|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SimsonCZ

|
Zaslal: st březen 21, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
Asi jsi to myslel tak, že když k soje přidáš maso, doplníš neplnohodnotnou soju o amina z masa, takže získáš všechny amina... Takhle by to znělo lépe, kdyby jste tu nezapomínali na jednu důležitou věc: SOJA MÁ PLNOHODNOTNÉ AMINOKYSELINOVÉ SPEKTRUM
Skutečný problém se sojou je její stravitelnost a využitelnost, proto by neměla být hlavním zdrojem. Navíc sojovej protein je pokaždý naprosto hnusnej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 21, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
| SimsonCZ napsal: | Asi jsi to myslel tak, že když k soje přidáš maso, doplníš neplnohodnotnou soju o amina z masa, takže získáš všechny amina... Takhle by to znělo lépe, kdyby jste tu nezapomínali na jednu důležitou věc: SOJA MÁ PLNOHODNOTNÉ AMINOKYSELINOVÉ SPEKTRUM
Skutečný problém se sojou je její stravitelnost a využitelnost, proto by neměla být hlavním zdrojem. Navíc sojovej protein je pokaždý naprosto hnusnej :) |
srabe, ja si ho davam kazdy den s mlekem, vodou a syrovatkovym isolatem a ziju _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st březen 21, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
SimsonCZ, asi tak ako pises....spektrum je jedna vec, vyuzitelnost ina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st březen 21, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
| SimsonCZ napsal: | Asi jsi to myslel tak, že když k soje přidáš maso, doplníš neplnohodnotnou soju o amina z masa, takže získáš všechny amina... Takhle by to znělo lépe, kdyby jste tu nezapomínali na jednu důležitou věc: SOJA MÁ PLNOHODNOTNÉ AMINOKYSELINOVÉ SPEKTRUM
Skutečný problém se sojou je její stravitelnost a využitelnost, proto by neměla být hlavním zdrojem. Navíc sojovej protein je pokaždý naprosto hnusnej :) |
Kdyby mi únavou nepadala hlava na klávesnici, byl bych to takto nějak ztvárnil. Jenže už nemám sílu přemýšlet a psát srozumitelná souvětí.
Už se to tu kdysi řešilo.. Myslím, že se do té debaty zapojil Epsteinbarr s Eskem a docela dost věcí se z té debaty člověk dozvěděl. Nevíte někdo v jakém vláknu to bylo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike-UK
|
Zaslal: st březen 21, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
myslím že mi dané odpovědi stačí abych věděl že příště to nemám kupovat a i když jsem tu blbost udělal tak doplňovat z větší části proteiny z masa atd..teď jsem vypil jeden šejk a opravdu mohu potvrdit že zrovna není příjemný.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st březen 21, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
Soja je shit, horší než nic, to samé bílé fazole ;-) trypsin inhibitors
|
|
| nahoru |
|
 |
gurmán
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
Chuť sojových proteinů nemůžu posoudit objektivně, ale měl jsem jen jeden, který navíc chutnal příšerně, a nebylo mi po něm nejlíp. Takže ruce pryč... ( OT : osobně nejchutnější mi přišel Optimum 100% Whey Gold od Optimum Nutrition, ale je celkem drahý) . Soju fakt ne, radši si připlať za něco kvalitnějšího, ty dvě tři stovky navíc nikoho nezabijou. Kupovat levný věci někdy může vyjít draho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: ne březen 25, 2012 11:04 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | SimsonCZ napsal: | Asi jsi to myslel tak, že když k soje přidáš maso, doplníš neplnohodnotnou soju o amina z masa, takže získáš všechny amina... Takhle by to znělo lépe, kdyby jste tu nezapomínali na jednu důležitou věc: SOJA MÁ PLNOHODNOTNÉ AMINOKYSELINOVÉ SPEKTRUM
Kdyby mi únavou nepadala hlava na klávesnici, byl bych to takto nějak ztvárnil. Jenže už nemám sílu přemýšlet a psát srozumitelná souvětí.
Už se to tu kdysi řešilo.. Myslím, že se do té debaty zapojil Epsteinbarr s Eskem a docela dost věcí se z té debaty člověk dozvěděl. Nevíte někdo v jakém vláknu to bylo? |
Taky se přimlouvám, jestli někdo neví, kde to bylo. Rád bych si to přečetl. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|