| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
strelka
|
Zaslal: so březen 31, 2012 8:50 am Předmět: Co dělám při tréninku špatně ? |
|
|
Svaly nějak nerostou převážně myslím paže.. pořád jen 37, poraďte mi prosím, jediné co mi pořádně roste jsou nohy... strie jsou důkazem
Pondělí
benchpress na rovné lavici
1x20 s osou, 2x10 2x8
benchpress hlavou nahoru
1x10 1x9 2x8
protisměrné horní kladky
2x10 2x9 1x8
pullover
4x10
----------------------
zdvihy s velkou činkou 1x10 1x8 1x6 1x6
zdvihy s jednoručkami na nakloněné lavici 5x8
střídavé bicepsové zdvihy ve stoje 5x8
-----------------------
3x50 sed lehů na nakloněné lavici
uterý
legpress 5x15
předkopávání 5x10
zakopávání 5x8
lýtka ve stoje 3x20
lýtka v sedě 3x20
-----------------------
čtvrtek
tlak s velkou činkou za hlavou 4x8
upažování 4x8-9
přítahy kladky k bradě 3x10
--------------------------------
stahování horní kladky nadhmatem 5x8-10
tlak za hlavou s jednoručkou 4x8-10
----------------------------
Pátek
stahování horní kladky 4x8-10
shyb s dopomocí 3x10
přitahování kladky k pasu 4x10
hyperextenze 3x10
přítahy s t-činkou 3x10
obracený motýlek 4x10
-----------------------------------
lýtka ve stoje 3x20
-------------------------------
sobota
plavání 40min.[/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 31, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
strava _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
strelka
|
Zaslal: so březen 31, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
běžný den
amino
1.jídlo:cereálie + mléko + mrkev vetšinou ještě doplňuju o 80g pudingu + cukr + mléko (ale hodně jsem přibral tak tedka vynechávám)
2.jídlo:dva krajíce chleba + sýr nebo chleba s tvarohem nebo vejce 2 ob hodinu (celkem 4)
3.jídlo:mandarinky nebo pomeranče, nebo banany
hmb
4.jídlo: oběd co jídelna dá
kreatin + puding +cukr (nevařený) nebo voda se štávou
trénink
amino
kreatin + puding +cukr (nevařený) nebo voda se štávou
5.jídlo: kuřecí kytka + rýže nebo špagety nebo těstoviny s tvarohem nebo smaženice nebo vejce natvrdo
amino
6.jídlo: pokud mám hlad tak si udělám většinou 5jídlo 2x pokud ne tak si dávám před spaním tvaroh
alkohol nepiju, nekouřím, sladkosti ani slané věci nejím. (arašídy, chipsy....)
chodím spát nejpozději v 10
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so březen 31, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
Bílkovin tam je dostatek asi tak pro 55kg holku, s tím budeš muset něco udělat.
Jinak trénink je taky velká bída. Napiš ještě jakou máš tělesnou hmotnost, míry a silové výkony. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
strelka
|
Zaslal: so březen 31, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Bílkovin tam je dostatek asi tak pro 55kg holku, s tím budeš muset něco udělat.
Jinak trénink je taky velká bída. Napiš ještě jakou máš tělesnou hmotnost, míry a silové výkony. |
míry
79kg
178cm
Hrudník: 110
Paže: 37
Pas: 78
Lýtka: 40
Stehna: 59
Předloktí: 30
Krk: 44
Zápěstí: 18
Dlaň-délka: 20 :D
výkony
legpress 100kg
benchpress 55kg
dřep jsem jezdil 100
biceps 30-35kg (velká čínka)
jednoručky 12,5kg
zakopávání 35-40kg
předkopávání 20-30kg
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so březen 31, 2012 12:59 pm Předmět: |
|
|
Poměr pas-hrudník vypadá super, ale že by ty nožky rostly... 59 po obvodu, to není zrovna moc :)
Silový výkony jsou na tu váhu hrozně slaboučký. Když na všem přidáš 30%, tak ti můžu garantovat, že to bude znamenat dobrých 10kg slušné hmoty navíc. Sestav si trénink 2x spodek těla a 2x vršek těla (2x týdně budeš procvičovat nohy, záda a hrudník, 1x týdně ramena a ruce). _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
strelka
|
Zaslal: so březen 31, 2012 1:15 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Poměr pas-hrudník vypadá super, ale že by ty nožky rostly... 59 po obvodu, to není zrovna moc :)
Silový výkony jsou na tu váhu hrozně slaboučký. Když na všem přidáš 30%, tak ti můžu garantovat, že to bude znamenat dobrých 10kg slušné hmoty navíc. Sestav si trénink 2x spodek těla a 2x vršek těla (2x týdně budeš procvičovat nohy, záda a hrudník, 1x týdně ramena a ruce). |
btw všechno jsem měřil před tréninkem a ty váhy hlavně na ty nohy celkem záhul a když jsem pozoroval ostatní tak tam zvedali pod 100kg, při osmém a vyším opakování mám takový pocit úplného vysílení xD jako před orgasmem
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: so březen 31, 2012 1:18 pm Předmět: |
|
|
nic si z toho nedělej, já mám přes hrudník jen 94 cm a to cvičím v sériích na benči 70 kg. Obvod stehen jen 56 cm a lýtka 37 cm. A to už cvičím 2 roky. Stravu mám výbornou a stejně když se ručička váhy zvedne o 1 kg, tak i pas se zvětší o 1 cm:) Takhle mizernou genetiku už dlouho dobu nikdo neměl:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: so březen 31, 2012 1:19 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | pocit úplného vysílení xD jako před orgasmem |
Si zabil stary!:D
|
|
| nahoru |
|
 |
strelka
|
Zaslal: so březen 31, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
| marcos23 napsal: | | nic si z toho nedělej, já mám přes hrudník jen 94 cm a to cvičím v sériích na benči 70 kg. Obvod stehen jen 56 cm a lýtka 37 cm. A to už cvičím 2 roky. Stravu mám výbornou a stejně když se ručička váhy zvedne o 1 kg, tak i pas se zvětší o 1 cm:) Takhle mizernou genetiku už dlouho dobu nikdo neměl:) |
cvičím třetím měsícem teďka
|
|
| nahoru |
|
 |
strelka
|
Zaslal: so březen 31, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: | | citace: | | pocit úplného vysílení xD jako před orgasmem |
Si zabil stary!:D |
hm ale jakože fakt, a potom co ty nohy uvolním tak je mi nepopsatelně dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: so březen 31, 2012 1:23 pm Předmět: |
|
|
| strelka napsal: | | marcos23 napsal: | | nic si z toho nedělej, já mám přes hrudník jen 94 cm a to cvičím v sériích na benči 70 kg. Obvod stehen jen 56 cm a lýtka 37 cm. A to už cvičím 2 roky. Stravu mám výbornou a stejně když se ručička váhy zvedne o 1 kg, tak i pas se zvětší o 1 cm:) Takhle mizernou genetiku už dlouho dobu nikdo neměl:) |
cvičím třetím měsícem teďka |
Tak to jsi uplně v klidu, 110 cm přes hrudník při 78 cm přes pas je na začátek oproti mě:) perfektní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so březen 31, 2012 1:27 pm Předmět: |
|
|
| marcos23 napsal: | | nic si z toho nedělej, já mám přes hrudník jen 94 cm a to cvičím v sériích na benči 70 kg. Obvod stehen jen 56 cm a lýtka 37 cm. A to už cvičím 2 roky. Stravu mám výbornou a stejně když se ručička váhy zvedne o 1 kg, tak i pas se zvětší o 1 cm:) Takhle mizernou genetiku už dlouho dobu nikdo neměl:) |
No tak bude asi chyba v tréninku a stravě.
|
|
| nahoru |
|
 |
strelka
|
Zaslal: so březen 31, 2012 1:30 pm Předmět: |
|
|
| marcos23 napsal: | | strelka napsal: | | marcos23 napsal: | | nic si z toho nedělej, já mám přes hrudník jen 94 cm a to cvičím v sériích na benči 70 kg. Obvod stehen jen 56 cm a lýtka 37 cm. A to už cvičím 2 roky. Stravu mám výbornou a stejně když se ručička váhy zvedne o 1 kg, tak i pas se zvětší o 1 cm:) Takhle mizernou genetiku už dlouho dobu nikdo neměl:) |
cvičím třetím měsícem teďka |
Tak to jsi uplně v klidu, 110 cm přes hrudník při 78 cm přes pas je na začátek oproti mě:) perfektní. |
ale mi teďkom nechce nic růst xD paže už měsíc pořád stejně velká ... od pondělí začnu ten trénink 2x vršek 2x spodek
dájí se dobrat ty bílkoviny z mléka ? kdybych pil mléko místo vody...
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: so březen 31, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
Možná už ti ted skončila doba kdy to šlo zpočátku samo (i bez kvalitní stravy). Ted budeš muset dávat velkou pozornost na stravu. Jinak neporosteš.
Ohledně těch bílkovin z mléka nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |