bench press
8x95
3x115
6x3x120 - docela se dalo, ale ten bench je stále chcípáckej, budu ho zkoušet jezdit 2x týdně asi timhle stylem, poněvač mě ta slabota deprimuje
mrtvý tah
5x95
5x145
3x183
3x3x203
krčení ramen v činkou
10x115
3x10x145
shyby
4x8
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
už se mám pomalu otepluje, dneska v garáži jen -4°C, ale už jsme to ošéfovali a dali jsme si tam plynový kamna, tak v určitejch místech garáže je i 5°C
dřepy
5x95
5x120
4x6-7x165
mohamedány
5x8
tlaky s jč na rovné
4x8x47
ze sparinga co se mnou cvičí mám radost, po necelých třech měsících cvičení dřepuje v seriích s 90-100kg - zlepšení o 40kg, dokáže přemíst'it a vyrazit 72kg axel- zlepšení o 30kg, a zatáhne na tahu 165kg - zlepšení o 40kg, jestli mu motivace a zlepšování vydrží dál tak bude jednou hodně dobrej
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
A
dřepy
přítahy činky v předklonu / shyby
millitari press
B
mrtvý tah
bench
C
přemístění + výraz
trhy s jč
tyhle jednoduchý tréninky jsou pro mě to nejlepší
včerejší třénink se absolutně nepovedl, uplně bez síly, asi na mě leze chřipka
dřep
6x95
6x120
5x140
5x165
2x5x185
5x185 - na tuhle serii jsem si zkoušel nabandažovat kolena s tim že jsem si myslel, že zvednu mnohem víc, ale zvedalo se mi uplně stejně jako bez bandů, asi to neumim správně namotat.
mohamedány
4x10
shyby
5x8
tlaky na ramena v sedě
8x18
8x32
4x8x37
1xpowerclean+push press s axelem
8x42
8x82
3x3x107 - přemístění bylo OR, letělo tam pěkně, výrazy s rezervou
2x 111 - překonání nového OR v přemístění, výrazy s rezervou
power clean s axelem
5x101 - OR rezerva ještě tak na 2 op, jenže jsem se přepil koly a málem jsem se poblil
4x101
3x101
board press
5x100
4x3x120
10x100
6x100
trhy s jč
5x27
3x36
3x47
kdyby takhle pěkně šlapaly ty tréninky častěji
edit: chyběli mi v zápise power cleany
power clean s axelem
5x101 - OR rezerva ještě tak na 2 op, jenže jsem se přepil koly a málem jsem se poblil
Moc pěkný tohle! Koukam, že zkoušíš dát do praxe Bennyho nejtajnější tréninkový principy :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
power clean s axelem
Moc pěkný tohle! Koukam, že zkoušíš dát do praxe Bennyho nejtajnější tréninkový principy :)
farmers walks
90kg- 2x20m s otočkou, čas cca 21s, mám i nekvalitní video :-D
110kg- 20m chtěl jsem to dát 2x20 s otočkou, ale při otočce jsem šel moc rychle a stáhlo mě to a rozštípal jsem se :-D
8x100
3x5x115
1x135- na krev
5x115
mt
3x3x183
log lift
6x82 -jen čisté tlaky
momentky :-)
dřepy zadkem až na zem a se stopkou dole
3x5x120
to bylo spíš jen tak na zkoušku, ale asi to budu praktikovat
millitari press
5x62
5x72
6x82
5x82
4x82
log lift výrazy
6x82 - zajímavý je jak mě ten log lift zmáhá, nohy vůbec nedovedou pracovat jak bych chtěl, jako třeba při axelu, celkově to asi ale bude chtít začít dělat nějaký výskoky na box, sprinty atd. abych chytil dynamiku do nohou, protože ty nohy jsou fakt prkený
přemístění s axelem
do 1x107
1xpower clean/continental +push press s axelem
8x101
4x111
0x120 - dvakrát těsně nedotlačeno
1x120 PR
2x115
Předpažování s kotoučem
5x10x12
power clean
5x101
3x101
2x101
biceps ez alá cizo
5x58
3x5x76
Naposledy upravil wwwpower dne so březen 10, 2012 12:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak jsem se na to koukal a parada pane. Musim uznat velky respkt. Trenovat v garazi pri -11 stupnich to chce uz radne odhodlani.
Koukal jsem na ten trenink a opravdu parada, okoreneno i videjkem z treninku a momentkami super prace. Jen tak dal.
Otazka k vybaveni ktere pouzivas. co vsechno sis delal pro cviceni. treba ta osa v poslednim videjku, co ma na konci zrejme kola z auta :-) Osa ma standartni siri kolem 3 cm nebo pouzivas nejakou sirsi?
Tak jsem se na to koukal a parada pane. Musim uznat velky respkt. Trenovat v garazi pri -11 stupnich to chce uz radne odhodlani.
Koukal jsem na ten trenink a opravdu parada, okoreneno i videjkem z treninku a momentkami super prace. Jen tak dal.
Otazka k vybaveni ktere pouzivas. co vsechno sis delal pro cviceni. treba ta osa v poslednim videjku, co ma na konci zrejme kola z auta :-) Osa ma standartni siri kolem 3 cm nebo pouzivas nejakou sirsi?
čus, díky za poklonu, zatím jsem si vyrobil kufry, kládu, všechny možný stojany, lavičky co mám, hrazdu atd. Ta činka jak je na videu má průměr úchopové části 50mm, ale nakladací konce má 25mm, protože mám kotouče 25mm a nechtělo se mi je provtrávat. Jinak vyrábění nářadí mě hrozně baví, ještě mě čeká super yoke, betonová koule a snad budu dělat i nakloměný rampy jak se používaj na strongmanech na držení aut. Bohužel ted' jak na cvičení tak na vyrábění není moc času, do měsíce musím odevzdat diplomovou práci takže všechno ostatní jde stranou.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru