|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smetak

|
Zaslal: so březen 10, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
vyraz jak tvoje profilovka? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
11.3.
trénink s Cizopasníkem
To prase mě tak zničilo, že se sotva motám - a to jsem v podstatě ani nedřepoval ani nemrtvoloval (pět sérií celkem je hovno). Ale těším se až mi přijdou ty bandy. Cvičí se s nima perfektně.
Nejgeniálnější motivační hláška dne: " Když to může cvičit ten kripl Smeták tak ty taky! "
Od rána jsem nejed, a protože jsem měl se ženou sraz na Zličíně, ztrestal jsem se v Burger kingu jako jurgen. "Něpoznám otca ani matku, zožerem aj psovi granule!!!" Udělali mi podpásovku v McD, kdy mi ty kurvy po reklamaci malýho shaku špatný příchutě vrazily do ruky VELKEJ. No co jsem měl dělat, přece se nebudu bát trochy jídla (aj Peter Korda može pribrať), tak jsem to tam poslal. Ovšem pak zvládnout toho Triple Whoppera co jsem si koupil do auta už stálo trochu úsilí - naštěstí jsem si si vzpomněl co říká ujo jurgen:
si zena?
si slaba zena?
co nedokaze zozrat ani jeden posrany obed?
si uplne psychicky slaby?
nemas na to zozrat trocha jedla?
si nimand?
si totalny nimand?
si sracka?
...a zdárně ho dostal do cíle.
toto mas taky prvy stupen by som povedal, nieco jak zlty pas v karate..
to je este nic...
P.S. Nic Cizopasníkovi nevěřte, stěžuje si, že je tlsté prasa se 109kg a machroval na mě sixpackem, šulín jeden
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po březen 12, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
12.3.
Chyt jsem včera nějakýho cizopasníka nebo co, protože se mi dokonale zablokovala pravá půlka krční páteře, a z trapézy mi jede smrt přes vzpřimovač až do mozku. Plazím se tu jak Quasimodo, motá se mi škeble a je mi na blití. Ten sport je fakt nahovno!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po březen 12, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
ti dam kripla smetaka, ze nebudes vedet, ci ses _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po březen 12, 2012 10:26 pm Předmět: |
|
|
ses mrtva chobotnice _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po březen 12, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
Von mi tu vyhrožuje, ale až ho Cizovýma bandama přivážu k recepci pod reprák a budu mu hodinu pouštět hity od Bořka Slezáčka, ještě bude škemrat, abych si z něj dělal prdel!
edit: ale uznávám, že bez kontextu nebo osobní účasti na daným tréninku ten kripl mohl vyznít trochu blbě...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po březen 12, 2012 11:28 pm Předmět: |
|
|
Me ta hlaska taky rozsekala _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
15.3.
Od neděle zaseklá krční páteř, bolehlav, a pár dní extrémně špatnýho spaní mi teda nepomohlo... Začátkem týdne mi konečně přišly ty bandy, tak jsem se dneska dokopal je jít vyzkoušet. Je to trochu nezvyk, ale jinak paráda. Jen škoda že jsou tak drahý. A drahý tím myslím jako kráva - bandy $75, poštovný $45
Hned na začátku mě namotivovalo, že jsem si zapomněl boty a trenky, takže jsem cvičil v hadrovejch teniskách s urvanejma kusama podrážek, což ze dřepů udělalo balancování na BOSU pro socky, a návštěvu úřadu adrenalinový zážitkem, protože jsem se děsil momentu, kdy tam na někoho vykoukne můj šulibrk.
nakonec kolo jen 20 minut, protože už mě nebavilo koukat na českou verzi Scotta Mendelsona s přírodně vyrobeným muletem na hlavě (vepředu pleš, vzadu dlouhý vlasy).
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | 15.3.
Začátkem týdne mi konečně přišly ty bandy, tak jsem se dneska dokopal je jít vyzkoušet. Je to trochu nezvyk, ale jinak paráda. Jen škoda že jsou tak drahý. A drahý tím myslím jako kráva - bandy $75, poštovný $45
|
A jake to byli bandy? odkud objednane jak to bylo za $
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
Bohužel už nemám link, ale Cizo ho sem případně může hodit pokud sem mrkne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|