|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Fritol

|
Zaslal: so březen 24, 2012 9:27 am Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | TUF Live zápas zase nezklamal :) trošku běhavější fight ale pěknej i se zakončením :) ale víc nepovim :) |
nebyl by odkaz? at koukam jak koukam nemuzu nic najit...tys koukal live?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 24, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: so březen 24, 2012 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Fritol napsal: | | 8Shade napsal: | | TUF Live zápas zase nezklamal :) trošku běhavější fight ale pěknej i se zakončením :) ale víc nepovim :) |
nebyl by odkaz? at koukam jak koukam nemuzu nic najit...tys koukal live? |
Jojo, koukal jsem live, protože jsem se dostal do Guild Wars 2 bety, tak jsem jí pařil dlouho do noci a rovnou jsem se na to pak mrknul. Koukam vždycky na firstrowsports.eu
|
|
| nahoru |
|
 |
Fritol

|
Zaslal: so březen 24, 2012 1:01 pm Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | Fritol napsal: | | 8Shade napsal: | | TUF Live zápas zase nezklamal :) trošku běhavější fight ale pěknej i se zakončením :) ale víc nepovim :) |
nebyl by odkaz? at koukam jak koukam nemuzu nic najit...tys koukal live? |
Jojo, koukal jsem live, protože jsem se dostal do Guild Wars 2 bety, tak jsem jí pařil dlouho do noci a rovnou jsem se na to pak mrknul. Koukam vždycky na firstrowsports.eu |
jj...ja sel brzo spat ze kouknu rano a to este nikde nebylo ale uz sem to nasel ;) peknej dil...celkove se me tendle live format libi
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so březen 24, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
No, tak zatim se to nejspis ve vetsi mire teprve rozbiha. Zapasy slusne, lepsi i horsi. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po březen 26, 2012 9:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út březen 27, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st březen 28, 2012 12:00 am Předmět: |
|
|
Zajimavy, jak pred kazdym fightem nekdo prijde a rekne - zda se mi nakej pohublej, malej, nevysadil nahodou? A pak prijde vazeni a vsichni zas drzi do dalsiho fightu hubu :). _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st březen 28, 2012 12:40 am Předmět: |
|
|
me to teda zas az tak zajimavy neprijde.. :)
ale mam o nej fakt obavu..nechci aby hubnul.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st březen 28, 2012 1:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 28, 2012 7:40 am Předmět: |
|
|
Vždyť je furt obří =)
Jinak můj názor na doping ve sportu je jasnej, takže věřím, že všichni projdou úspěšně.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st březen 28, 2012 8:22 am Předmět: |
|
|
Jasně, že projdou, nejsou to blbci...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|