a co je na tom ked zenska cvici drepy, mrtvoly, bench??ved su to zakladne cviky,ktore sa daju zvladnut uplne v pohode.
Vsak, uplne v pohode, ale jak kdo Schvalne si precti octopusuv log z treninku, skoda ze se na to vysral, kdyby v MF udelali sekci Cviceni pro telesne a dusevne hendikepovane, mohl si jeste neco privydelat...
Tak já to mám z druhé strany, už jsem zažila i vztah, kde to na začátku bylo: "Konečně holka, která něco dělá, a neválí se jen na gauči." Za pár měsíců se to vyvinulo v: "Zase to Tvoje fitko." Tím to i skončilo.
Ať se tady dohadují kluci jak chtějí, já si prostě myslím, že ve vztahu musí mít každý i své vlastní koníčky, své vlastní přátele a svůj vlastní prostor, jinak se jeden z nich začne ve vztahu časem dusit. Netrvám na tom, aby můj partner cvičil, ale na tom, aby můj koníček respektoval. Když jdu do vztahu s člověkem, který má nějaký životní styl, tak se mi nejspíš líbí takový, jaký je, a nebudu jej chtít měnit
BTW. Přítel také cvičí, seznámili jsme se ve fitku (kde taky u mě jinde ), a miluju ty dny, kdy si dáme společný trénink, nacpeme se kuřetem s rýží (které uvaří on a za služku ho také nepovažuju ) a spokojeně oddechujeme
_________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru