PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 327, 328, 329 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Luster

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle je uplne zbytecna diskuze, obejit se da samozrejme bez spousty veci, usetrit muzes i zivotem v jeskyni, bez manzelky a hypoteky..
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
...
Kvalitní jídlo, kvalitní protein a spokojenost....

A jak mam dnes poznat skutecne kvalitni protein?

Podle ceny? Podle obalu? Podle uvedeneho slozeni na obale? Podle zvucnosti jmena vyrobce na forech o posilovani? Nebo podle toho, ze ten "combatik" je fakt ten "nejmnamkovatejsi"?

Ja doposud uprednostnoval pomer cena/vykon, ale za skutecne kvalitni protein si samozrejme rad priplatim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dogeatdog

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
dogeatdog napsal:
...
Kvalitní jídlo, kvalitní protein a spokojenost....

A jak mam dnes poznat skutecne kvalitni protein?

Podle ceny? Podle obalu? Podle uvedeneho slozeni na obale? Podle zvucnosti jmena vyrobce na forech o posilovani? Nebo podle toho, ze ten "combatik" je fakt ten "nejmnamkovatejsi"?

Ja doposud uprednostnoval pomer cena/vykon, ale za skutecne kvalitni protein si samozrejme rad priplatim

Nerad bych sklouzl ke slovíčkaření rozboru "čo si predstavujete pod takýmto pojmom kvalitný, Kefalín", ale u mě je to o reakci žaludku. Bohužel, levnější proteiny
mi žaludek a trávení dají většinou najevo velmi rychle.. takže u mě je pojem kvalita synonymem dvou atributů - obsahu bílkovin / aminokyselin, a stravitelnosti.
bajt

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bajt napsal:
Já mám doma asi 15 těch višňovejch (Hydro Protein Bar 31 %)... bohužel moje trávení je nepřijme, už 3. den jsem na záchodě.. Jsou výborný, kam se hrabe Corny, bohužel nic pro mě . Kdyby někdo z Prahy o ně měl zájem zalevno, pište. Vracet je do shopu radši nechci.

Opravdu je nikdo nechce? Takhle si pochutná náš pejsek když se nikdo neozve, dobře mu tak
Luster

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nabizim 10 kc za kus (a jestli si nekde z okraje Prahy, tak nic nechci))
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Combat CnC si v mléce ode mě vysloužil 10/10. Dokonalost.
Mictian

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Ještě prubni tu vanilku, chlape :D.
Kebabking

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Za mě to má 10/10 ve vodě. V mléce to byl chuťovej orgasmus.
nEcro

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jakto tu ctu tak asi vybirate protein podle chuti ale na slozeni vam asi vubec nezalezi ...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak si na to přišel, prosím Tě, pověz.
petr616

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
jakto tu ctu tak asi vybirate protein podle chuti ale na slozeni vam asi vubec nezalezi ...

Tak ted si objevil ameriku

edit : dobra cenovka v akci udela z totalni sracky nedostatkovy zbozi pro pulku fora
ILikeBike

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
nEcro napsal:

edit : dobra cenovka v akci udela z totalni sracky nedostatkovy zbozi pro pulku fora

Jestli mluvíš o Combatu, tak ten byl v akci jeden den, ale mluví se tu o něm velmi kladně už asi měsíc. Nevím, na co narážíš, ale jestli znáš lepší proteiňák za stejnou cenu, prosím tě prozraď mi jeho název.
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:

Jestli mluvíš o Combatu, tak ten byl v akci jeden den, ale mluví se tu o něm velmi kladně už asi měsíc. Nevím, na co narážíš, ale jestli znáš lepší proteiňák za stejnou cenu, prosím tě prozraď mi jeho název.

Uplne s klidem bych prechazel tyhle jeho hloupe radoby vtipne prispevky, protoze on se ti k tomu stejne nikdy nevyjadri. Vzdy z nej jen vypadne nejaky sranec do prazdna, ktery ma stejne podlozeny jen na zaklade jedna pani povidala....

Ted si tu hraje na odbornika, ale hlavne ze jeste loni se mohl posrat, kdyz jsem mu nabizel sehnat celkem levne proteiny
od Promilu,ktere mely trochu protrhly obal. Dnes by se ti tu vysmal, kdybys zminil Promil (Prom-in).
p.Burns

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 7:23 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
nEcro napsal:

máš nějakej pořadnej argument že to je sracka?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
petr616

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Uplne s klidem bych prechazel tyhle jeho hloupe radoby vtipne prispevky, protoze on se ti k tomu stejne nikdy nevyjadri. Vzdy z nej jen vypadne nejaky sranec do prazdna, ktery ma stejne podlozeny jen na zaklade jedna pani povidala....

Ted si tu hraje na odbornika, ale hlavne ze jeste loni se mohl posrat, kdyz jsem mu nabizel sehnat celkem levne proteiny od Promilu,ktere mely trochu protrhly obal. Dnes by se ti tu vysmal, kdybys zminil Promil (Prom-in).

to Dr.Prd : Ty me hodne nemuzes rozdejchat co Neboj, urcite minimalne pulka fora ,tech 16 letejch, te ma jako modlu (neco jako ty Martina Maxu ),
Jinak k proteinu : Sice jsem se vubec puvodne nevyjadroval konkretne ke Combatu, ale budiz, nikdo jsem ho nekupoval, ale jsem si na 100% jistej, ze kdyby nebyl tak chutove dobrej, nestekl by za ty prachy po nem ani pes (za neakcni cenu vs gramaz), proto se tady o nem taky porad mele, 99% prispevku je o chuti. Nastesti to neni dalsi myofusion nebo champion, z toho ses zase mohl posrat ty a to byla oproti Promilu, na ktery jsem nerekl krivy slovo (PROM-IN jsem nidky nemel), pekna sracka Tak si dej studenej obklad na celicko a muzes jit radit do dalsiho topicku, jo Jakoubku

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 327, 328, 329 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: