Soya protein (rada)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Soya protein (rada)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Soya protein (rada)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi jsi to myslel tak, že když k soje přidáš maso, doplníš neplnohodnotnou soju o amina z masa, takže získáš všechny amina... Takhle by to znělo lépe, kdyby jste tu nezapomínali na jednu důležitou věc: SOJA MÁ PLNOHODNOTNÉ AMINOKYSELINOVÉ SPEKTRUM
Skutečný problém se sojou je její stravitelnost a využitelnost, proto by neměla být hlavním zdrojem. Navíc sojovej protein je pokaždý naprosto hnusnej :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SimsonCZ napsal:
Asi jsi to myslel tak, že když k soje přidáš maso, doplníš neplnohodnotnou soju o amina z masa, takže získáš všechny amina... Takhle by to znělo lépe, kdyby jste tu nezapomínali na jednu důležitou věc: SOJA MÁ PLNOHODNOTNÉ AMINOKYSELINOVÉ SPEKTRUM
Skutečný problém se sojou je její stravitelnost a využitelnost, proto by neměla být hlavním zdrojem. Navíc sojovej protein je pokaždý naprosto hnusnej :)

srabe, ja si ho davam kazdy den s mlekem, vodou a syrovatkovym isolatem a ziju
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SimsonCZ, asi tak ako pises....spektrum je jedna vec, vyuzitelnost ina.
Moocha

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SimsonCZ napsal:

Kdyby mi únavou nepadala hlava na klávesnici, byl bych to takto nějak ztvárnil. Jenže už nemám sílu přemýšlet a psát srozumitelná souvětí.

Už se to tu kdysi řešilo.. Myslím, že se do té debaty zapojil Epsteinbarr s Eskem a docela dost věcí se z té debaty člověk dozvěděl. Nevíte někdo v jakém vláknu to bylo?
Mike-UK

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslím že mi dané odpovědi stačí abych věděl že příště to nemám kupovat a i když jsem tu blbost udělal tak doplňovat z větší části proteiny z masa atd..teď jsem vypil jeden šejk a opravdu mohu potvrdit že zrovna není příjemný.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Soja je shit, horší než nic, to samé bílé fazole ;-) trypsin inhibitors
gurmán

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chuť sojových proteinů nemůžu posoudit objektivně, ale měl jsem jen jeden, který navíc chutnal příšerně, a nebylo mi po něm nejlíp. Takže ruce pryč... ( OT : osobně nejchutnější mi přišel Optimum 100% Whey Gold od Optimum Nutrition, ale je celkem drahý) . Soju fakt ne, radši si připlať za něco kvalitnějšího, ty dvě tři stovky navíc nikoho nezabijou. Kupovat levný věci někdy může vyjít draho.
Tomkins

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2012 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
SimsonCZ napsal:

Kdyby mi únavou nepadala hlava na klávesnici, byl bych to takto nějak ztvárnil. Jenže už nemám sílu přemýšlet a psát srozumitelná souvětí.

Už se to tu kdysi řešilo.. Myslím, že se do té debaty zapojil Epsteinbarr s Eskem a docela dost věcí se z té debaty člověk dozvěděl. Nevíte někdo v jakém vláknu to bylo?

Taky se přimlouvám, jestli někdo neví, kde to bylo. Rád bych si to přečetl.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Soya protein (rada) Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: