Soya protein (rada)

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Soya protein (rada)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Soya protein (rada)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mike-UK

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 4:57 pm    Předmět: Soya protein (rada) Odpovědět s citátem

Zdravím..

Rád bych se zeptal zda jsem koupil špatně s výrobkem Xtreme muscular performance a to PURE SOYA PROTEIN isolate powder jedná se o čistou soju na 100g je 87g protejnu.
Jde mi o to že během dne dosebe nedostanu 140g proteinu,a tvaroch či jiné takové jídlo v Anglii nekoupím

Rád bych napbral nějaký kila navíc,začal jsem cvičit techniku HST

Díky všem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:13 pm    Předmět: Re: Soya protein (rada) Odpovědět s citátem

soja nema plnohotnotne aminove spektrum, kup radsi jinej

s HST zkusenosti nemam
pro me je objem freimenuv korte nebo cizuv BEAR
Moocha

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HST jsem zkoušel a asi nejdůležitější je si zvolit dobře váhy, nemachrovat.. ta regenerace je tam poměrně obtížná
Mike-UK

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no,zrovna se mi nechce jen tak vyhazovat 600kč (20liber) jen tak do koše tak se právě ptám zda to mohu používat bez větších problémů.
Moocha

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem profík, ale když to dáš do mlíka, tak by problém být neměl ale nekamenujte mě, je to jenom názor.
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes.

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc sojovy protein ? proc ne syrovatka ?
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja by som soju nebral v ziadnom pripade...staci dohladat na nete diskusie o tom, ako to je so sojou v skutocnosti (minimalne ti to da iny pohlad na vec). Lepsie by si bol urobil, keby si bol kupil "bezny" viaczlozkovy protein. Ale treba si vsimat etiketu, kedze kopa ich obsahuje prave aj sojovy protein.
Akoze je problem do seba dostat 150g bielkovin bez tvarohu a spol.? Ale k veci, ked si ho uz kupil, tak ho snad vyhadzovat nebudes...spotrebuj ho a nabuduce sa pripadne opytaj skor, ako nieco kupis.
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Nejsem profík, ale když to dáš do mlíka, tak by problém být neměl ale nekamenujte mě, je to jenom názor.

To je hroznej blud, co jsi napsal - kamenovat tě nebudu, ale zamysli se, než někomu něco poradíš: to jako tím, že protein rozmícháš v mléce místo vody, odstraní nějaký problémy? Ono je to popravdě spíš naopak, ale o tom ta diskuze není. A mimochodem PROBLÉM se sojovým proteinem mít nebudeš, jen je dost na nic, pokud ho chceš používat jako hlavní zdroj bílkovin

Mimochodem v Anglii nemaj tvaroh, jogurty, maso, sýry, vejce? Že píšeš, že "takové jídlo" neseženeš...
Mike-UK

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uznávám že to byla chyba ale tady to chodí tak že skoro nic v obchodě nenajdeš jak v ČR a tak jsem koupil soju.No,pro příště už vím,ale 2kg snad to nebude mít učínky jako velké nabrání podkožního tuku atd..
Moocha

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někde jsem četl, že když smícháš soju třeba s masem, tak se doplní aminokyseliny a bílkoviny ze sóji se stanou plnohodnotnými. Proč by to nemělo platit i u amin z mléka?

Třeba jsem to jen špatně pochopil..
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Někde jsem četl, že když smícháš soju třeba s masem, tak se doplní aminokyseliny a bílkoviny ze sóji se stanou plnohodnotnými . Proč by to nemělo platit i u amin z mléka?

Třeba jsem to jen špatně pochopil..

... :) Zcela evidentě... tohle je ještě větší blbost, než to předchozí.
Moocha

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok
Mike-UK

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SimsonCZ napsal:
Moocha napsal:

To je hroznej blud, co jsi napsal - kamenovat tě nebudu, ale zamysli se, než někomu něco poradíš: to jako tím, že protein rozmícháš v mléce místo vody, odstraní nějaký problémy? Ono je to popravdě spíš naopak, ale o tom ta diskuze není. A mimochodem PROBLÉM se sojovým proteinem mít nebudeš, jen je dost na nic, pokud ho chceš používat jako hlavní zdroj bílkovin

Mimochodem v Anglii nemaj tvaroh, jogurty, maso, sýry, vejce? Že píšeš, že "takové jídlo" neseženeš...

Jak jsi psal,především se jedná o hlavní zdroj proteinů,další zdroj jogurty,vejce, a maso.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aminokyseliny ci uz zo soje, mäsa, tvarohu ci z cohokolvek su rovnake. Soja neobsahuje nejake "ine" AK, ktore su nejak menej hodnotne... Problem je v niecom inom a Moocha ho nacrtol celkom spravne. Ak si dobre pamätam, soja ma malo methioninu (?), ale ak ma clovek dostatocny prijem bielkovin z inych zdrojov, AK zo soje vie samozrejme plnohodnotne vyuzit. Ale je to sirsi problem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Soya protein (rada) Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: