|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lord_Martas

|
Zaslal: so březen 24, 2012 7:21 am Předmět: |
|
|
vidim to stejne jako Draper, pretrenovani
chce to mesic a vice pauzu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so březen 24, 2012 7:39 am Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | vidim to stejne jako Draper, pretrenovani
chce to mesic a vice pauzu |
Ja uz jsem tohle parkarat zazil a take jsem se na to pokousel jit metodou zmena treninku, ale obykle to nikam nevedlo. Mozna me to prvni den bavilo, ale pak jsem se zase trapil, nechut do cviceni se akorat prohlubovala a unava cimdal vice kumulovala. Byly tam sice svetle chvilky, ale byla to jen otazka casu a vule, jak dlouho jsem vydrzel cvicit i pres ten odpor nez si telo reklo STOP.
Pokud mas mementalne opravdu odpor k cinkam, do posilovny jdes s nechuti, treninky jsou ospale, bez stavy a nebavi te, nemyslim si, ze je to jen ztrata motivace. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabonis
|
Zaslal: so březen 24, 2012 9:22 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Lord_Martas napsal: | vidim to stejne jako Draper, pretrenovani
chce to mesic a vice pauzu |
Ja uz jsem tohle parkarat zazil a take jsem se na to pokousel jit metodou zmena treninku, ale obykle to nikam nevedlo. Mozna me to prvni den bavilo, ale pak jsem se zase trapil, nechut do cviceni se akorat prohlubovala a unava cimdal vice kumulovala. Byly tam sice svetle chvilky, ale byla to jen otazka casu a vule, jak dlouho jsem vydrzel cvicit i pres ten odpor nez si telo reklo STOP.
Pokud mas mementalne opravdu odpor k cinkam, do posilovny jdes s nechuti, treninky jsou ospale, bez stavy a nebavi te, nemyslim si, ze je to jen ztrata motivace. |
U me delsi pauza napr. na mesic vede ke ztrate zvyku trenovat, ale asi je to u kazdeho jinak.
Ja bych spis dal tak tyden odpocinku a pak uplne jiny trenink (treba hodne opakovani s lehci vahou), nebo jinou sportovni aktivitu.
Hlavne bych si pohlidal to ze v tydnu mam vymezeny nejaky cas pro sport.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so březen 24, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
Jsem na tom asi stejně jako ty, symptomy stejné. Zkoušel jsem nový trénink ale po týdnu jsem onemocněl, takže motivace na nule. Teď cvičím jen doma a s vlastní vahou, právě na styl crossfitu. Zkus to, mě to takhle zatím dost vyhovuje. Mám to do 20 minut zfouknuté a nemusím dojíždět do posilky nebo tak.. Jenom pustím nějakou nakopávací hudbu a vypotim u toho duši, je to fajn :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 24, 2012 10:17 am Předmět: |
|
|
| Sabonis napsal: |
U me delsi pauza napr. na mesic vede ke ztrate zvyku trenovat, ale asi je to u kazdeho jinak.
|
Jo s tim souhlasim. Timhle trpim vzdy take, clovek si na to necviceni zvykne a ten navrat je pak hrozny, ale je to jen o tom zabehnout se zpatky do treninkoveho rytmu, coz je otazka 2-3 treninku a jakmile se tam dostanes, bavi te to vic nez pred pauzou, protoze je tve telo odpocate a jde to mnohem lepe a s vetsi chuti. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so březen 24, 2012 10:29 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Sabonis napsal: |
|
Jo s tim souhlasim. Timhle trpim vzdy take, clovek si na to necviceni zvykne a ten navrat je pak hrozny, ale je to jen o tom zabehnout se zpatky do treninkoveho rytmu, coz je otazka 2-3 treninku a jakmile se tam dostanes, bavi te to vic nez pred pauzou, protoze je tve telo odpocate a jde to mnohem lepe a s vetsi chuti. |
Můžu potvrdit:D _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po březen 26, 2012 4:47 pm Předmět: |
|
|
A c o třeba zkusit změnit posilovnu? Občas změna prostředí pomůže.
Jak říká Draper, první a dva tréninky po delší pauze jsou na nic, ale musí se odjet a pak do jde vše líp než před pauzou. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: út březen 27, 2012 10:43 pm Předmět: |
|
|
nalož maximálky, urvi si rameno na benchi a po půl roce se budeš modlit ať tě pustí do fitka. _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 28, 2012 7:42 am Předmět: |
|
|
| Matheus napsal: | nalož maximálky, urvi si rameno na benchi a po půl roce se budeš modlit ať tě pustí do fitka. |
jj asi nejlepsi vec, jak vratit chut do treninku . Po 5 mesicich necviceni po uraze jsem byl uz tak nadrzenej, ze jsem tam chodil i s francouzskyma holema a ortezou pres celou nohu Ale je fakt, ze po te dobe, co si telo odpocnulo, to pak dlouho bylo uplne o necem jinem, byla citit ta cerstvost. Ono pokud soustavne tvrde zatezujes az pretezujes sve telo a pohybujes se na hranici pretrenovani, tak tyden, 14 dni casto ani nestaci a chce to proste vysadit na mnohem delsi dobu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: st březen 28, 2012 8:16 am Předmět: |
|
|
ja jsem si pred cca dvema lety v lete pretrhl vazy v kotniku, nakoupil sem tuny co nejvic kvalitnich BCAA a pritelkyne me musela premlouvat, abych nechodil se sadrou do posilky, ze budu vypadat jak debil, s ortezou uz jsem pak samozrejme taky chodil :) no a dneska se mi tam nechce ani zdravemu
posilovnu menit asi nemuzu, u nas ve meste jsou dve velke, z nichz na jednu mam blbe vzpominky a do te druhe ted chodim a je to tam super, pak uz jsou jen male, a v nich se necitim dobre
kazdopadne uz jsem asi 10 dni nebyl cvicit, dneska jsem dostal zanet hltanu, antibiotika a jeste mam letet do Francie,tzn. cca v pondeli uz to bude vic jak 14 dni, prekopal jsem trenink,zaradim vic aerobky, abych se zbavil tuku (to me vzdy bavi vic) a uvidim, kazdopadne diky za rady, hodne mi pomohly a kdyby vas kdykoliv jeste neco napadlo, budu moc rad
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 28, 2012 8:28 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Draper napsal: | | Sabonis napsal: |
|
Jo s tim souhlasim. Timhle trpim vzdy take, clovek si na to necviceni zvykne a ten navrat je pak hrozny, ale je to jen o tom zabehnout se zpatky do treninkoveho rytmu, coz je otazka 2-3 treninku a jakmile se tam dostanes, bavi te to vic nez pred pauzou, protoze je tve telo odpocate a jde to mnohem lepe a s vetsi chuti. |
Můžu potvrdit:D |
Dochází k útlumu CNS. Pokud člověk vypne úplně a neprovozuje třeba doplňkové sporty, tak jsou pak návraty často ala "těžcepřemlouvajícísámsebe" _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st březen 28, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
Toto téma je spíš pro sportovního psychologa. Problém bych vyděl v hlavě a ne v těle, nemyšleno ve zlém.
Můžou zde být vlivy, které aniž by jsme zaregistrovali se můžou odrážet v každodenních aktivitách, sportovních nevyjímaje, stres, nedostatek kvalitního spánku, problémy v partnerském soužití, toxické látky....
A taky, záleží na typu osobnosti, někdo je od přírody pomalejší, línější, neprůbojný, opět nemyšleno špatně.
Každopádně 90% fitness nadšenců, nemusí nikdy žádnou motivaci hledat.
Beru to podle sebe, cvičím víc jak 10let a nikdy mě nenapadlo s cvičením přestat. Nedělá mi problémy vstát ve 4 ráno, jít si zacvičit, zaběhat a jít do práce na 24ku. Spíš, přemýšlím, co by mě motivovalo, abych přestal cvičit, naštěstí mě nic nenapadá.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st březen 28, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
Je dost mozny, ze pauza nic nevyresi, navic treba zjistis, ze trenink k zivotu vubec nepotrebujes. Spis bych na chvili zmenil trenink, cvicil svizneji, pestreji, s cinkama bych si jen tak hral. Dalsi vec co pomaha je stanovit si nejaky realny cil. Ono kdyz se clovek placa v posilovne od niceho k nicemu je obcas dost tezky se dokopat k tomu to neflakat. Pokud budes svoje usili smerovat k nejakemu cili, ktery ti za to stoji, urcite se ti bude cvicit lip.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|