|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
idoktor

|
Zaslal: so březen 17, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
DL: Integrované zálohování ve Win a žádný 3rd party sračky netřeba instalovat. Jednou za čas staré zálohy odstraníš, vyrobíš novou a funguješ dál. Starý dobrý NTBackup jsem měl ovšem raději - fungoval transparentně a měl širší možnosti nastavení. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 17, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
OK
znamená to, že , když budu zálohovat 1x týdně 40 GB, tak mám za měsíc 160 GB prakticky toho samého s jen 2%% MB nových dat?
Je to tak?
Se mi nechce kupovat další a další disky:o (
Mám teď volnou 160ku WD - ta bymi na mých 37 GB dat měla bezpečně stačit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
Podle mě ta blbost ve W7 incremental backup umí, a teta Wiki se taky tváří že jo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 9:18 am Předmět: |
|
|
Samozřejmě, že zálohy jsou inkrementální. Uchovávají se ale i starší verze souborů, což může někdy někdy zvýšit nároky na prostor. Proto je vhodné jednou za čas vytvořit zálohu novou (normální) a ty starý smazat. Efektivnější je ale záloha celýho systému, kdy je zálohování taky inkrementální, ale na bázi blokového přístupu (namísto souborového). _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: |
a pod každou touto "sekcí" je možno něco stáhnout.
Mě zajímá, co je důležité a co mám stáhnout. Jestli třeba ovladač na Chipset, BIOS, Wireless LAN, Audio (Conexant audio driver), Video (NVIDIA Display Driver, Intel Onboard Graphics Driver ???) atd. |
Instaluj jen to co potřebuješ. U Win7 to není skoro nic, řekl bych že tak ovladače na grafickou kartu. Já třeba ani neinstaluju ani touchpad a čtečku karet, když to nepoužívám atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
Díky.
Zeptám se ještě: JAKÝ BALÍČEK KODEKŮ doporučujete na nainstalování? Používám VLC.
Stáhl jsem si CCCP (http://www.cccp-project.net/), prý je kvalitní a obsahuje snad vše, i pro formáty FULL-HD z kamer (AVCHD..). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
Sorry ale na web Hulána by se něměl dívat NIKDO :)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
hulan flame snad ne _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 4:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 4:51 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Octopuss napsal: |
Sorry ale na web Hulána by se něměl dívat NIKDO :) |
Proti tomu pánovi nic nemám, ale je to odborník...v mnoha oblastech |
Osobnost českého internetu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
Data mám kryptovaná v Truecrypt, tj. záloha se stahuje jako jeden obří 37 GB datový kontejner.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | K-Lite codec pack
|
A je problém, když nainstaluju třeba 2 různý balíky? Jako jestli se ty kodeky pak nebudou "hádat" jako to dělají např. antiviry, když jich je v PC víc. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
jak stahnout do pc video z FB? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|