Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?  Úvodní stránka -> Ronnie.cz -> Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korny

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Korny napsal:
Co mě trošku zamrzelo je, že se objednávka nedá vyzvednout v Brně na Plotní. Je divný, když mám 15 minut od baráku obchod Ronnie, ale zboží mi chodí někde z Prahy a musím platit poštovný. Navíc ani na zboží tam neplatí slevy...

Kdyz reknes, ze na ronniem v e-shopu je dane zbozi za tolik a tolik, tak ti ho za tu cenu myslim i prodaji.

No já tam kdysi byl jen pro blbou mléčnou rýži, která stála v e-shopu 39 a tam mi borec řekl, že tady ji prostě mají za 42...takže když tam řešil 3kč, tak pochybuju, že by neřešil 3 kila...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tam se slevama nikdy problem neni a pokud jsi nerekl, ze na Ronniem v e-shopu je momentalne v akci za tolik a tolik, tak ti ji ani za tolik neprodali, oni tam maji sve vlastni akce a ceny. Ale u ryze pochybuji, ze by slo o akci, takze to nema cenu resit, pokud by slo o nejakou drazsi vec, tak se tam da vzdy na cene domluvit a jak rikam, kdyz reknes, ze dany vyrobek je v eshopu za tu cenu, tak ti ji za tu cenu i prodaji, alespon tak to vzdy bylo.
petr616

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo, presne tak, vzdycky jsem dostal vsechno tak jak je na ronnie eshopu, akorat nekdy byl problem kdyz treba byl extrifit 2,2kg baleni + vzorek tak vzorek treba nemely, ale jinak normalka bez problemu cokoliv.
Spazik

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Draper napsal:
Korny napsal:
Co mě trošku zamrzelo je, že se objednávka nedá vyzvednout v Brně na Plotní. Je divný, když mám 15 minut od baráku obchod Ronnie, ale zboží mi chodí někde z Prahy a musím platit poštovný. Navíc ani na zboží tam neplatí slevy...

Kdyz reknes, ze na ronniem v e-shopu je dane zbozi za tolik a tolik, tak ti ho za tu cenu myslim i prodaji.

No já tam kdysi byl jen pro blbou mléčnou rýži, která stála v e-shopu 39 a tam mi borec řekl, že tady ji prostě mají za 42...takže když tam řešil 3kč, tak pochybuju, že by neřešil 3 kila...

Tak nájem kamenné prodejny a ten prodavač stojí celkem dost peněz a to myslíš že ty peníze nějak spadnou z nebe?
Navíc poštovný nad 500,- neplatíš, což je snad každá objednávka.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní drobná (ale snad milá:) novinka v shopu - velmi výrazně jsme zlepšili rychlost odezvy webu
při házení zboží do košíku. Nějak se to před časem zpomalilo a běželo strašidelně (průměrná doba
vygenerování stránky byla někde kolem 3 sekund). Teď po změně je asi 10x lepší, tzn. kolem 300 ms
(viz graf níže a v něm poslední tři hodiny). Všem, kteří mě na to upozornili, děkuji!

Btw. v případě, že někde v rámci celého webu narazíte na něco podobného, budu za info velmi vděčný.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 15, 2012 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsme spustili novou verzi stránky s výpisem značek výrobců. Trochu lépe se v ní hledá
(podle typu produktu nebo podle prvního písmene abecedy) a celkově je o poznání rychlejší.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsme trochu změnili (=zlevnili) poštovné a to jak pro zasílání Českou poštou tak pro PPL.
Více v tomto článku nebo na screenshotu níže.

cohy

PříspěvekZaslal: so srpen 18, 2012 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Šlo by přidat do eshopu produkty značky Smartlabs ? Děkuji
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so srpen 18, 2012 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohy napsal:
Šlo by přidat do eshopu produkty značky Smartlabs ? Děkuji

Kdyby té značce nedělala řada lidí mědvědí službu, už to tak dávno mohlo být.
Ale třeba jednou bude, i když aktuálně žádná jednání v tomto ohledu neprobíhají.
kuše

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak je možný, že na zásilku čekám už skoro přes měsíc? Nikdo se neobtěžoval mi cokoliv napsat, první a poslední objednávka, díky...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
jak je možný, že na zásilku čekám už skoro přes měsíc? Nikdo se neobtěžoval mi cokoliv napsat, první a poslední objednávka, díky...

a tady se ptáš protože?
U.B0B

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:

800 203 209 - info zdarma - co chces vic?? lina huba, hotovy nestesti
duke.dukem

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co produkty znacky Amix? Neobjevi se v nabidce?
matesak3

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už by to chtělo možnost platby kartou. Kdyby se expedovalo pak stejný, nebo následující den, byla by to pecka.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matesak3 napsal:
Už by to chtělo možnost platby kartou. Kdyby se expedovalo pak stejný, nebo následující den, byla by to pecka.

Souhlas!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: