|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Georgo_K

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 7:54 pm Předmět: bolej zada, prosim o radu |
|
|
Cest borci,
po dvou a pul letech jsem se odhodlal vratit do fitka, ruka po bouracce uz je v poho a tak jsem chtel zacit zase nejak cvicit ALE !
Tenkrat kdyz jsem chtel tahat co nejvetsi vahy atd atd, jsem si nejak pri maximu na mrtvole asi posral zada..... tahnul jsem tenkrat 240 kg a to jsem asi nemel... kazdej mi to porad rikal ale znate to kdyz jste proste blby, tak nepomuze nic... mno zpret k problemu. Tenkrat kdyz jsem to zvednul a polozil tak me divne bolelo jakoby v krizi.. tesne nad prdeli, nejak jsem to neresil, po par dnech to prestalo bolet.... jenze kdyz jsem pak jel jakykoliv tah nebo drep tak mi tam do toho mista vystrelila bolest jako by mi tam nekdo vrazil nuz lol.... cvicit jsem prestal, stejn jsem nemohl poradne s rukou.
Ted jsem se vratil do fitka a pri prvnim treninku nohou jsem jed drep jen s 70 kg.... pak mrtvolu cca 60 kg, bal jsem se toho ze by se to mohlo ozvat ale hle proste ni, tak jsem byl stastnej, dneska jsem si chtel dat takovy fullbody, drep,bench a mrtvolu a asi pri 3ti serii drepu jenom s 80 kg na zadech se to zas ozvalo, ale ted jinak proste bolest... prislo mi ze to vystreluje i do pravyho stehna, uz nebolel pouze kriz ale jeho prava strana ale co je divny tak bolest treba za minutu prejde a je klid do ty doby nez to nezatizim... tenkrat to bolelo treba 3 dny...
Je mi jasny ze budu muset k doktorovi, ale jen se pred tim chci zeptat jestli nema nekdo s timhle nejakou zkusenost, za kazdou radu budu rad...
Majitel fitka me vystrasil ze bych mohl mit prasklou nebo vyhrezlou plotynku... to bych faaaakt nerad...
Dik borci...
zelezu zdar
Naposledy upravil Georgo_K dne pá březen 16, 2012 8:59 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Georgo_K

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
pred tim byla bolest fakt narazova.... ted je postupna boli to jak krava a pak to prestane cca do minuty nebo dvou... ted doma skoro nic...
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá březen 16, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
Co čekáš za odpověď? Věštění z křišťálové koule?
Jediný kdo ti k tomu něco řekne je doktor a to jedině z roentgenu. Se zády jsi si něco zkurvil zcela určitě, dost možná že ploténku. To je asi všechno co lze po internetu diagnostikovat.
Pár lidí tu už vyhřezlou ploténku mělo, takže jestli se podezření potvrdí, můžeš se tu zeptat jak dlouho jim trvala rehabilitace a jak teď cvičí. Ale do doby než znáš diagnozu, je to jen věštění z křišťálové koule ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 9:41 pm Předmět: Re: bolej zada, prosim o radu |
|
|
| Georgo_K napsal: |
Majitel fitka me vystrasil ze bych mohl mit prasklou nebo vyhrezlou plotynku... to bych faaaakt nerad |
Prasklou nejspíš ne, vyhřezlou klidně ano, ale to takhle na dálku opravdu nikdo nepozná. Zkusi si vyběhat vyšetření magnetickou rezonancí a budeš moudřejší. Nic ovšem nezkazíš, pokud zatím navštívíš fyzioterapeuta a necháš si zkontrolovat funkci hlubokých břišních svalů. Bez jejich správné funkce tě ty záda budou bolet pořád. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so březen 17, 2012 9:14 am Předmět: |
|
|
No, mně taky vystřelovala bolest z kříže do nohy, díky tý bolesti zad jsem občas třeba vstával půl hodiny, nebo jsem se doma plazil po čtyřech a na magnetický rezonanci mi zjistili, že mám posunutý spodní obratel o 11 mm. Takže určitě navštiv doktora. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
debilmalicky
|
Zaslal: út březen 20, 2012 12:29 pm Předmět: záda |
|
|
Čauves
Prosím, má někdo zkušenost s posunutou kyčlí??
Byl jsem již 2x u fyzioterapeuta, který mi to snad nahodil.
Mohl by mě někdo poradit jak dlouhá by měla být rekonvalescence? Už jsem měl 6 dní voraz a dneska po plavání to zase cejtim. Už chci jít cvičit, ale nechci to zase podcenit.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|