|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SIA
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 5:56 pm Předmět: Korte a kolo |
|
|
Začal jsem včera korteho. Není to nějak málo, vždycky u těch doplňkových cviků dávat např. na biceps a triceps jen jeden cvik 4x10? Nevim no, mě to přijde, že je to hrozně málo na to, aby u ektomorfa byla vidět nějaká změna např. na rukách, když se jede dřep, bench, MT.
Druhý dotaz souvisí s tím, jestli bych měl vysadit nějaké věci jako běh a kolo (nedělám to za účelem hubnutí, ale dřív jsem závodil a tak si udržuji nějakou fyzičku).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 6:00 pm Předmět: |
|
|
Málo to určitě není. Urči si správně váhu a hlídej si techniku.. Uvidíš, že to bude stačit.
Asi jako každý jsem se podstatnou část svého cvičení hnal za velkými hnátami a nejlepší výsledky jsem zaznamenal, když jsem je cvičil málo nebo vůbec.. Takže tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
Pokud nebudes mit problem s regeneraci, tak si klidne na ty ruce dej o neco vic, v tom problem nevidim, jsou to male svaly a regeneruji rychle. Sice ti tu mnozi budou tvrdit, ze ti bicepsy porostou z drepu a mrtvol, ale to musis brat s nadsazkou. Na druhou stranu ale casto plati, ze prilis mnoho je spise ke skode nez k uzitku, takze s rozumem. Nekomu rostou ruce z mala a staci mu zakladni vicekloubove cviky + pripadne lehce prime cviky na ruce, jini je musi drtit podstatne vic, aby rostly (treba muj pripada).
Stejne tak nevidim problem v tom, ze budes jezdit na kole. Kvuli korte to vyrazovat nemusis. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentron

|
Zaslal: út březen 20, 2012 2:28 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem podobný pocit, takže jsem to dělal tak, že jsem bic a tric cvičil v pondělí a pátek a ve středu jen tak lehce (pumping iron :D ) a v tu středu jsem si dal třeba něco doplňkovýho co moc nejedu (lýtka, ramena). Záleží jak regeneruješ a suplementuješ, ale já jsem s tímhle neměl problém a progress výbornej.
Co se týče ostatního pohybu záleží zase na tvojí regeneraci. Určitě je dobrý se jít třeba projet jen tak lehce, ale jestli ke kortemu dřeš ještě něco jinýho, tak bych si to radši na měsíc odpustil a o to víc si naložil na korte. Je to v podstatě trénink na hranici možností (regeneračních), ale proti gustu...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|