PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 332, 333, 334 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neměl už někdo Lean pro 8 od labrada nutrition??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si dnes koupil 100% Whey protein od Scitec nutrition ...ten cervenej ... Výborná rozpustnost, chuť extra třída (vanilka+bila coko)- chutna jako marshmallouni :D Dokonce obsahuje každá dávka 4.5g BCAA a jeste glutamin a arganin ... Myslím, že se mi povedl po dlouhý době zase dobrej kup :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak jsem si dnes koupil 100% Whey protein od Scitec nutrition ...ten cervenej ... Výborná rozpustnost, chuť extra třída (vanilka+bila coko)- chutna jako marshmallouni :D Dokonce obsahuje každá dávka 4.5g BCAA a jeste glutamin a arganin ... Myslím, že se mi povedl po dlouhý době zase dobrej kup :)
No tak scitec je vždy jistota. Za příjemný peníze solidní produkt. Chuťově není moc proteinů povedenějších. Glutaminu tam je jak nasr..hodně:o)
eschaia

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Combat cookies - výborná sladká krémová chuť.
Combat banán - nejlepší banán co jsem kdy měl, chutná jako banánový mlíčko co se dá koupit v obchodech.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Combat jsem měl vanilku a nic moc, taková zbytečně hutná na můj vkus ...

Jinak chuťově mě ještě zaujal WPC 80 od Extrifitu (měl jsem všechny krom čoko-kokos), to je taky dobrota, ale myslím, že v tom Scitecu bude větší kvalita co se dalších složek krom proteinu týče.... Pro mě je teď Scitec jasnou volbou :))
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě je Scitec jeden ze tří firem, které jsem ochotný kupovat. Další z nich je Reflex a poslední Smartlabs.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby lidi zkusili ty proteiny od Scitecu, tak to s tou chutí dopadne Scitec vs Combat nejspíš na remízu.
Petey

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chut je u scitecu vyborna,to je pravda je ale naozaj tak kvalitny ako reflex? nemam nejake relevantne info,preto by som rad vedel viac.
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
chut je u scitecu vyborna,to je pravda je ale naozaj tak kvalitny ako reflex? nemam nejake relevantne info,preto by som rad vedel viac.

Ja myslim, ze nic kvalitnejsiho nez Reflex tu neni, coz ale neznamena, ze nektere jine firmy nejsou kvalitni.
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Pro mě je Scitec jeden ze tří firem, které jsem ochotný kupovat. Další z nich je Reflex a poslední Smartlabs.

u me zase Scitec davno skoncil, hot blood - na hovno, kreatin - na hovno (ikdyz tady je chyba asi spis ve me))
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reflex je rozhodě lepší, ale také dražší a chuťově je na tom hůř. tj. pro kondičáka rozdíl ve výsledku malý. Tam hrají roli spíš další parametry jako právě chuť.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Deadlift napsal:

u me zase Scitec davno skoncil, hot blood - na hovno, kreatin - na hovno (ikdyz tady je chyba asi spis ve me))
No tak nesmíš kupovat chujoviny:o)

Ono to bude ještě chvíli trvat než lidi pochopí, že do objemu stačí protein a kreatin, pokud na něj reaguješ. Do rýsovačky ještě nějaký nakopávač a šlus. Další věci jsou nevýhodné v poměru výkon / cena. Co se týká proteinů, tak je scitec nadprůměrná firma.
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift: hot blood byl jenom na zkousku, radil bych do kategorie nakopavacu..

btw staci treba i "jenom" jidlo ale..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je úplně ideál. Já mám proteinové přípravky jen proto, že nejsem schopný pravidelně jíst.
Petey

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Tak to je úplně ideál. Já mám proteinové přípravky jen proto, že nejsem schopný pravidelně jíst.

ja preto,lebo to je sladke a rychlo sa to pije

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 332, 333, 334 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: