|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Merrao

|
Zaslal: so březen 03, 2012 2:39 pm Předmět: |
|
|
No...nevím jak s tím mají zkušenosti lidé, ale má zkušenost je, že to opravdu zhořkne. Otrubami se obohacují chleby apod. takže i takto bych to zkusila s tou plackou (tedy ovesnou s otrubami...)
Já nevím, jak ty jíš, ale pochybuju že nějak extra nezdravě. Tohle z jídla mívají lidé co mají buď málo energie, nebo nevhodně "supportovanou" (za to slovo pardon, nemůžu najít české) nebo ta energie je špatná. Ale každý je individuální. Odlehčovací dny neublíží.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 03, 2012 2:46 pm Předmět: |
|
|
Jím zdravě (až na to, že nejím vůbec ovoce a zeleninu + nemám pestrou stravu), ale jde o to, že místo 200g vloček a pečiva teď jím spíš jen těstoviny, takže dodávky vlákniny možná chybí.
Stejně to zkusím jen na 2 týdny a pak mám už dietu, takže zas vůbec nebudu potřebovat spát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 03, 2012 2:58 pm Předmět: |
|
|
Uz jsme to psal mockrat. Ja si takhle pravidelne (1x za 1-2 mesice) cistim streva sennesovym cajem. Po takove jedne "kure" jdu klidne 10-15x na WC a opravdu se po tom citim vyrazne lepe a i to traveni ja pak mnohem lepsi. To clovek nikdy nerekl, kolik toho v tech strevech ma a ani se nedivim, ze to muze zpusobovat unavu.
| citace: | | Já nevím, jak ty jíš, ale pochybuju že nějak extra nezdravě. Tohle z jídla mívají lidé co mají buď málo energie, nebo nevhodně "supportovanou" (za to slovo pardon, nemůžu najít české) nebo ta energie je špatná. Ale každý je individuální. Odlehčovací dny neublíží. |
Prave ze tady ta nase "kulturisticka" strava neni az tak uplne zdrava z dlouhodobeho hlediska, v strevech se usazuje spousta bordelu, coz muze mit hodne spolecneho s fyzickou unavou, takze takova obcasna ocista by prospela vsem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: so březen 03, 2012 3:25 pm Předmět: |
|
|
Tady máte pěkně a jednoduše k vláknině.
http://www.vitalfit.cz/pages/vlaknina/rozpustna.htm
Ta spousta bordelu co se usazuje ve střevech ucpává klky - mikrovýběžky střev, ve kterých se vstřebává drtivá většina všech živin. Čím jsme starší, tím víc máme střeva ucpaná a tím méně efektivní je vstřebávání ( rozuměj tak, že třeba polovinu z toho co si snědl vys***)
Co jsem si přečet / vyslechl, tak rozpustná vláknina nám především vytváří pocit sytosti.
S tímhle tématem mě napadá ještě jedna věc, a to když uděláte potřebu a svoji nadílku spláchnete, měl by porcelán zůstat čistý, když spláchnete a pak ještě pět minut pucujete záchod, něco v pořádku nemáte. (když si dáte sýr s hranolkama, tak Vám zaručuju, že ten porcelán drhnout budete)
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: so březen 03, 2012 3:35 pm Předmět: |
|
|
od tý doby, co mi Dráp poradil psyllium, je to bájo.. :) bral jsem to asi tejden a od tý doby jsem začal chodit na WC 2-3x denně.... A jak se říká v tý reklamě s čoklem - robím pevná hovínka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: so březen 17, 2012 11:38 pm Předmět: |
|
|
Kdy je nejlepší užívat vlákninu?. Užívám ráno po probuzení a večer těsně před spaním. Nebude se to mlátit s proteintem, který si dám třeba 30 minut před tím? Díky za názory _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 8:45 am Předmět: |
|
|
já četl, že vlakninu je nejmene vhodne uzivat po treninku, kdy zpomaluje traveni a vstrebavani zivin, a to v našem případě je nežádoucí :).... osobne jsem ji daval rano nalacno 30 minut pred snidani (pevnou stravou)....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 8:48 am Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | já četl, že vlakninu je nejmene vhodne uzivat po treninku, kdy zpomaluje traveni a vstrebavani zivin, a to v našem případě je nežádoucí :).... osobne jsem ji daval rano nalacno 30 minut pred snidani (pevnou stravou).... |
jj taky jsem o tom slysel a je to celkem i logicke, proto davam po treninku obrovske mnozstvi zeleniny _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|