Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15/3 AEROBKA, BRICHO

kolo
60 minut (42,50km, celkem 53 minut na max zatez)

zkracovacky (nohy hore) 20,20,20,20,20,20

rotace s osou 10kg x 30,30,30,30,30 (na kazdou stranu)

edit: pro ty, kterym se nechcou cist me dnesni treninkove trable, tak bych to strucne shrnul asi slovy, ze jsem kokot, ale byla dnes dobra aerobka

-dnes mel byt trenink a i jsem s nim zacal, dal jsem par rozcivcovacich serii na premisteni, ale to bylo tak vse, co jsem dnes zmohl / mohl :) Chtel jsem si nalozit dalsi zavazi na cinku, ktere bylo ovsem nalozene na jednorucce od minuleho treninku, ktera byla pevne utazena, ze jsem jednu stranu opet nemohl povolit. Tak jsem vzal male 1,25kg zavazi a parkrat do toho triskl, coz vzdy pomuze, ovsem ja debil jsem tam pri jedne rane strcil prst Myslel jsem, ze se po*eru, okamzite mne z nej zacal valit proud krve, asi 20 minut jsem se to snazil zastavit pod studenou vodou, ale porad do valilo, pak jsme to pevne zavazal, ale krome toho, ze to bolelo, tak krev porad prosakovala i pres silnou vrstvu obvazu. Prakticky jsem si usekl kus prostrednicku (z boku) . Ono to asi doroste, ale momentalne tam mam pekny krater . Zkusil jsem pokracovat v treninku, dal jsem si 5x80 PC a hotovo. Jednak mne pri uchopu vadil obvaz a jednak to bylo absolutne bez techniky a dynamiky a strasne tezky. Jeste jsem zkusil jednu serii a to jsem nedal ani jedno opakovani , takze jsem uznal za vhodne, ze bude nejlepsi se na to vy*rat, coz me popravde ani nevadilo, protoze se mne stejne nechtelo Jelikoz jsem byl nakofeinovanej, tak jsem alespon sedl na kolo, coz bylo to nejlepsi, co jsem mohl udelat a zatim nejlepsi aerobka po navratu. Celkem uz 53 minut na max zatez, rychlost zatim sice porad o neco horsi nez drive, ale zmasakrovanej jsem stejne. Poslednich 10 minut jsme uz pomalu zacal aktivovat zalozni zdroj energie a tak tak to dojel.
-pak jeste bricho, zkracovacky ok a jeste jsem dal novy cvik. Celkem pekne to bere sikme brisaky, takze zitra ocekavam bricho na sracky.

-po posledni serii, kdyz jsem mel osu za krkem, me napadlo zkusit par drepu. Koleno samozrejme zabandazovane, udelal jsem jich 10 sotva na paralel, ani to nebolelo, ovsem co je celkem velky problem je, ze vetsinu prace odvede jen pravy kvadriceps a ten levy jakoby vubec nebyl. Zvlast v te dolni pozici a pri zaberu je ta atrofie mnohem vyraznejsi nez kdyz je sval v klidu a noha je prakticky polovicni a vubec v ni neni sila a zaroven ty drepy jedu trochu na krivo. Zkusim kazdy den delat par drepu s vlastni vahou, pekne pomalu a soustredit se na to, aby se zapojoval i ten atrofovany sval, jinak nevim, jak jinak to posilit, kdyz se to nechytlo ani na rotopedu nebo vesle, kde ten zaber je celkem velky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to sice to neni k smichu, ale docela sem se tomu story chechtal )
papaya

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Prakticky jsem si usekl kus prostrednicku

Když se daří, tak se daří Ne že by se mi nechtělo číst 190 stran tvého logu, ale co přesně jsi měl s tím kolenem? Vazy? Meniskus? Dívím se, že tě to koleno nebolí při MT, i když je pravda, že tam ten podřep není tak hluboký..
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Ono to sice to neni k smichu, ale docela sem se tomu story chechtal )

Ale jo, ja tyhle veci neprozivam a taky se smeju. Dokonce i kdyz jsem si pred 3 lety zmasakroval to koleno, tak jsem se taky celkem smal
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je vidět, že cvičení vede k invaliditě nestalo se ti už jendou něco podobnýho ?
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
Draper napsal:
Prakticky jsem si usekl kus prostrednicku

Když se daří, tak se daří Ne že by se mi nechtělo číst 190 stran tvého logu, ale co přesně jsi měl s tím kolenem? Vazy? Meniskus? Dívím se, že tě to koleno nebolí při MT, i když je pravda, že tam ten podřep není tak hluboký..

V tomhle logu bys to asi nenasel, to bylo v nekterem z predchozich (ten mel myslim 240 stranek )

Na legpressu mne pred 3 lety prdla patella (ceska), nasledne strhane vazy, coz byl logicky nasledech toho ze me jeste castecne zavalilo to zavazi, co jsem tam mel a pak se jeste pridal urvany meniskus. Z posilovny me odvezla zachranka, pak operace patellu mne sesroubovali, vazy zdratovaly, meniskus prisili a cast odoperovali (ale ten meniskus byl az pozdeji), 14 dni v nemocnici, pak jsem byl pul roku o holich a s ortezou pres celou nohu, pak jeste dalsi 2 operace a ted jsem krypl :-)
ondrakf

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mi normálně nahnalo strach
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Tady je vidět, že cvičení vede k invaliditě nestalo se ti už jendou něco podobnýho ?

Jojo pozorny ctenar :). Na podzim, kdyz jsem jeste chodil do posilovny, jsem si prst skripl, kdyz jsem uklizel 12kg jednorcuku do stojanu. Take jsem kvuli tomu musel ukoncit trenink, protoze to krvaceni neslo zastavit.
headlong23

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Prakticky jsem si usekl kus prostrednicku (z boku) . Ono to asi doroste

Kedze je to tvoj prst, tak urcite dorastie, najneskor zajtra. Problem by bol len vtedy, keby si si poskodil tu kyberneticku kostru pod kozou.

Aby som nebol uplne OT, neplanujes zaradit dlhsi cas aerobky (3 a viac hodin)?
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty voe ty seš normalní řezník tenhle log, je jak Spartacus blood and snad
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ondrakf napsal:
to mi normálně nahnalo strach

Byla to udajne unavova zlomenina, tenkrat me ty nohy hodne bavily a drtil jsem je kazdy 3. den hodne tvrde a je take pravda, ze jsem byl v kure, takze sila rostla rychleji nez se vazy, slachy, klouby, kosti.... stacily adaptovat a koleno nevydrzelo.
smetak

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me se libi ta fanaticka oddanost treninku. Ufikl jsem si kus prstu, neslo jet s cinkou tak jsem se znicil na kole
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

headlong23 napsal:

Aby som nebol uplne OT, neplanujes zaradit dlhsi cas aerobky (3 a viac hodin)?

Nevim, jestli je ten dotaz ironie nebo te to vazne zajima Ani to neplanuju, nastesti se ted nepreziram, tak neni potreba. A navic v tomhle tempu je ta hodina naprosto dostacujici, mozna az moc a nedovedu si predstavit, ze bych jel vic, protoze tady mam tepovku daleko za hranici aerobniho prahu a to bych musel snizit intenzitu a to by me nabavilo.
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Me se libi ta fanaticka oddanost treninku. Ufikl jsem si kus prstu, neslo jet s cinkou tak jsem se znicil na kole

Co jsem mel delat, v sobe jsem mel cca 800mg kofeinu, tak by bylo skoda toho nevyuzit :-)
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16/3

1. power clean & push press 65kg x 5,5,5,5,5,5,5,5,5,5
2. power clean 80kg x 4,4,4,4,4,4,4,4,4,4
3. military press 50kg x 10,10,10,10,10,10
4. kliky s nohama nahore 20,15,15,15,15,15,15,15,15,15,15,15,15
5. pritahy VC k brade + upazovani s JR 37kg x 12,12,12,12,12 + 10kg/10kg x 12,12,12,12,12
6. bicepsovy zdvih VC 47kg x 10,10,10,10,10,10
7. bicepsovy zdvih JR - kladivo 20kg/20kg x 10,10,10,10,10,10

8. kolo 60 minut (42,50km, celkem 48 minut na max zatez)

-jako prvni cvik jsem dal PC+PP, dal jsem vice rozcvicovacich serii, ale i tak ze zacatku strasne tezke a line, od 3. serie se to ale rozjelo a zacalo me to bavit. Vaha je to celkem smesna, ale chybi leg drive (bojim se) a u toho 5. opakovani jsem pri tlaku uz citil loket, tak jsem jel jen 5ky, ale celkem kratke pauzy
-PC jsem chtel jet s nizsi vahou, ale nechal jsem 80, zkratil pauzy a snazil se trenovat techniku. I to sedlo vyborne, nekde rezerva, nektere serie na krev.
-MP po tom PC celkem lehky, vse striktni tlak
-kliky dnes ta tezsi varianta a mensi pocet.
-bicak ok
-kolo (jen mam trochu spalenou prdel ze solarka a obcas ten posed nebyl prijemny :) )

-jak strasne se mne nechtelo, tak strasne krasny trenink to byl. Prst sice obcas krvacel, kdyz jsem to blbe zmackl a celkem bolel, ale dalo se v pohode.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: