Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

KDO VYHRAJE LETOŠNÍ ROČNÍK EXTRALIGY?
SPARTA
16%
 16%  [ 10 ]
PLZEŇ
6%
 6%  [ 4 ]
PARDUBICE
15%
 15%  [ 9 ]
LIBEREC
5%
 5%  [ 3 ]
Č. BUDĚJOVICE
1%
 1%  [ 1 ]
VÍTKOVICE
5%
 5%  [ 3 ]
ZLÍN
3%
 3%  [ 2 ]
BRNO
40%
 40%  [ 24 ]
KLADNO
1%
 1%  [ 1 ]
TŘINEC
5%
 5%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 60

Autor Zpráva
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Říkal jsem, že je Venera nejlepší trenér. Naopak lidi jako Jandač, Jelínek, nebo i Hynek většinou proserou co můžou. Snad to Hynek tenhle rok zlomí. Zápis tam dám zítra..jedu semifinále po dvou utkáních. A ano jsem oficiální zdejší zpravodaj, tak se mi do toho neserte
Ani jeden zápas Brna za celé play off jsem neviděl, ale výsledky mluví za vše. Snad to Pardubky s Libercem nějak ukočírujou, myslím, že kvalitou jsou na tom lépe než Liberec. Uvidíme. Jinak před pár lety byl v Pardubkách podobný zájem trojnásobně převyšující kapacitu haly. Na tom nevidím nic světoborného ve městě velkém jak Brno
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
owar

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nahodou vsichni tri treneri, co jsi vyjmenoval, maji zasebou docela vyznamny uspechy v kariere..
keba

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci vám nějak zasahovat do vaší fanaticko-fanouškovský diskuze , ale hodnotit trenéry se vám moc nepřísluší, protože jejich práci znají jen zasvěcení a vy do toho z gauče u TV nahlídnete tak na 5-10%. U nás bohužel pořád není takový model jako v NHL a časté neshody trenéra se sport. manažerem (tj. ten co trénuje vs ten co připravuje mužstvo) vedou k nekvalitě. Jandač je dle mého názoru (zasvěceného) dobrý, systematicky pracující trenér.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano..jsou tak i braní. Ale pokud vím úspěchů dosáhli spíš jako asistenti a to je o ničem. Nikdo z nich nebyl schopný vyhrát titul a tím to hasně. Takový Jandač pravidelně shoříjak svíčka. S velkokluby jako Sparta, Pardubice, či ambiciózními a nadprůměrnými týmy jako Budějky, či Liberec...Pokaždý to posral. Hynka nekomentuju vůbec, před angažmá v Pardubkách ho za jednu sezónu vyhodili ze tří klubů. No a Jelínek je věčnej teoretik....ty kolapsy Plzně už jsou tradiční, ikdyž to co předvádí Plzeň teď je trapná zoufalost...ani to Brno potencionálnímu soupeři do finále neunaví.

Naposledy upravil Johncreasy dne pá březen 30, 2012 9:04 pm, celkově upraveno 1 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zasvěčenče nech toho. Výsledky hovoří jasně. Myslím, že skrz Mého dědu, který je jedním z nejvýše postavených lidí ve svazu a z části i sedmiletého závodního hraní hokeje jsem zasvěcenější, než pisatel nějaké seminární práce.
owar

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jandac v roce 95 vyhral jako hlavni trener jihokorejskou ligu! jinak i jako asistent se podilis na uspechu tymu, takze bych to nepodcenoval..podivej se na ruzicku nebo vybornyho letos jak dopadli..
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím Oware, jenže Výborný má tři tituly a Růžička dva. Prostě tu káru byli schopní dotáhnout k tomu, co jediný má v hokeji cenu. Hlavně Růžička, ikdyž je vůl, tak prostě umí. Jako hokejista i jako trenér je to vyvolený člověk.
owar

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tim jsem chtel rict, ze ne vzdy je spickovej trener zarukou uspechu..
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, že je tam spousta dalších aspektů, než jen trenér. Ale tak to vždycky bylo a bude, že trenér bude hodnocen jako první. Navíc ten Jandač měl opravdu vždycky k dispozici hodně dobrej materiál.
keba

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Zasvěčenče nech toho. Výsledky hovoří jasně. Myslím, že skrz Mého dědu, který je jedním z nejvýše postavených lidí ve svazu a z části i sedmiletého závodního hraní hokeje jsem zasvěcenější, než pisatel nějaké seminární práce.

Díky za upřímnost. Když už si měříme penisy tak můj vlastní otec jeden klub ELH trénuja a hrál ELH asi jen 20 let.

Doporučil bych ti taky nějakou seminární práci (já psal na tohle téma bakalářskou) vypracovat ať víš o čem tu vůbec píšeš.

Chápu, že si fanoušek Pardubic - byl si letos vůbec na jedinym jejich zápasu se podívat na živo? Ale tenhle fanatismus co předvádíš to je to co na hokeji nesnášim. Když koukam mezi lidma na hokej a co metr je 20 trenérů a 15 profesionálních rozhodčích.
owar

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim jak predtim v pardubicich, ale letos ve Sparte mel v podstate z poloviny novej tym..pokud vydrzi i do pristi sezony, tak bych ho jeste nezatracoval..ale chce to neco navic..
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm...škoda, že se kluk nepotatil. Svůj pohled na věc bych fanatismem nenazýval ani náhodou. Bylo to naprosto normální, neútočné vyjádření na základě jednoduchých faktů. S fanatiky si to v hledišti vyřiď sám. Každopádně tvá solidarita s trenéry je moc pěkná, a vzhledem k rodinné spřízněnosti již pro mě i o něco pochopitelnější.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sám víš Oware, že tento model.....výhra v základu a následné vypadnutí v prvním kole, je to nejhorší možné. Jandač si v tom budování týmu určitě liboval. Za posledních deset let si myslím nebyl na trenéra Sparty tak malý tlak a skromná očekávání....právě kvůli onomu přebudovávání týmu.
keba

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepotatil, hrál jsem o něco víc let než ty a dostal díky hokeji návyky, které jsem převedl do jiného sportu, kde jsem více či méně úspěšný. Na druhou stranu nechápu jak ty s hokejovou minulostí ses mohl dopracovat k xxx kg a 0 kondicí, když už jsem tu tak upřímní...

Ještě si mi neodpověděl na pro mě důležitou otázku :

Kolik zápasů ELH si letos viděl na živo?Tj. ty osobně si seděl/stál v hledišti?Podle mě 0, kdyžtak mě oprav.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano 0. A co? Nemám rád kolem sebe cizí lidi, natož v takové náloži. Na tom hodláš založit mou nekompetenci pro takový názor. Heh, to snad ne. Jinak se svými spotovními úspešchy klidně pochlub.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: