Vadí vaší přítelkyni vaše cvičení?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vadí vaší přítelkyni vaše cvičení?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Vadí vaší přítelkyni vaše cvičení?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
To jsou jeste takove ty detske vztahy bud ja nebo posilka. Az budete kluci vetsi a met dlouhodoby vztah nebo zenaty, tak bude partnerka jeste rada, ze se vas nachvilku zbavi.

Tak keď bude muž mizera, a po robote bude sedieť pri telke a pýtať večeru, a zaspávať pri telke s pivom, vtedy to bude platiť... Ale ak bude mať aspoň jedno dieťa (alebo dve) so ženou, a bude chodiť do roboty, tak by bola hotová tragédia, keby sa ho žena rada "zbavovala"... Potom asi taký muž stojí za h*vno makové....To mi potom príde ako keď sú dvaja väzni pod jednou strechou, a prvý sa teší keď druhý odíde, aby ho nemusel trpieť... A TO NIE JE PARTNERSTVO, ALE NEPRIATEĽSTVO....
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mluvíš ze zkušenosti, RANDO? takhle probíhalo tvoje manželství s 16kou, nebo s 50kou? a jak že jste spolu byli dlouho?
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mojej to nevadi.pomaly som ju k tomu priviedol (posilovaniu) a teraz chodi so mnou.cvici dokonca aj tie - ako hovori nie cviky pre zeny - drepy,bench,shyby,kliky na bradlach.vari mi jedlo.akurat sa teraz sprajcla, ze uz ju to nebavi lebo je unavena, tak som jej kupil assault .uz ficala aj na creatine
e-witch

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... nevadí ... ani jedné :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

filipino23 napsal:
mojej to nevadi.pomaly som ju k tomu priviedol (posilovaniu) a teraz chodi so mnou.cvici dokonca aj tie - ako hovori nie cviky pre zeny - drepy,bench,shyby,kliky na bradlach.vari mi jedlo.akurat sa teraz sprajcla, ze uz ju to nebavi lebo je unavena, tak som jej kupil assault .uz ficala aj na creatine

zavist )
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

filipino23 napsal:
mojej to nevadi.pomaly som ju k tomu priviedol (posilovaniu) a teraz chodi so mnou.cvici dokonca aj tie - ako hovori nie cviky pre zeny - drepy,bench,shyby,kliky na bradlach. vari mi jedlo (zvýraznil RANDO).akurat sa teraz sprajcla, ze uz ju to nebavi lebo je unavena, tak som jej kupil assault .uz ficala aj na creatine

Aha, takže ty si mýliš priateľku so slúžkou.... výborne....

Prečo keď čítam tento tvoj príspevok... tak mám pocit, že píšeš o psovi ? No čo už, nie každý si váži ženy...

Naposledy upravil RANDO dne po březen 19, 2012 8:56 am, celkově upraveno 1 krát
TS

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednou jsem udělal chybu, že jsem si našel blbku co neměla žádný zájmy a jen dřepěla doma a vyčítala mi, že jsem v posilce nebo na thaiboxu, už nikdy více!
Od té doby na to upozorňuju předem, a naštěstí od té doby každá se mnou přímo do fitka chodí, takže spokojenost max, vaříme stejné jídlo, když se nechce jednomu, uvaří druhý:)
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neviem jak vám, ale mne varila v minulosti jedlo mama, a žiadnej žene (partnerke) nedovolím, aby mi robila slúžku a vyvárala mi, prala, žehlila... Muž si má porobiť SÁM svoje veci, a ak bude variť, môže navariť aj žene, prečo nie, je to fajn, muž má byť ku žene pozornejší, než žena k mužovi (všade v prírode to tak je)...

Tak isto mám "najradšej", ako muži chcú od ženy masáž... Ak chcú masáž, mali by ju robiť aj oni žene, a aspoň 2 krát častejšie... Nie ?
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO napsal:
filipino23 napsal:
mojej to nevadi.pomaly som ju k tomu priviedol (posilovaniu) a teraz chodi so mnou.cvici dokonca aj tie - ako hovori nie cviky pre zeny - drepy,bench,shyby,kliky na bradlach. vari mi jedlo (zvýraznil RANDO).akurat sa teraz sprajcla, ze uz ju to nebavi lebo je unavena, tak som jej kupil assault .uz ficala aj na creatine

Aha, takže ty si mýliš priateľku so slúžkou.... výborne....

Prečo keď čítam tento tvoj príspevok... tak mám pocit, že píšeš o psovi ? No čo už, nie každý si váži ženy...

ty si strasny .....to ze mi uvari nepovazujem za sluzku.robi mi len maso.ryzu cestoviny si robim sam.a to ze mi obcas helpne pri tazkych vahach a uvari maso povazujes za sluzku?tak si najdi co sedi doma na prdeli a kysne.inak vsetky nakupy taham ja.lahke veci bere ona,chodi na masaze,kadernikovi,pedikuru,manikuru.tak jej to teda stopnem a budem ju zamykat v izbe aby nic nerobila a pod dvere jej budem podavat palacinky aby sa nahodou nenarobila
Petey

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S Marekom Gaborcikom nediskutuj,on je evidentne dost sprosty a to ze je panic mu leze na mozog Snad aj on sa raz preberie a zisti o com su vztahy
Turakam

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando priateľka Ti nevarí (ktovie prečo...) ale mama môže, že? No parádička. ale teraz k téme: priataľka cvičí, bola to aj jedna z vecí, ktorá nás oboch zblížila, sme spolu roky rokúce, varí, ale ja častejšie, myslím, že keď žena na sebe maká, je to len a len dobre,
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ženu naučit dřepy a mrtvoly, takže tenhle problém doma nemáme
Izman

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO napsal:
Neviem jak vám, ale mne varila v minulosti jedlo mama, a žiadnej žene (partnerke) nedovolím, aby mi robila slúžku a vyvárala mi, prala, žehlila... Muž si má porobiť SÁM svoje veci, a ak bude variť, môže navariť aj žene, prečo nie, je to fajn, muž má byť ku žene pozornejší, než žena k mužovi (všade v prírode to tak je)...

Tak isto mám "najradšej", ako muži chcú od ženy masáž... Ak chcú masáž, mali by ju robiť aj oni žene, a aspoň 2 krát častejšie... Nie ?

Ty jsi správný mimoň mas krasne seskladane idealisticke predstavy o tom co je čí vina :D
Zatim jsem si nevsiml ze by tady nekdo byt jen naznacil ze, by chtel sluzku nebo ze by se nechtel prizpusobit protejsku.
Spis bych rekl ze clovek chce jen nekoho, kdo mu bude rozumet a v idealnim pripade to bude cvicici jedinec :) a nebudete si nic vycitat :D

Co se posilovny tyka tak ji nechci opustit a nemuzu i kdyz bych chtel (tech 14 mesicu necviceni se na me podepsalo a ted budu shazovat jeste dlouho nez se vratim do puvodnich hodnot) takze pokud nechci za 5 let vypadat jako traslava koule tak cvicit musim :D
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Já ženu naučit dřepy a mrtvoly, takže tenhle problém doma nemáme

Tak to bych nechtel videt, chudera

jeste bench ju nauc
Rostislaw

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando, ty jsi hrozny snilek. Nezlob se na me, ale s takovym pristum k zenam, bys jim zachvilku lezl na nervy. Neznam lepsi zpusob odreagovani se nez si vycistit hlavu pri posilovani. Manzelce je 21, mame dve male deti, v cviceni me podoruje a kdyz ma kdo hlidat deti, cvicime spolu nebo se prostridame. Je to o komunikaci a organizaci, vse se da zaridit. Kdyz se knim budes chovat, tak jako kdyz jsi vyznaval lasku jedne zavodnici v diskusi, nezlob se na me, ale bud si rekne, ze jsi totalne mimo nebo bude mit z tebe strach.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vadí vaší přítelkyni vaše cvičení? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: