Ten Sapp to snad uz neni mozny, ten odklepe snad na vsechno. Ted ale prekvapil a drzel se celkem dlouho, myslel sem ze to zabali po tech hamerfistech.
Mimochodem kdyz se podivate na wikipedii, tak tam je ze Bobo prohral na SAPPMISSION via takedown
Ted sem malem umrel pri divani se na vazeni. Uz tam sel Bobo po knockoutu
Booba si pamatuji z doby rusim PRIDE soutezi z japonska, kdy byl takova srandovni postavicka, ale pripadal mi vetsi. Ten jeho kolega v poslednim zapase ( anglican jmeno nevim ) bejval take zapasnikem PRIDE serie co pamatuji, ale co se tyka techniky tak to nebyl take zaden zazrak. Ale co uz potkaly se 2 kolosy
BTW: fedor emelianenko jeste zapasi? v dobe kdy jsem to sledoval byl E neporazitelny
hm zajimave, respektive podobny osud mel tusim wanderlei silva ktery sel z pride do UFC a tam relativne dostal. Prislo mi, ze spouste borcu nevyhovoval ten americky styl. Mozna tak i Mirko CROcop.. Jo stare dobre casy :-)
hm zajimave, respektive podobny osud mel tusim wanderlei silva ktery sel z pride do UFC a tam relativne dostal. Prislo mi, ze spouste borcu nevyhovoval ten americky styl. Mozna tak i Mirko CROcop.. Jo stare dobre casy :-)
Tak předevšim Wandy už toho má hodně za sebou a po KO v Pride od Henda už nikdy nebyl jako předtim... Ale drží se pořád celkem slušně, akorát už musí víc technicky, jak je skleněnej :) já mu vždy fandím :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru