|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Prasopes.

|
Zaslal: st březen 21, 2012 12:28 am Předmět: Fullbody - kontrola |
|
|
Zdravim vsecky, zde je muj navrh na trenink:
STREDA
MT 5x5x ... kg
Bench 5x5x ... kg
Drep 5x5x ... kg
+3 (4) cviky jako doplnek, kazdy cvik ve 3 seriich po 10ti op (3x10x...kg)
-> streda doplnek pro: ramena, prsa
SOBOTA
MT 5x5x ... kg
Bench 5x5x ... kg
Drep 5x5x ... kg
+3 (4) cviky jako doplnek
-> sobota doplnek pro: lytka, zada
Kompenzace k fightingu, boulderingu, behu a ostatnim sportum, ktere delam. Naroky: zvetseni objemu/sily. (vic jak dva dny posilku zaradit nemuzu)
Doplnkove cviky bych rad kazdy tyden menil.
Biceps/triceps jsem premyslel hodit do stredy nebo rozdelit a biceps streda a triceps sobota, ale s temahle dvema partiema nevim kam je hodit.
Diky vsem za rady. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SimsonCZ

|
Zaslal: st březen 21, 2012 12:42 am Předmět: |
|
|
pokud chceš jet všechny tři základní cviky oba dva dny, tak je nejezdi stejně - jeden den bych odjel dřep a bench silovej (tzn.větší váhy, menší počty opakování), k tomu mrtvolu s více opáčky a lehčí vahou... a druhej den pak těžkou mrtvolu a benche s dřepama po více opakováních...
S dvěma dny posilky, obzvlášť pokud nejde o prioritu ale doplněk, toho moc víc vymyslet nejde a na takovémhle tréninku toho nejde ani moc zkazit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st březen 21, 2012 11:11 am Předmět: |
|
|
Já bych teda necvičil mrtvoly před dřepama. Ale když to nebudou váhy blízko maximálce, asi by to šlo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: st březen 21, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
Za me souhlas s Octopussem.. Nevim jestli by se dal najit nejaky logicky duvod a rikat, ze drep je dulezitejsi nez MT je taky urcite nesmysl ale vzdycky mi pri cviceni vice vyhovovala kombinace nejdriv drep a pak MT.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st březen 21, 2012 11:40 am Předmět: |
|
|
octo, taky jsem si rikal, ze to mozna bude docela problem odjet poctive ... ale nenapada mne jak jinak to poskladat :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 21, 2012 12:03 pm Předmět: |
|
|
Jake mas zkusenosti s temito zakladnimi cviky? Kdy jsi je naposledy cvicil? Pokud vim, tak jsi hodne dlouho nebyl ve fitku. Osobne bych volil v tomhle treninku AB 2x tydne pokazde jine cviky (samozrejme se drzet tech zakladnich komplexnich) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st březen 21, 2012 12:07 pm Předmět: |
|
|
je to hodne dlouho, rok urcite ... _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st březen 21, 2012 12:35 pm Předmět: |
|
|
-v stredu by som nahradil zadny drep - celnym drepom
+bench nahradit military pressom
-sobotu zamenit mrtvolu za power clean
- kazdy trening doplnky na chrbat (face pulls, zhyby atd)
- nesiel by som stale len 5x5, takto moc progress nespravis _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st březen 21, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | | Za me souhlas s Octopussem.. Nevim jestli by se dal najit nejaky logicky duvod a rikat, ze drep je dulezitejsi nez MT je taky urcite nesmysl ale vzdycky mi pri cviceni vice vyhovovala kombinace nejdriv drep a pak MT. |
Já to párkrát zkoušel a nevymáčknul jsem pak ze sebe kloudnej dřep, ať po stránce výkonu nebo techniky. Ty mrtvoly člověka prostě totálně odrovnají. Samozřejmě nevylučuju, že existuje nějakej Drapasník nebo Cizoper, ale myslím, že většina lidí by dopadla podobně jako já.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 21, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
Presne jak pise grim bych to na tvem miste taky udelal.
Hlavne abys to uregeneroval, uz ted si stezujes, ze jsi celkem unaveny, asi to budes muset omezit nejakou jinou aktivitu a nebo to chces dat k tomu? Navic jsi hodne dlouho ve fitku necvicil, takze ze zacatku asi budes hodne rozsekanej.
Octopuss: _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st březen 21, 2012 3:28 pm Předmět: |
|
|
Já bych to sem tam točil, někdy začít dřepama, někdy mrtvolou, nejet to stejně _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st březen 21, 2012 3:44 pm Předmět: |
|
|
Draper, myslim, ze staci si na objem pomalinku zvyknout a ve chvili kdy se to stane rutinou, tak clovek vydrzi neskutecne veci.
Energie nemam moc, protoze kolikrat blbe jim (nebo spis ne tak jak bych chtel) a navic blbe spim :) Uvidime, kdyz to nepujde tak to nepujde pri nejhorsim bych proste tu posilku vysadil ... je to jen napad :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út březen 27, 2012 11:59 pm Předmět: |
|
|
Nakonec jsem se rozhodoval mezi splitem a FB, zustanu tedy u FB, momentalne:
TRENINKOVY DEN 1
Drep 3 x 6-10
Bench 3 x 6-10
Pritahy v predklonu 3 x 6-10
Mrtvy tah (bez nohou) 2 x 10-15
ABS 3 x 10-25
TRENINKOVY DEN 2
Mrtvy tah (s nohama) 3x 6-10
Tlak s velkou cinkou nad hlavu 3x 6-10
Bench s uzkym uchopem - tricepsy 3x 6-10
Bicepsovy zdvih s velkou cinkou 3x 6-10
Lytka 2x 10-25 _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st březen 28, 2012 5:38 am Předmět: |
|
|
me se to libi, akorat bych jednu z mrtvol vymenil za hyperextenze napr. 1. serie s bw a dalsi 3 serie + 10-20kg kotouc s tim, ze nahore zustanes 1-2sec. v tenzi.. velmi podcenovany cvik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|