|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 14, 2012 10:50 pm Předmět: |
|
|
Zkrácený vzpřimovače a slabší hluboký stabilizační systém mohou dělat také své, protože při těchto dvou věcech dostávají kyčle a jejich svaly zabrat více, než je u trupu bez dysbalancí.
Jelikož Tě neznáme a nikdo neví jak cvičíš, jsou to jen takové výstřely do vzduchu, tak si to pak nějak s někým prober, kdo Tě může zkontrolovat (někdo fundovaný) od hlavy až k patě. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tarzos
|
Zaslal: st březen 14, 2012 11:10 pm Předmět: |
|
|
Ptal jsem se na to jak trenéra na thajským boxu, tak i ve fitku a každej mi říkal něco jinýho a nic z toho mi moc nepomohlo. Dá se říct, že mi radili věci, který děláme běžně při rozcvičce.
Nějakej čas už přemýslím, že zajdu za nějakým fyzioterapeutem - dřív jsem hrával 10 let hokej, tak jestli se to nemohlo podepsat. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 12:02 am Předmět: |
|
|
Stalo se mi něco podobnýho minulej rok, chodil jsem s tim asi 3 měsíce na rehabilitace - dozvěděl jsem se že mám u kyčlí nějaký ochablý svaly (divný že to začlo bolet až po 4 měsících bez aerobky, když jsem vyrazil ven a docela slušně mě prohnal nějakej čokl) - od tý doby jsem byl rád že sem udělal dřep s vlastní váhou, jedna taky bolela víc, a přesně i při těhle kopech to bylo cejtit. Rozhodně bych zašel za doktorem. Jestli budu mít zejtra čas, můžu ti tu vypsat cviky co mi na to doporučil, ale krom toho to řešili 2x týdně Magnetoterapií a ta mi pomohla nejvíc (to vim, protože ty cviky co jsem měl doma dělat jsem nedělal  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 3:55 pm Předmět: |
|
|
| tarzos napsal: | Ptal jsem se na to jak trenéra na thajským boxu, tak i ve fitku a každej mi říkal něco jinýho a nic z toho mi moc nepomohlo. Dá se říct, že mi radili věci, který děláme běžně při rozcvičce.
Nějakej čas už přemýslím, že zajdu za nějakým fyzioterapeutem - dřív jsem hrával 10 let hokej , tak jestli se to nemohlo podepsat. |
Pokud si prděl na kompenzační cvičení a posilování ochablých svalů a protahování zkrácených, tak si piš, že se to podepsalo. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|