tlak s velkou činkou na ramena lokty dopredu 40kg *8,8,8
tlak na ramena s velkou činkou za hlavou 40kg 8,8 55kg*6,6,6
čelní dřep 40kg*10,10 55kg*8,8,8
dřep 55kg*10,10 65kg*8,8,8
mrtvý tah 60kg*8,8 80kg*6,6 100kg*6,6,6,6
Na doplnky nebyl cas.Jinak celkove mám lepší jistotu u tech drepů
65kg premístení a výraz dám s prehledem.Tlaky jdou taky pekne ale je tam hodne dopomoc nohama,pridám váhu a pojedu je s uplným zapojením.
Mrtvola byla hodne težká Jsem zvedav kam odejde síla,jestli do benche nebo uplne pryč
To si piš že jsemPo shlednutí videa jsem dost sebekritickej.
Kdyžtak prosim lidi o hodnocení jako ve škole,kdyžtak prosim ne moc opakujících se komentu.
Edit: nejak nemuzu pobrat to vkládání videa zatim dám odkaz pak to nastuduju
Vlnis se u toho jak nejaka exoticka tanecnice :) Takovou techniku mrtvoly jsem teda jeste nevidel :)
Uber vahu, trochu se u toho zklidni, zpevni telo, spravny setup a soustred se na to. V horni fazi mas podle me problem pri dotahu a hazis si tu cinku po stehnech, kteryma si pomahas svihovymi pohyby a kulatis tak zada. Kazdopadne ubrat vahu a naucit se techniku.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Draper Díky.
Tvojeho názoru si vážim protože co ty taháš jeden trening mám na mesíc :D
Pocitove mi prijde ze to kulacení zad delám delší dobu videl jsem se po delší dobe:- ( a bída.
Ze budu muset ubrat váhu,nebo necvičit mrtvulu 3krát za tejden mi je jasný.
Omlouvat spatnou techniku nebudu to se nato patrí zrovna vyprdnout
Ten kočičí hrbet me vždycky desil na videich jak se to nedelá.
Pomohlo by víc klikovat?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru