|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| KDO VYHRAJE LETOŠNÍ ROČNÍK EXTRALIGY? |
| SPARTA |
|
16% |
[ 10 ] |
| PLZEŇ |
|
6% |
[ 4 ] |
| PARDUBICE |
|
15% |
[ 9 ] |
| LIBEREC |
|
5% |
[ 3 ] |
| Č. BUDĚJOVICE |
|
1% |
[ 1 ] |
| VÍTKOVICE |
|
5% |
[ 3 ] |
| ZLÍN |
|
3% |
[ 2 ] |
| BRNO |
|
40% |
[ 24 ] |
| KLADNO |
|
1% |
[ 1 ] |
| TŘINEC |
|
5% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 60 |
|
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:49 pm Předmět: |
|
|
to nevim jestli je to to vubec nejhorsi..lonska sezona byla treba des bes hruza..ale tim, ze vyhral zakladni cast celkem i suverene dokazal, ze asi neco precejen umi..
pokud muzu pridat svuj vlastni laicky nazor, tak tam proste chybelo to imaginarni spartansky srdce..coz se u hracu jako bratri traillove a dalsi dva americani jen tezko objevi..
ja jsem vyrustal na Sparte, ktera mela v kadru zemlicku, zelenku, hnilicku, brizu, jardu hlinu, jirku vycumela a dalsi spartansky srdcare..a ostatni hraci se proste s tou vuli, tymem a atmosferou zzili (to je ale hnusny slovo  ) a bylo to videt na lede, ze do toho jdou naplno a chteji se o ten titul rvat..tak uvidime jak se s tim popere do pristi sezony..byt trenerem Sparty neni jednoduchy z mnoha uhlu pohledu.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
JJ Oware, na tom něco bude. Pamatuješ ještě Čapka, Šreka, Kročáka, Kverku, Musila, Kostku, Kastnera?
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Ano 0. A co? Nemám rád kolem sebe cizí lidi, natož v takové náloži. Na tom hodláš založit mou nekompetenci pro takový názor. Heh, to snad ne. Jinak se svými spotovními úspešchy klidně pochlub. |
Já si to myslel. Nic proti, ale dívat se na živo na zápasy je základ všeho hokejovýho vědění a vidění to se nedá s TV srovnat a to nemyslim nějak nadřazeně nebo urýpaně, prostě to tak je. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:56 pm Předmět: |
|
|
Já se vlastně zrovna s tebou hádat ani nechci. Jestli jsem byl arogantní, tak promiň.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | JJ Oware, na tom něco bude. Pamatuješ ještě Čapka, Šreka, Kročáka, Kverku, Musila, Kostku, Kastnera? |
tjo, jardu kverku a capka jeste jo, i hostaka a ty rusaky..ale ostatni uz ne..jen z vypraveni ale pamatuju si i roberta schistada - nejlepsiho spartanskyho brankare vsech dob _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 10:01 pm Předmět: |
|
|
JJ Schistad a Gluščevič se Vám vyplatili  Ale Hosták byl dobrej a řekl bych, že je i dobrej komentátor.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Já se vlastně zrovna s tebou hádat ani nechci. Jestli jsem byl arogantní, tak promiň. |
Beru a taky jsem nechtěl vyjíždět tak i ty mi promiň. Hokej má spojovat především! _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
nepletes si gluscevice s fotbalem?  jinak tech prehmatu tam bylo samozrejme vic.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 10:27 pm Předmět: |
|
|
Jasně, že Igor byl fotbalista. Ty fotbalové Spartě nefandíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 10:31 pm Předmět: |
|
|
ja jen, ze se celou dobu bavime o HC Sparta Praha a jsme v tematu o hokeji..  fotbalova Sparta je kapitola sama o sobe..fandim samozrejme, dokonce jsem kdysi jezdil i na vyjezdy, ale uz nakej ten patek rozhodne preferuju hokej pred fotbalem.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
bob.barnes
|
Zaslal: so březen 31, 2012 9:32 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Johncreasy napsal: | | JJ Oware, na tom něco bude. Pamatuješ ještě Čapka, Šreka, Kročáka, Kverku, Musila, Kostku, Kastnera? |
tjo, jardu kverku a capka jeste jo, i hostaka a ty rusaky..ale ostatni uz ne..jen z vypraveni ale pamatuju si i roberta schistada - nejlepsiho spartanskyho brankare vsech dob |
Ještě se mi vybavil Petrovka, Potajčuk, Gudas..taky Sup hrával za Spartu..Rousek..Hrbek.. Joo, to byly časy
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: so březen 31, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
tak Kometka to psychicky moc nezvládá, sand se na konci poperou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | tak Kometka to psychicky moc nezvládá, sand se na konci poperou :) |
At se poperou a hlavne, at prohrajou, at je v utery jeste zapas :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes to teda asi nedopadne:o (
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | kuše napsal: | | tak Kometka to psychicky moc nezvládá, sand se na konci poperou :) |
At se poperou a hlavne, at prohrajou, at je v utery jeste zapas :-) |
a nehraje se v pondělí?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|