pro me by to byl event roku, i kdyby tam byl "jenom" ten hlavni fight
sledovat live bude samozrejmost
Taky si Alika nenecham na zivo ujit. Akorat uz by mohl zacit poradne trenovat. Nejak se mi nelibi jeho zpravy na facebooku. V sobotu hazel jak ma nezdravou snidani a ja cekal ze bude snidat kone a vono nic
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ja si do ted myslel, ze ten svuj curakismus jen hraje, ale po te knize mam pocit, ze to mysli vazne.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Ja si do ted myslel, ze ten svuj curakismus jen hraje, ale po te knize mam pocit, ze to mysli vazne.
praveze az teraz to dotiahol uplne do nebies, spravi knihu, kym bude rematch preda sa jej na tony, za rematch zhrabne par mega vratane sponzorov a under-table cash, ma tesne po 30ke a do konca zivota nemusi pohnut prstom
Prave davaju na Euro sporte Thai Boxe Maniu a Gago Drago dostal k.o. ukazkovym high kickom...chudak, ked ho vzkriesili, bol asi mimo, lebo dvihal na znak vitazstva ruku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru