|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Novinky ze života :D
Tákže, jsem nemocný a strávil jsem den pojídáním rohlíků se salámem.
Trénink jsem vynechal
Rozbily se mi 3 měsíce staré švýcarky, prostě dotikaly chudinky. Takže reklamace a jestli mi pošlou nové, tak je prodám a koupím g-shocky a nebo si ještě trošku zamakam v mekáči a půjdu do těchto
http://forum.chronomag.cz/uploads/post-13884-089943600%201292320171.jpg
Taky jsem si dal sérku shybů nadhmatem a dostal jsem se na 15 opáček ani jsem se nezapotil, u shybů podhmatem umíram už u 10ti a 15 je na krev vydřené maximum. Zvláštní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
Jdi do háje  ty mě vůbec poslední dobou hrozně štveš, co to jako má bejt 3x3 na mrtvolu se 120 kilama? Ještě když si představim, že u toho máš rezervu jako obvykle a techniku o který si můžu nechat zdát, tak mi vystoupne ta ošklivá žíla na čele co mívam při sraní :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
uvidíme při maxkách jestli se ti přiblížím _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út březen 20, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
Dělal jsem měření a nabral jsem půl kila tuku a schodil 1,2 kila masa. No co, když jsem nemocnej, tak si dopřávam  ale zamrzelo to, to zas jo..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út březen 20, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
Já to na sobě třeba vůbec nezpozoroval, přijdu si pořád stejně krásnej
ikdyž teda váha říká něco jinýho  taky jsem docela přemýšlel, že bych nabral na 80 kilo, ale opravdu nevím
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st březen 21, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
Datum:21.3.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73kg
"CROSSFIT"
3 rounds of
10 burpee pull-ups
50 panáků
10 toes to bar
50 dřepů
19:26
==============================
Ono na papíře to vypadá jako sranda, ale takhle zle, jako při tomhle mi dlouho nebylo. Pobrat dech po burpee pull-upech byl skoro nadlidskej výkon.. Vážně zabijačka. Možná to je tím, že jsem ještě pořád docela nemocnej, nevím. Zítra zase něco dám.
A taky je zvláštní jet trénink, kde můj výkon neovlivňuje síla, ale vůle. Třeba když na BP nedám 5 opakování se 100kg, tak to není selhání v odhodlání. Zase na druhou stranu, když tady zvolím před sérií 15 sekund pauzu, tak je to jenom tím, že jsem hovňous a nedokázal jsem překonat únavu.
Snad to někdo chápe
Naposledy upravil Moocha dne so březen 31, 2012 10:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: st březen 21, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
Podobnej cvik je treba drzení zmačklího kolečka na čas.
takoví to na posilování zápestí.
Ješte je dobrý treba drzet jednorucky nalozený a podobne :D
Ač tohle nejedu dovedu si predstavit očem pišeš.
Moc to nehrot když marodíš at te to neskolí uplne.........
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 2:51 pm Předmět: |
|
|
Sice moc nechápu, ale neva :D a díky, nehrotit to sice nebudu, ale cítím už se líp, snad znovu neonemocním :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 3:17 pm Předmět: |
|
|
Datum:22.3.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73kg
"CROSSFIT"
Reibenova třístovka
https://forum.ronnie.cz/reiben-trenink-pro-zdravi-a-celkovou-fyzickou-zdatnost-t27166-90.html
LEVEL 1 : 50x skákání panáků, 5x shyby podhmat, 20x kliky, 30x dřepy, 20x sed lehy, 10x zadní kliky, 30x výpady, 20x mosty, 5x shyby podhmat, 20x výstupy na lavičku, 5x diamantové kliky, 15x burpees, 50x skákání panáků, 20x dřepy
Čas: 7min 45s
=======================
Jsem hodně spokojenej, před asi 10 měsíci jsem měl rekord 11 minut 43, takže zlepšení asi o 4 minuty. A to jsem se tenkrát na cvičení s vlastní vahou zaměřoval. Příště bych mohl dát level 2, který jsem měl tenkrát za 40 minut :D
By mě zajímalo, za kolik dá lvl1 velký Reiben
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
tvl :D to pečeš nebo jentak dosušuješ v troube :D
Elfí chleba.......
Ted si sušim už tretí den v troube hovezi a je fakt žrádlo akorát mi na uskladneni na horší časy nezbyde :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
Je to vysoušený na pánvi, zabere to asi 10 minut.
Taky jsem dělal sušený vepřový a s Jerkym se to nedá srovnávat, je to 100x lepší. Držím palce, ať to všechno nesežereš hned první den
|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
Hochu to moje hovezi bylo naložený tri dni a bylo dobrý už syroví
sušim ho pomali v troube na plechu na sporáku na pevný paliva
trouba je otevrená a uz to má tak 70 hodin pri strídavejch teplotách.
príchut pepr ,sladká paprika a tabasco
Práve me jerky inspirovalo a je lepší ale proste tohodle mám za 70 kč tolik jako jerkyho tak za 500 možná víc protože to delší dobu žeru :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|