2x125

cg bench
2x5x95
honzik833

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukam a jses zpatky pekne ;-) ctu tady log lift, ze si davas. Mas vlastni kladu?;-)

A posledni serie miss na 120 ;-) tak to je docela skoda. kdyz vezmu kolik to vazi tak mazec. nevadi treba priste..
wwwpower

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
Koukam a jses zpatky pekne ;-) ctu tady log lift, ze si davas. Mas vlastni kladu?;-)

A posledni serie miss na 120 ;-) tak to je docela skoda. kdyz vezmu kolik to vazi tak mazec. nevadi treba priste..

tady máš ochutnávku
honzik833

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pekne pane :-) jen takova technicka to mas ze dreva nebo delanou z plechu?:-)
wwwpower

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
pekne pane :-) jen takova technicka to mas ze dreva nebo delanou z plechu?:-)

je dřevěná, myslím že někde v zápisech mám fotky z výroby, má průměr 33cm a délku 200cm, když nepočítám nakládací konce.
honzik833

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
můj log lift

Jo tak kladu jsem objevil. :-) pekne drevo. No se drevem to neumim. Tak to spis rysknu s nejakym kusem zeleza
wwwpower

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je čas zase začít něco dělat, aktuální váha je 104kg, objednal jsem zase nějaké suplementy, ale myslim že zase nenaberu ani kilo. Potřebuju přibrat 6-10kg, zlepšit se v základních cvicích.
Zkusím asi trochu jiný přístup v tréninku, zkusim cizovic trénink vršek -spodek, experimentování se seriema atd., zkusíme, uvidíme, stagnace je už moc dlouhá tak není co ztratit
wwwpower

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aktuální forma zad, při pase 95cm

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - REBORN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: