|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Foresten

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 3:07 pm Předmět: |
|
|
Ja kupuju vlocky ty klasicke za 13 kc. Na zkousku jsem dal ty Emco cena 27 Kc. No me se osvedcilo ty klasicke nasypat do mixeru, nechat to ze 30 sekund mixovat a udela se z toho skoro az takova mouka a vyjde to uplne na stejno :).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
santajump
|
Zaslal: po únor 06, 2012 11:16 am Předmět: Můj recept |
|
|
Já si ovesnou kaši připravuji takhle:
- vezmu si misku a do ní vysypu vločky ... 90g
- potom to zaliji to horkou vodou ... 180g
- zamíchám to a nechám asi 2 minuty v klidu
- nakonec přidám malý jahodový jogurt ... 150g
Žádná mikrovlnka ani vaření na sporáku.
Je to rychlé, levné, chutné a zasytí mě to na dlouhou dobu.
Takhle to jím každý den, kromě neděle kdy si dávám na snídani míchaná vajíčka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: út únor 14, 2012 12:19 pm Předmět: |
|
|
Mám rád levné a chutné pokrmy. A po ránu ten jahodový jogurt ani neuškodí. Jaký používáš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: út únor 14, 2012 1:01 pm Předmět: |
|
|
placku si delam take ale na 100g vlocek teda prihazuju 3-4 vajce. 2 vajicka mi prijde malo ale vse dle chuti samozrejme.
Potiram arasidovym maslem+nekdy trochu medu. Zkousel jsem i nutellu ale prekvapive jsem tam te nutelly musel davat hrozne moc aby to melo chut jakou bych si predstavoval (pritom sama o sobe je sladka jak cecek :) ) opravdu zvlasti ale hold zkusenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
LuxyS
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 11:11 pm Předmět: Re: dotaz |
|
|
rozmixuj vločky na mouku ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 11:14 pm Předmět: Re: dotaz |
|
|
| LuxyS napsal: | Nezkoušel jste někdo vločky nejdřív buď uvařit, nebo jen namočit a pak teprve mixovat ? Nebo něco podobnýho ? Mně se totiž ty hajzlíci taky nechtěj moc rozmixovat a zkoušel jsem to zhltat (pít to prostě nešlo ) .. Navíc se dost usazovaly.. A to nejhorší na tom bylo, že to zabralo časi spíš 2x tolik, než kdybych to do sebe nasázel a přežvejkával |
Záleží v čem to mixuješ, já si dělám koktejl s banánem, bílý jogurt, trochu mléka a úplně obyčejné vločky. Mixuju ve vyšší nádobě ponorným mixérem a vločky rozmichuju dá se říct skoro na úplně nejdrobnější kousky, je pravda že při pití to musím míchat aby se neusazovali, ale pije se to moc dobře a k tomu to ještě víc chutná :)
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 11:28 pm Předmět: |
|
|
To teda nechápu. Já s tím absolutně nemám žádný problém. 230g vloček s proteinem tyčovým mixérem za 2 minuty úplně v pohodě rozmixuji na malé kousíčky a ani se mi neusazují na dně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 11:59 pm Předmět: |
|
|
Proboha proc mixovat vlocky?  Tohle mne vzdy rve srdce. To je vrazda teto vyborne potraviny. Jen si to staci umet upravit a ochutit a to lze na 100ky zpusobu.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po březen 19, 2012 7:30 am Předmět: |
|
|
taky sem mixoval ale posledni dva dny sem zkusil ty vlocky zalit vodou dat par tablet umelyho sladidla, protein trosku bananu a je to luxus a to do toho davam chutove nic moc peptide fusion, koupim si par baleni ruznych prichuti toho combatu a zkusim to s tim  co myslis drape jaky prichute by se do vlocek nejvice hodily ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po březen 19, 2012 7:37 am Předmět: |
|
|
Ja je proste zaliju mlikem, pridam par rozinek a necham 1 - 2h odstat.
Ale je fakt ze toho mlika tim padem spotrebuju tak 0,5l denne, coz je moc.
Skusim je s vodou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 19, 2012 7:38 am Předmět: |
|
|
Coko a vanilka mne s vlockama chutnaly nejvic. Kdyz si to chce clovek zpestrit ovocnou prichuti, tak tripple berry. Mne se tezko vybira, protoze vsechny jsou dobre. Jedine, co az tak nemusim, je banan, ale to nejde o Combat, ale obecne o bananove proteiny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po březen 19, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
Four fitnis ted maji v nabidce zajimave cerealie, uz tepelne opracovany mix ctyr typu vlocek po balicich ctvrt kila za ctvrt kila.
Dneska jsem si to koupil a jsem spokojeny, klasice uprazene vlocky pro lenochy. ;) _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po březen 19, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
zpráva dne - ovesný vločky jsou prej dělaný z nějakejch ovesnejch plísní... dělaly rozbory několika druhů a žádnej z nich neprošel...
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po březen 19, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | zpráva dne - ovesný vločky jsou prej dělaný z nějakejch ovesnejch plísní... dělaly rozbory několika druhů a žádnej z nich neprošel... |
No hlavne ty co je na nich napsany JEMNE = nadrcena sracka, tak tam bych se nedivil ani kdyby to mleli s moucnejma cervama...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|