Fullbody - kontrola

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fullbody - kontrola  Úvodní stránka -> Trénink -> Fullbody - kontrola
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diky, s tou hyperextenzi to uvazim, mam to az v sobotu, tak uvidim...dneska sem ten trenink A vyzkousel a muzu rict, ze super pocit, nejenom, ze se citim dobre, ale bavilo mne to.

Jel jsem sice s "prd" vahama, ale vzhledem k bolavemu ramenu, ktere mne zacina nejak vic trapit, jsem to nechtel prehanet (navic sem rok v posilce nebyl:))
Vysledek prvniho dne:
Protazeni
10x hluboky drep bez vahy
10x drep s osou (15kg)
Drep 3x 8x 45kg
10x klik
Bench 10x 15 | 25 | 30 | 40 kg
Pritahy v predklonu 10x 10 | 20 | 30 | 40 kg
MT (bez nohou) 10x 10 | 40 | 40 | 40 kg
ABS: 3x 5 svicka ve visu
3x 10+10 uklony na lavici
3x 10 spec. zkracovacky
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po roce nebo kolik v posilovne. Zitra budes rad, kdyz si vytres prdel a vycistis zuby, aniz bys brecel bolesti :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Po roce nebo kolik v posilovne. Zitra budes rad, kdyz si vytres prdel a vycistis zuby, aniz bys brecel bolesti :)

Tomu se říká odejít s brekekem
Já byl včera po min. měsíci běhat a dneska se mi nechce žít, a chodím jak naprcaná kachna

Podle mě když hodí ego za hlavu a začne s minimálníma váhama, bude mu jen zle, ale na hajzl si dojde
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

večer jsem ještě zfouknul dvouhodinovej trénink na bouldrovce, tak snad to nebude tak horký :D

ale asi kdybych šel rovnou do sprchy a celej den pak seděl u komplu, tak se pak druhj den fakt nehnu ... ale jak člověk aspoň trošku něco po posilce dělá, tak je to druhej den v pohodě ... ikdyž to asi povím zítra :D
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si počkáme
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar,
co se tyce hyperextenze, rozhodl jsem se ji nezaradit, pouvazuju o ni az pri vymene cviku (az uvidim, ze potrebuju zmenu). Cvicil sem ji hodne casto, je to dobry cvik, ale dela mi problem pri ni dobre dychat, v horni poloze zadrzuju dech (aspon co si pamatuju), takze to necham zatim takhle.

Co se tyce treninku zatim se vahy pohybuji na cvikach kolem 40-50kg takze jsem tak nak spokojenej na zacatek, chtel bych se dostat minimalne na 100%TH, ale pomalinku a hlavne spravnou technikou, takze to nebudu tlacit nijak extra.

Jedinej problem je, ze nemam sparinga, takze nejedu uplne na krev, abych cinku na sebe neshodil (resp. aby to posledni co s cinkou zvladnu je nandani ji do stojanu pri serii), ale myslim, ze to nebude nejaky zavratny problem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Fullbody - kontrola Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: