Marihuana a posilování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Marihuana a posilování  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Marihuana a posilování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Roin napsal:
Přesně jak říká nabírání síly je jedna věc a budování svaloviny druhá. Jasný výsledky vidí ale je jen otázka času jak ještě dlouho. Určitě člověk co jednou v tejdnu chlastá nedosáhne toho čeho ten kdo nechlastá vůbec a navíc. Pokud člověk sype a řekne si, že jednou za tejden ho alkohol vůbec nemůže ohrozit tak je taky na omylu je to nebezpečné protože dochází k negativním účinkům na růst svalů a činnost vnitřních orgánů, nebo případně k rozvoji gynekomastie.

Bud naprosto v klidu, tobe stejne nikde nenalejou, nebo by aspon nemely, takze tohle neni asi uplne tvuj aktualni problem...Jeden kouri cigara jak fabrika, druhej si zajde na 3 piva a zhuli se, treti si koupi hromadu bobuly, pak vypada jako hovnival a vsem se smeje jak sou maly a povida pohadky jakej je natural preferuje zdravej zivotni styl A nejhur je na tom ten, co se dre jak magor aby pribral 2 kg svalu, raci ani s kamosema nejde na pivo aby mu to nesezralo 2deka muskulatury a stava se zneho "mimozemstan" co ma nejblizsi vztah s krejcovskym metrem a digitalni vahou, co porovnava procento tuky/svaly, tak me reknete co je horsi...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja ti reknu co je horsi, clovek ktery je po celym Brnu vyhlaseny fitkovy mamlas a tlučhuba
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ja ti reknu co je horsi, clovek ktery je po celym Brnu vyhlaseny fitkovy mamlas a tlučhuba

Nevim koho presne myslis ale ja do zadnyho fitka nechodim...ale natlouct hubu ti klidne muzu, no problem.
kubaz

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a ví už o tom maminka, že se chceš prát ?
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
a ví už o tom maminka, že se chceš prát ?

Taky te mam rad
Bombay

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Celá debata jde do kytek, zbrchejte se.

Tak někdo do posilování pije, někdo ne. Pro někoho jsou dvě piva za týden katastrofa, bo mu zničí kondičku, pro jiného to je normální.
Každý to má jinak, někdo bouchá pro radost, někdo tím žije.

Tak se hoďte do klidu a věnujte se hulení.
drlift_

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No nekteri to moc prozivaji. Ono je sice fajn, makat a snazit se davat vse sportu, ale kdyz si nekdo da obcas par piv (ono je totiz chlastat a chlastat), rozhodne ho to nezabije. Troska zabavy cloveku neuskodi, zit celej zivot jako asketa mi prijde tak trochu podivinsky.....
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak viz. drlift a ostatni. Pred par lety, nez jsem se odstehoval do Brna, jsem se vzdy tak 1x za 14 dni pekne vylil na zabavach a nikdy jsem nepozoroval, ze by to bylo nejak kontraproduktivni, co se posilovny tyka. Pokud to clovek nedela opravdu zavodne, tak by se tim cvicenim a stravou nemel nechat pohltit a zit normalni zivot. Ty vysledky budou stejne i kdyz se jednou za cas ozere jak prase :) .Nekdy je to ovsem tezke a samotnemu se mne nekolikrat stalo, ze v touze po nejlepsich vysledcich, byla na prvnim miste posilovna a jidlo, pak dlouho nic a pak az ostatni veci, coz je samozrejme spatne.
papaya

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Roine , ty tvoje teorie jsou na poměry 99% zdejších uživatelů fóra úplně vedle.. A upřímně - když si vzpomenu na tvoji fotku a přidám si k tomu tvoji argumentaci, že nechceš, abys kvůli alkoholu přišel o svoje těžce vybudované svaly, musím se smát

Podle mě - cokoliv, co se přehání a co se vede do extrému, je špatně. Nejsem žádný ožrala, ale jednou dvakrát do roka se prostě stane, že člověk přetáhne a ožere se jak doga. Není to o tom, že by se člověk nedokázal bavit bez alkoholu, ale prostě to k té zábavě patří. To, že si dá člověk jednou týdně dvě piva s kámošema v hospodě, často vede k lepšímu výsledku, než že bude sedět doma a psychicky se připravovat na další těžký trénink nohou.. A neodsuzujte alkohol (Roin atd.), protože třeba víno a zvláště víno červené, má v rozumné míře daleko víc pozitivních vlastností, než těch negativních.. Ať je to pozitivní působení na srdce, cévy, cholesterol atd..
BUFU

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alkohol bych do této debaty vůbec netahal. Je to něco naprosto jinýho než tráva To už by se spíš dalo porovnávat s cigaretama...

petr616 : rozumnej názor

Jak už bylo řečeno... trávu, proč ne, hlavně s Mírou
harry

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
harry napsal:
Já hulím dost, hulil jsem xkrát před tréninkem, milionkrát po tréninku, ničemu to nevadí. Jen před thai boxem to bylo na prd
Po tréninku ideální varianta, jak toho do sebe dostat co nejvíc.

Jak dlouho takhle hulíš?

10 let
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je dobrá diskuze
Trávu ani cigára nee, to bych nerozdejchal (hlavně se to nedá sežrat, tak proč se tím zabejvat ) . Rad si dam po těžkým jídle bechara a slivku domací si taky dopřeju a to dost pravidelně
Rostislaw

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím, že je to dnes nemoderní názor a že ten kdo nehulí, je tak trochu out, ale o tom co je škodlivější, zda tráva či alkohol by jsme mohli polemizovat. Znám nejeden případ, kdy se po pár jointech holkám rozjela maniod. psychoza, tráva v tomto případě slouží jako takový spouštěč psych. nemocí.
rudosh

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Já vím, že je to dnes nemoderní názor a že ten kdo nehulí, je tak trochu out, ale o tom co je škodlivější, zda tráva či alkohol by jsme mohli polemizovat. Znám nejeden případ, kdy se po pár jointech holkám rozjela maniod. psychoza, tráva v tomto případě slouží jako takový spouštěč psych. nemocí.

Stejně se dá polemizovat o tom, zda za to tráva mohla. To je jako říct, že známý si dal pár prásků a za pár let jel na heru, takže za to může tráva :-)

To hulení před trénikem nechápu. Si nedokážu představit, co bych tam předváděl... to už je moc si to zdůvodňovat lepším procítěním svalů :-D
Rostislaw

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rudosh napsal:
Rostislaw napsal:

Stejně se dá polemizovat o tom, zda za to tráva mohla. To je jako říct, že známý si dal pár prásků a za pár let jel na heru, takže za to může tráva :-)

To hulení před trénikem nechápu. Si nedokážu představit, co bych tam předváděl... to už je moc si to zdůvodňovat lepším procítěním svalů :-D

Polemizovat se o tom dá, ale že má tráva větší dopat na psychiku o tom snad žádná.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Marihuana a posilování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: