|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 12:39 pm Předmět: |
|
|
29/3
1. kliky s nohama nahore 20,20,20,20,20
2. SS: kliky + pritahy VC nadhmatem 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 + 80kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10
3. mrtvy tah 100kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10
4. floor press 25kg/25kg x 10,10,10,10,10,10
5. SS: kliky + pritahy VC podhmatem 20,20,20,20,20,20,20,20 + 70kg x 10,10,10,10,10,10,10,10
6. pritahy JR 32kg x 15,15,15,15,15
7. kliky s nohama nahore 20,20,15,15,15,15
8. kolo 40 minut (28,30km, 37 minut na max zatez)
-4. trenink po sobe  ale i presto naprosto vyborny. Sice laty od minule jeste nezregenerovany, ale celkem se to rozcvicilo. Mam ted po te nemoci nejak moc energie (ťuk, ťuk), takze jsem si to okorenil nejakyma antagonistickyma superserkama, do kterych bych se jeste minuly tyden nedokopal ani kdyby me za to platili :) Sice docela masakr a pekne jsem byl mokrej, ale stalo to za to.
-kliky s nohama nahore brutalne tezke, rezerva byla jen v prvni serii, ostatni na krev.
-FP dnes vyjmecne bavil, asi to bylo tim, ze jsem ho jel o neco mensi vahou a vice opakovani
-kolo no comment, to by asi malokdo pochopil
-takze 4. trenink po sobe, asi si nevazim toho, ze me tento tyden skoro nic neboli a ze me treninky strasne bavi, takze usiluju o to, abych to zase prepalil a 14 dni pak regeneroval a nic nedelal  Neumim cvicit normalne, bud necvicim vubec a nebo cvicim vic, nez bych mel, cimz se po par takovych trenincich samozrejme odpalim a zase se mne to na par dni zhnusi  Jenze co s tim mam delat? (to je jen recnicka otazka, takze zadne odpovedi nechci  )
-jinak pridal jsem na jidle, ryzi a vlocky na ukor zeleniny (i tak ji mam ale stale dost), coz se mozna take podepisuje na energii.
-zitra snad volno (mam nejakou praci, takze asi ani nebude cas, max jen kolo) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
harry
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 2:38 pm Předmět: |
|
|
já ti tu odpověď dám: nezapisuj trénink do logu.
(jelikož to všechno děláš proto, aby ti tady všichni pochlebovali, jaký jsi mimozemšťan, jaký jsi frajer, kolik toho dokážeš uregenerovat, kolik odjedeš sérií za trénink, kolik toho sežereš, apod. Osobě s komplexy méněcennosti jako jsi ty, to samozřejmě dělá dobře, konečně si tě poprvé od mládí někdo začal všímat...)
Pokud totiž tvůj trénink nebude nikdo číst, nebudeš ho tak hrotit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
Obdiv a pochlebovani, to bude ono....i kdyz mohl bych si alespon pridavat na silovych vykonech, protoze ty nejsou moc obdivuhodne. Stejne cvicim doma, takze me nikdo neprozradi
diky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 3:01 pm Předmět: |
|
|
harry: su tu rozhodne aj vacsi exhibicionisti ako draper :)
A keby to aj bolo ako pises, nie je uz log samotny urcita forma exhibicionizmu ktory ta moze posunut dalej (to takzvane hrotenie)?
Ja si jeho log rad precitam. Niekedy pokrutim hlavou, inokedy sa pousmejem ale inak "u mne dobry.."
ps. draper ma vysledky (podla jeho vlastnych cielov) takze nieje prilis o com.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
Seeya dik ale prosim vubec to nerozebirejte dal. Samozrejme si to nepisu kvuli obdivu, to opravdu ne a to odprisahnu klidne na to, co je mi nejsvatejsi a pokud si to nekdo mysli, jakozto ze vim, ze spousta lidi ano, tak je mi lito, ale dokazovat to tu nemam za potrebi, vlastne ani nevim, jak bych to udelal. Pisu a cvicim, jak to citim a tak to je, ale obdiv a pochlebovani, to je to posledni, o co mne v logu jde. A ze jsem s tim cvicenim svym zpusobem nenormalni a neco je mozna trochu "porouchane", to rozhodne nepopiram  .
amen _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
| harry napsal: | já ti tu odpověď dám: nezapisuj trénink do logu.
(jelikož to všechno děláš proto, aby ti tady všichni pochlebovali, jaký jsi mimozemšťan, jaký jsi frajer, kolik toho dokážeš uregenerovat, kolik odjedeš sérií za trénink, kolik toho sežereš, apod. Osobě s komplexy méněcennosti jako jsi ty, to samozřejmě dělá dobře, konečně si tě poprvé od mládí někdo začal všímat...)
Pokud totiž tvůj trénink nebude nikdo číst, nebudeš ho tak hrotit. |
Jde vidět, že Jakuba vůbec neznáš, on totiž trochu blázen je, ale pochlebovat opravdu nepotřebuje _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
Bez Drapera a jeho logu by to tu nebylo ono. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
Koukam, že Harry, bude jen další rejpal v řadě, už tu zas dlouho nikdo nebyl ...
PS: proč to čteš, když tě to pobuřuje, přímo irituje, není lepší číst třeba pikačoviny na novikach.cz a tam se rozličilovat hm.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Koukam, že Harry, bude jen další rejpal v řadě, už tu zas dlouho nikdo nebyl ...
PS: proč to čteš, když tě to pobuřuje, přímo irituje, není lepší číst třeba pikačoviny na novikach.cz a tam se rozličilovat hm. |
Arnie, proc se v tom zase vrtas? Je to od tebe hezke, ze me hajis,ale snad jsem to napsal jasne. Ja opravdu nestojim o to, aby se tu strhla lavina prispevku lidi, co se me bud budou zastavat nebo me budou kritizovat. Ja si stejne pojedu po svem a fakt je mne jedno, co si nejaky harry nebo nekdo jiny mysli. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
Tebe obhajovat nevidím důvod, jen sem se přisral k tobě do logu, pač sem mu v mem neodpovedel ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | | Tebe obhajovat nevidím důvod, jen sem se přisral k tobě do logu, pač sem mu v mem neodpovedel ... |
aha on si oblibil i tebe? To mne nejak uniklo. Tak alespon mame noveho kamarada... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
:D koukám, že u Arnieho nemáš taky respekt
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Tak alespon mame noveho kamarada... |
slzí mě oko
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D koukám, že u Arnieho nemáš taky respekt |
No tak jeste ten svuj pancir musim trochu vystuzit to je fakt :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
30/3 AEROBKA
kolo 90 minut (63,30km, 87 minut na max zatez)
-jsem mrtvej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|