Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Bomberguy napsal:
Nejsem odborník, ale nejen že by jsi těch 4 gb jako běžný uživatel nepoznal ( neviděl by jsi rozdíl ani kdyby jsi měl 2gb) ale taky nevyužiješ jako běžný uživatel ten procesor, pokud teda neujíždíš na nových hrách :)

mam i5-460M, 4 GB RAM a kdyz mam otevrenej skype, posloucham hudbu ve winampu, mam otevreno kolem 20 oken v mozille a pustim si treba nfs world na nejnizsi detaily na odreagovani, tak mi jede procesor mezi 60 - 100% a ramky tak na 80%..takze to urcite poznas uplne v pohode..a kdyz zapnu PS tak uz je to skoro nepouzitelny

Takže nepoznáš nic. Milion oken a nějaký spuštěný programy, a k tomu hra. Co víc bych chtěl pouštět? Máš osm myslí a na počítač pět nezávislých ovládacích prvků?
Pokud člověk není profesionální grafik nebo něco podobnýho, víc než 4GB naprosto nemají význam.
Mně jede nonstop spousta věcí a k tomu hraju nějakou onlinovku, co běžně sežere přes 2GB, a nemám nejmenší problém :P
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cratach

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vic jak 4 gB ma smysl jen kdyz clovek pouziva najednou vic programu, co hodne zerou (namatkove krom zmineneho photoshopu treba autocad, premiera atd.). Ja mam na velkym compu 8 gB a prakticky nikdy se mi nestava, ze by dosla kapacita pameti i kdyz mi toho beha najednou vic. Problem je pro me v posledni dobe rychlost ty pameti samotny (sou to jenom DDR2) a vykon CPU (core 2 quad).
owar

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
owar napsal:
Bomberguy napsal:
Nejsem odborník, ale nejen že by jsi těch 4 gb jako běžný uživatel nepoznal ( neviděl by jsi rozdíl ani kdyby jsi měl 2gb) ale taky nevyužiješ jako běžný uživatel ten procesor, pokud teda neujíždíš na nových hrách :)

mam i5-460M, 4 GB RAM a kdyz mam otevrenej skype, posloucham hudbu ve winampu, mam otevreno kolem 20 oken v mozille a pustim si treba nfs world na nejnizsi detaily na odreagovani, tak mi jede procesor mezi 60 - 100% a ramky tak na 80%..takze to urcite poznas uplne v pohode..a kdyz zapnu PS tak uz je to skoro nepouzitelny

Takže nepoznáš nic. Milion oken a nějaký spuštěný programy, a k tomu hra. Co víc bych chtěl pouštět? Máš osm myslí a na počítač pět nezávislých ovládacích prvků?
Pokud člověk není profesionální grafik nebo něco podobnýho, víc než 4GB naprosto nemají význam.
Mně jede nonstop spousta věcí a k tomu hraju nějakou onlinovku, co běžně sežere přes 2GB, a nemám nejmenší problém :P

8 mysli? ten procesor ma 2 jadra a 4 thready.. a kdyz mam tohle vsechno spusteny, tak se s tim skoro neda pracovat, protoze mozilla si neodpovida, a kdyz uz se teda zmatori, rolovani ma asi sekundovy zpozdeni, video na YT si neprehrajes, aniz by se to nesekalo, o bsku nebo vlc playeru se ani nebavim..na vsechno cekas pomalu cely mladi a topi to jak divi..
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:

8 mysli? ten procesor ma 2 jadra a 4 thready.. a kdyz mam tohle vsechno spusteny, tak se s tim skoro neda pracovat, protoze mozilla si neodpovida, a kdyz uz se teda zmatori, rolovani ma asi sekundovy zpozdeni, video na YT si neprehrajes, aniz by se to nesekalo, o bsku nebo vlc playeru se ani nebavim..na vsechno cekas pomalu cely mladi a topi to jak divi..

Doporučuju reinstall, tohle nemá s pamětí nic společnýho, něco máš hodně v prdeli
owar

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja se ale nebavim o pametech, ale celou dobu o procesoru
ale reinstall po roce by tomu prospel, to jo..
cipinek

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:

já už nereinstaloval asi 7-8 let, od té doby, co jsem přestal hrát hry, možná už mě díky červů a trojskýcm koňům sledují všichni hackeři světa, ale mě nevadí...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:

aha
Já mám teď už superstarý Core2Duo E8400 se 4GB paměti a běžně mi jede: Opera s ~20 záložkama, Winamp, Total Commander, Miranda, Excel, různej systémovej shit na pozadí, a v popředí hraju lotro. Všechno v pohodě :)
A to ten mizernej procesor ani nemá HT.

Počkám až bude práce, a koupím něco na Ivy Bridge. Už se těším :)
owar

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nahodou to je moc pekna masinka..teda byla asi pred 3-4 lety.. ale vsechno rozjedes v pohode, tak co..
tak nevim jestli to mam tak zahlceny nebo co..disk uz mi taky dochazi..budu to muset holt promazat a reinstalovat..
Spazik

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozdíl mezi nějakým core2duo+4GB RAM a třeba core i5+ 8GB RAM se dá celkem v pohodě poznat, pokud člověk dělá stylem, že má otevřeno třeba 10 programů, prohlížeč s pár tabama, kde běží nějaký flashe atp.
Při rozumném používání je ovšem 8GB na běžnou práci k ničemu.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si 8GB pořídím zcela určitě už jen protože DDR3 je levná jaxvině
Ale pokud budu chtít ve virtualu rozjet Win Server a udělat malou testovací doménu, mám dojem že i 8 bude málo
idoktor

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Já si 8GB pořídím zcela určitě už jen protože DDR3 je levná jaxvině
Ale pokud budu chtít ve virtualu rozjet Win Server a udělat malou testovací doménu, mám dojem že i 8 bude málo

Stačí se sebezapřením, pokud nemíníš rozjíždět Exchange, sharepoint, SQL. SBS 2011 má 8GB v požadavcích. Ještě můžeš být masochista a instalovat to bez GUI, pěkně jen powershell a pojďme :-D Sám mám na svý testovací mašině 16GB a spekuluju, že bude třeba víc, no 32 by to jistilo. Mně ale stačí integrovaná grafická karta v CPU, takže aspoň ušetřem tady. Horší je to se storage, chtělo by to políčko, chtělo
kubaz

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

uz cekam tejden na svuj novy stroj , tesim se az skonci samovolne restarty a zasekany firefox

radeon hd 6970
intel ssd 520 120gb OEM
600w fortron
16gb ddr3
i5 2500k
20tka lcd matny sirokouhly monitor

a mass effect 3 , nehral sem tak 3 roky zadnou hru tak to asi prubnu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak takhle daleko naštěstí/bohužel nejsem, Exchange je pro mě něco jako Linux nebo klingonština, nechávám to těm co se v tom už roky hrabou
Já jsem spíš klasická krysa ze supportu co si dokáže nainstalovat komp
Izman

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:

Stačí se sebezapřením, pokud nemíníš rozjíždět Exchange, sharepoint, SQL. SBS 2011 má 8GB v požadavcích....................

Da se rozjet i na 4GB ale stravis mladi nad instalaci, s klukama jsme se jednou hecli a zkusili to trvalo to jen 3 dny to nainstalovat provest 3-4 restarty a zakladni nastavani (jen otevreni jednoho okna trvalo klidne 5 minut)
marcos23

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, potřeboval bych pomoct, jelikož nerozumím počítačům:) Mám klasický CRT monitor ještě původní, cca z 99 roku. Mám grafickou kartu ATI Technologies Inc. RADEON 9550 AGP 128.0 MB. Poslední měsíc, vždycky když zapnu počítač nebo když se probudí ze spaní, mi začne blikat monitor a nechce naskočit obraz. To se opakuje asi 15 krát. Potom obraz pomalu naskočí. Na okrajích se sice objeví černé pruhy, ty ale rychle mizí. Všechno je pak ok. Normální krásný obraz. Myslíte si, že je to stářím monitoru, graficou kartou nebo špatným kablem? I když kabel jsem zkontroloval.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: