|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 17, 2012 12:14 pm Předmět: |
|
|
Tak po týdnu spekulování vyřešeno.
128 GB SSD Crucial M4 s firmwarem 0309.
Disk běží jako splašená svině:o)
Nezahřívá se tolik jako Patriot se sandforcem.
Nevzal jsem intel 510 z důvodu, že hůře pracuje s nekomprimovatelnými daty - o která mi jde ( narozdíl od intel 320ky a právě M4). Je to stabilní disk.
Tak snad bude vše ok.
Děkuji vše za rady:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so březen 17, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
Kdyz chci z notebooku, kde nefunguje obrazovka, pretahnout nektera data do noveho, staci je propojit pres USB kabel nebo je to blbost? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so březen 17, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Kdyz chci z notebooku, kde nefunguje obrazovka, pretahnout nektera data do noveho, staci je propojit pres USB kabel nebo je to blbost? |
Co napojit notas na televizi?:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 17, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Draper napsal: | | Kdyz chci z notebooku, kde nefunguje obrazovka, pretahnout nektera data do noveho, staci je propojit pres USB kabel nebo je to blbost? |
Co napojit notas na televizi?:) |
TV nevedu :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 17, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
Jasně - HDD vrazíš do šuflete za kilo ( externí krabice na 2,5 palcový hdd a propojíš do jiného pc a máš z toho externí disk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 17, 2012 5:47 pm Předmět: |
|
|
Formátuju po 6 měsících svýho noťase, už je nějaký zpomalený, vyskytují se problémy a prostě už to není ono. Mám win 7 32bit, noťas je cca rok a 3/4 starý.
Otázka: je potřeba bezprostředně po formátu instalace věcí typu: knihovny (framework nebo co), kodeky (doporučte jaké), příp. nějaký software na bezdrátové připojení wifi atd., určitě víte co myslím.
Je teda něco podobného potřeba instalovat do čistého systému? (antivirus samozřejmost, to nemyslím). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 17, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem instaloval systém a nic k wifi jsem neinstaloval, natahalo to taky pár ovladačů. Vlastně jsem jen doinstaloval dva drivery z lenovo.com a to bylo vše (+ avg free a cloud pandu antiviráky).
Někdy pomůže defragmentace, pokud ji nepoužíváš.
Případně tam máš třeba trojana?...nebo jinou"havěť:o (
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 17, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Dnes jsem instaloval systém a nic k wifi jsem neinstaloval, natahalo to taky pár ovladačů. Vlastně jsem jen doinstaloval dva drivery z lenovo.com a to bylo vše (+ avg free a cloud pandu antiviráky).
Někdy pomůže defragmentace, pokud ji nepoužíváš.
Případně tam máš třeba trojana?...nebo jinou"havěť:o ( |
Dávám si velký pozor, co instaluju a co ne (neinstaluju blbosti), havěť tam nemám (vše zkontrolováno).
Jaké drivery jsi použil? Mám taky Lenovo, ale je jich tam tolik že nevím, který se hodí a který ne.
edit: mám si dát Microsoft Essentials (ten se mi zamlouvá), nebo Panda Cloud Antivirus? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 17, 2012 6:13 pm Předmět: |
|
|
Já doporučuju Comodo Internet security Premium, je zdarma a vše v jednom. FW i AV. Jsem s ním dlouhodobě velmi spokojený. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: so březen 17, 2012 6:30 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Kdyz chci z notebooku, kde nefunguje obrazovka, pretahnout nektera data do noveho, staci je propojit pres USB kabel nebo je to blbost? |
Jestli tam máš windows, a ten laptop má síťovku a znáš jeho název nebo jeho název nebo ip adresu a ještě k tomu všemu znáš heslo Administratora, tak se po připojení k síti dostaneš na ten laptop takto: \\ip_nebo_sitovy nazev_pc (netbios)\C$ (to napiš do příkazového řádku - ve win XP třeba start - Spustit). Takhle by ses měl dostat na disk C _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 17, 2012 6:30 pm Předmět: |
|
|
Asi poslechni Daymoona - já jsem chemik, on něco s IT:o)
Víš jaký máš typ NB ? ...podívej se do systému a tam uvidíš i jaký máš takt procesoru a hlavně - typ procesoru.
pak na lenovo.com zadáš typ NB, typ procesoru a vyjede Ti dost driverů. Já našel vše potřebné na stařičké Lenovo Thinkpad X61.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 17, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
Vůbec ne deadlifte, já jsem taky laik, ale fakt s tímto softwarem mám dobré zkušenosti a nedávno jsem viděl jeden test (1 z mnoha samozřejmě) a Comodo vyhrál. Prostě není špatný a líbí se mi, že je to jedno řešení pro všechno. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 17, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Asi poslechni Daymoona - já jsem chemik, on něco s IT:o)
Víš jaký máš typ NB ? ...podívej se do systému a tam uvidíš i jaký máš takt procesoru a hlavně - typ procesoru.
pak na lenovo.com zadáš typ NB, typ procesoru a vyjede Ti dost driverů. Já našel vše potřebné na stařičké Lenovo Thinkpad X61. |
Mě nejde o to, že bych nevěděl kde ty drivery pro svůj typ NB sehnat, to vím, ale když mi vyjede požadovaná stránka, je tam:
BIOS
Bluetooth and Modem
Camera and Card Reader
CardReader
Chipset
Networking: Ethernet
Networking: WWAN
Networking: Wireless LAN
Others
Power management
Software
Storage Management
Touchpad
Video
a pod každou touto "sekcí" je možno něco stáhnout.
Mě zajímá, co je důležité a co mám stáhnout. Jestli třeba ovladač na Chipset, BIOS, Wireless LAN, Audio (Conexant audio driver), Video (NVIDIA Display Driver, Intel Onboard Graphics Driver ???) atd. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 17, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
Nevíte někdo o dobrém a ještě k tomu free:o)))) sw pro pravidelné zálohování ? Vím, že je ve win 7, ale potřeboval bych zálohovat jen přírůstky oproti minulé záloze, ať nezálohuji pokaždé 40 GB.
Tj. něco ve stylu - vytvořím prvotní zálohu o velikosti 40 GB a pak každý týden přibude cca 50 MB, tj. k původní záloze přibude jen těch 50 MB.
Nejde mi o zálohu systému - ten si obnovím i s driverama do 2 hod.
Jde mi čistě o program,který by uměl výše popsané a nejlépe i s nastavením pravidelných záloh řekněme týdně.
Zatím to vidím na WIN 7, ale kdyby se našlo něco rozumějšího, rád to změním.
Máte někdo s tímto zkušenost?
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: so březen 17, 2012 7:10 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Deadlift napsal: | Asi poslechni Daymoona - já jsem chemik, on něco s IT:o)
pak na lenovo.com zadáš typ NB, typ procesoru a vyjede Ti dost driverů. Já našel vše potřebné na stařičké Lenovo Thinkpad X61. |
Mě nejde o to, že bych nevěděl kde ty drivery pro svůj typ NB sehnat, to vím, ale když mi vyjede požadovaná stránka, je tam:
BIOS
Bluetooth and Modem
Camera and Card Reader
CardReader
Chipset
Networking: Ethernet
Networking: WWAN
Networking: Wireless LAN
Others
Power management
Software
Storage Management
Touchpad
Video
a pod každou touto "sekcí" je možno něco stáhnout.
Mě zajímá, co je důležité a co mám stáhnout. Jestli třeba ovladač na Chipset, BIOS, Wireless LAN, Audio (Conexant audio driver), Video (NVIDIA Display Driver, Intel Onboard Graphics Driver ???) atd. |
pokud nevis presne jake komponenty v notebooku jsou tak ti nezbude nic jinyho nez stahnout uplne vsechno. Neboj drivery ktery nejsou potreba se temer vzdy nenainstaluji a zkonci chybovou hlaskou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|