|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| KDO VYHRAJE LETOŠNÍ ROČNÍK EXTRALIGY? |
| SPARTA |
|
16% |
[ 10 ] |
| PLZEŇ |
|
6% |
[ 4 ] |
| PARDUBICE |
|
15% |
[ 9 ] |
| LIBEREC |
|
5% |
[ 3 ] |
| Č. BUDĚJOVICE |
|
1% |
[ 1 ] |
| VÍTKOVICE |
|
5% |
[ 3 ] |
| ZLÍN |
|
3% |
[ 2 ] |
| BRNO |
|
40% |
[ 24 ] |
| KLADNO |
|
1% |
[ 1 ] |
| TŘINEC |
|
5% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 60 |
|
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
nahodou vsichni tri treneri, co jsi vyjmenoval, maji zasebou docela vyznamny uspechy v kariere.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
Nechci vám nějak zasahovat do vaší fanaticko-fanouškovský diskuze  , ale hodnotit trenéry se vám moc nepřísluší, protože jejich práci znají jen zasvěcení a vy do toho z gauče u TV nahlídnete tak na 5-10%. U nás bohužel pořád není takový model jako v NHL a časté neshody trenéra se sport. manažerem (tj. ten co trénuje vs ten co připravuje mužstvo) vedou k nekvalitě. Jandač je dle mého názoru (zasvěceného) dobrý, systematicky pracující trenér. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
Ano..jsou tak i braní. Ale pokud vím úspěchů dosáhli spíš jako asistenti a to je o ničem. Nikdo z nich nebyl schopný vyhrát titul a tím to hasně. Takový Jandač pravidelně shoříjak svíčka. S velkokluby jako Sparta, Pardubice, či ambiciózními a nadprůměrnými týmy jako Budějky, či Liberec...Pokaždý to posral. Hynka nekomentuju vůbec, před angažmá v Pardubkách ho za jednu sezónu vyhodili ze tří klubů. No a Jelínek je věčnej teoretik....ty kolapsy Plzně už jsou tradiční, ikdyž to co předvádí Plzeň teď je trapná zoufalost...ani to Brno potencionálnímu soupeři do finále neunaví.
Naposledy upravil Johncreasy dne pá březen 30, 2012 9:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
jandac v roce 95 vyhral jako hlavni trener jihokorejskou ligu!  jinak i jako asistent se podilis na uspechu tymu, takze bych to nepodcenoval..podivej se na ruzicku nebo vybornyho letos jak dopadli.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
Já vím Oware, jenže Výborný má tři tituly a Růžička dva. Prostě tu káru byli schopní dotáhnout k tomu, co jediný má v hokeji cenu. Hlavně Růžička, ikdyž je vůl, tak prostě umí. Jako hokejista i jako trenér je to vyvolený člověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
tim jsem chtel rict, ze ne vzdy je spickovej trener zarukou uspechu.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Jasně, že je tam spousta dalších aspektů, než jen trenér. Ale tak to vždycky bylo a bude, že trenér bude hodnocen jako první. Navíc ten Jandač měl opravdu vždycky k dispozici hodně dobrej materiál.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
nevim jak predtim v pardubicich, ale letos ve Sparte mel v podstate z poloviny novej tym..pokud vydrzi i do pristi sezony, tak bych ho jeste nezatracoval..ale chce to neco navic.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
Hm...škoda, že se kluk nepotatil. Svůj pohled na věc bych fanatismem nenazýval ani náhodou. Bylo to naprosto normální, neútočné vyjádření na základě jednoduchých faktů. S fanatiky si to v hledišti vyřiď sám. Každopádně tvá solidarita s trenéry je moc pěkná, a vzhledem k rodinné spřízněnosti již pro mě i o něco pochopitelnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
Sám víš Oware, že tento model.....výhra v základu a následné vypadnutí v prvním kole, je to nejhorší možné. Jandač si v tom budování týmu určitě liboval. Za posledních deset let si myslím nebyl na trenéra Sparty tak malý tlak a skromná očekávání....právě kvůli onomu přebudovávání týmu.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
Nepotatil, hrál jsem o něco víc let než ty a dostal díky hokeji návyky, které jsem převedl do jiného sportu, kde jsem více či méně úspěšný. Na druhou stranu nechápu jak ty s hokejovou minulostí ses mohl dopracovat k xxx kg a 0 kondicí, když už jsem tu tak upřímní...
Ještě si mi neodpověděl na pro mě důležitou otázku :
Kolik zápasů ELH si letos viděl na živo?Tj. ty osobně si seděl/stál v hledišti?Podle mě 0, kdyžtak mě oprav. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
Ano 0. A co? Nemám rád kolem sebe cizí lidi, natož v takové náloži. Na tom hodláš založit mou nekompetenci pro takový názor. Heh, to snad ne. Jinak se svými spotovními úspešchy klidně pochlub.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|