|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so březen 17, 2012 12:46 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Nová doba, redaktor dostal mailem vyšší cenu než je oficiálně uveřejněná. |
Máš to v PM a v mejlu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so březen 17, 2012 12:49 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Jinak nedávno se řešilo to, že bude syrovátka dražší, že jí snad pár firem chce vykoupit a podobné věci.
Jak to s tímhle vypadá? Protože ceny proteinů nahoru nešly a když, tak kvůli dph |
Ale jo, nahoru šly a výrazně, jen zatím ne u všeho. Ale jsou firmy, jejichž proteiny se zvedly opravdu nehezky, něco je vykompenzováno na straně prodejců na úkor marží, něco se ale zvedlo i pro koncového zákazníka. Každopádně ono to hezky dole (tedy "hezky" z pohledu zákazníka:) drží firmy jako např. Nutrend, kde se vlastně neprojevila ani ta změna DPH. A to se pak ostatním zvyšuje cena jen těžko.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: so březen 17, 2012 12:50 pm Předmět: |
|
|
Esko: Protein mi od nich prisel bez prelepene expirace, zapeceteny, takze si myslim, ze bude ok. Ronniemu jsem psal jake ma pan Trampota problemy a nenapsal mi nic konkretniho. Takze to asi vyjde nastejno...
Nechci nikomu delat reklamu, ale tyhle nepodlozene narazky na konkurenci se mi nelibi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so březen 17, 2012 12:56 pm Předmět: |
|
|
Btw. všichni, co jste teď poslali odkaz na lepší cenu v shopu, to máte v mejlu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: so březen 17, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
Tenhle přístup k věci mě vždycky opravdu dostane, už několikrát jsem využil garance nejnižší ceny a super :) ještě jednou díky
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: so březen 17, 2012 5:15 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem ochutnal tyčinku Hydro Protein Bar 31 %- příchuť čoko-karamel a naprostá bomba  Za to Smartlabs-čoko-oříšek mě docela zklamal, čekal jsem od toho něco víc  Ta příchuť mi vůbec nesedla, přišlo mi to, jako cookies and cream a to nějak moc nemusím  [/s] _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
bajt
|
Zaslal: so březen 17, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
Já mám doma asi 15 těch višňovejch (Hydro Protein Bar 31 %)... bohužel moje trávení je nepřijme, už 3. den jsem na záchodě.. Jsou výborný, kam se hrabe Corny, bohužel nic pro mě  . Kdyby někdo z Prahy o ně měl zájem zalevno, pište. Vracet je do shopu radši nechci.
Naposledy upravil bajt dne so březen 17, 2012 6:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 17, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
Sice se to asi nedozvim, ale celkem by me zajimalo, kolik Combatu se za tento vikend tady proda :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 17, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | prece jenom, kdyz je neco tak dobreho, je treba, aby se o tom vedelo |
Vsak se o tom vi, staci se podivat na par poslednich stranek tohoto topiku. V hlavni roli Combat :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so březen 17, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Sice se to asi nedozvim, ale celkem by me zajimalo, kolik Combatu se za tento vikend tady proda :-) |
Malé desítky kusů. Ale nejprodávanější protein dne to i tak není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so březen 17, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Za to Smartlabs-čoko-oříšek mě docela zklamal, čekal jsem od toho něco víc Ta příchuť mi vůbec nesedla, přišlo mi to, jako cookies and cream a to nějak moc nemusím [/s] |
Me treba ten coko-orisek taky chutnal nejmin, respektive jsem se ho nejrychleji prepil. Ale vypil jsme to normalne, jen uz to ke konci baleni nebylo takove kouzlo. ;)
A trochu me zklamal ten Combat, je to dobry protein, o to nic, ale prijde mi dost sladsi, nez dlouhodobe snesu a treba cookies Champion mi chutnal daleko vic, nez cookies od Combatu. Lzickou se to taky uplne rozmychat neda, hlavne v mlece je to samej cucek. Za sedum stovek proc ne, ale jinak se s klidnym svedomim vratim prave ke Smartlabs a sem tam na zkousku dam neco jineho. Ale hanet to nechci, hlavne za tu cenu co je ted tady v obchode, nenadyma a chut ani rozmychatelnost neni nic co by se nedalo prezit, kdo micha v sejkru, ten to ani nepozna, ja uz holt jen lzickou. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 21, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
Tak mám ten "slavnej" Combat, příchuť CnC a je to velice povedený, ale rozhodně bych tomu nedal plný počet bodů. Musim si ještě pohrát s ředěním, ale cítím tam trošičku jemnej syntetickej podkres. V mléce to bude bezchybný, ale ve vodě to není taková orgie, jakou bych čekal. Příště prubnu vanilku, ta většinou ukáže kvality lidí, kteří stojí za ochucováním proteinu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|