Strava v období několikadenní přestávky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strava v období několikadenní přestávky  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Strava v období několikadenní přestávky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pan_Absinth

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:10 pm    Předmět: Strava v období několikadenní přestávky Odpovědět s citátem

Zdravím, dneska jsem plnej dotazů (už 2. ) ,ale jde o to, že si chystám dát s treninkem pauzu asi na týden, z důvodu určitého pohybového handicapu.

Chtěl bych se, zeptat, na kolik gramů bych měl redukovat denní příjem sacharidů a bílkovin v období přestávky když nebudu posilovat? Když už jsem jednou začal makat, tak bych s váhou nerad spadl dolů a zároveň nechci přibrat na tuku, neboť jsem v posledních měsícíh zaznamenal tloustnutí tam, kde se mi to zrovna moc nehodí. :-/ Chtěl bych vědět, na jakou optimální hodnotu to mám snížit? Věřím, že je to individuální záležitost, ale nějaké rozmezí být musí a já nemám vůbec představu, kolik by to mohlo být.

Jsem ektomorf, denní příjem sacharidů mám 7,5g na 1kg a 1,5g bílkovin na 1kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kojetinek

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 12:52 pm    Předmět: Re: Strava v období několikadenní přestávky Odpovědět s citátem

Pan_Absinth napsal:
Zdravím, dneska jsem plnej dotazů (už 2. ) ,ale jde o to, že si chystám dát s treninkem pauzu asi na týden, z důvodu určitého pohybového handicapu.

Chtěl bych se, zeptat, na kolik gramů bych měl redukovat denní příjem sacharidů a bílkovin v období přestávky když nebudu posilovat? Když už jsem jednou začal makat, tak bych s váhou nerad spadl dolů a zároveň nechci přibrat na tuku, neboť jsem v posledních měsícíh zaznamenal tloustnutí tam, kde se mi to zrovna moc nehodí. :-/ Chtěl bych vědět, na jakou optimální hodnotu to mám snížit? Věřím, že je to individuální záležitost, ale nějaké rozmezí být musí a já nemám vůbec představu, kolik by to mohlo být.

Hele nejsem žádnej profík :) cvičím dva roky, ale já sem měl pauzu na dva týdny stravu jsem udržoval stejnou jako při normálním cvičení jelikož jí nemám nijak extra seřazenou :) klasika :) ráno ovoce, ve škole svačina celozrný chléb sýr nebo šunka k tomu třeba okurka, oběd maso rýže , později jsem mezitím dojedl zbytek samotné rýže nebo sem si dal jablko a večer po 7 hodině nejíst ale k večeři bud něco lehkého a protein 20g nebo si udělám škopský salát :)) něco lehkého :)
Pan_Absinth

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 11:34 am    Předmět: Re: Strava v období několikadenní přestávky Odpovědět s citátem

Kojetinek napsal:
Pan_Absinth napsal:

Hele nejsem žádnej profík :) cvičím dva roky, ale já sem měl pauzu na dva týdny stravu jsem udržoval stejnou jako při normálním cvičení jelikož jí nemám nijak extra seřazenou :) klasika :) ráno ovoce, ve škole svačina celozrný chléb sýr nebo šunka k tomu třeba okurka, oběd maso rýže , později jsem mezitím dojedl zbytek samotné rýže nebo sem si dal jablko a večer po 7 hodině nejíst ale k večeři bud něco lehkého a protein 20g nebo si udělám škopský salát :)) něco lehkého :)

díky aspoň za odpověď ;-) už jsem myslel,že mi tady nikdo neodepíše ty ale nejseš ektomorf,ne?
papaya

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neřeš to a jez normálně. Za týden rozumného stravování se ti určitě nestane abys razantně přibral/zhubl.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 11:59 am    Předmět: Re: Strava v období několikadenní přestávky Odpovědět s citátem

"Jsem ektomorf, denní příjem sacharidů mám 7,5g na 1kg a 1,5g bílkovin na 1kg. "

To to držíš asi jako já. Já mívám 6-7g/kg a 1,6-2g/kg. Proto bych v pauze držel ty sacharidy tak na 3-4g/kg a bílkoviny klidně ještě maličko srazil na 1,3 možná, ale kvalitních. Tak to dávám při pauze, kterou mívám jednou za uherák... a držím se na stejný váze ;)

Rychle na stránku:

Přejdi na: