|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si dnes koupil 100% Whey protein od Scitec nutrition ...ten cervenej ... Výborná rozpustnost, chuť extra třída (vanilka+bila coko)- chutna jako marshmallouni :D Dokonce obsahuje každá dávka 4.5g BCAA a jeste glutamin a arganin ... Myslím, že se mi povedl po dlouhý době zase dobrej kup :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Tak jsem si dnes koupil 100% Whey protein od Scitec nutrition ...ten cervenej ... Výborná rozpustnost, chuť extra třída (vanilka+bila coko)- chutna jako marshmallouni :D Dokonce obsahuje každá dávka 4.5g BCAA a jeste glutamin a arganin ... Myslím, že se mi povedl po dlouhý době zase dobrej kup :) | No tak scitec je vždy jistota. Za příjemný peníze solidní produkt. Chuťově není moc proteinů povedenějších. Glutaminu tam je jak nasr..hodně:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 11:58 am Předmět: |
|
|
Combat cookies - výborná sladká krémová chuť.
Combat banán - nejlepší banán co jsem kdy měl, chutná jako banánový mlíčko co se dá koupit v obchodech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:14 pm Předmět: |
|
|
Combat jsem měl vanilku a nic moc, taková zbytečně hutná na můj vkus ...
Jinak chuťově mě ještě zaujal WPC 80 od Extrifitu (měl jsem všechny krom čoko-kokos), to je taky dobrota, ale myslím, že v tom Scitecu bude větší kvalita co se dalších složek krom proteinu týče.... Pro mě je teď Scitec jasnou volbou :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
Pro mě je Scitec jeden ze tří firem, které jsem ochotný kupovat. Další z nich je Reflex a poslední Smartlabs.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:29 pm Předmět: |
|
|
chut je u scitecu vyborna,to je pravda  je ale naozaj tak kvalitny ako reflex? nemam nejake relevantne info,preto by som rad vedel viac. _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | chut je u scitecu vyborna,to je pravda je ale naozaj tak kvalitny ako reflex? nemam nejake relevantne info,preto by som rad vedel viac. |
Ja myslim, ze nic kvalitnejsiho nez Reflex tu neni, coz ale neznamena, ze nektere jine firmy nejsou kvalitni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Pro mě je Scitec jeden ze tří firem, které jsem ochotný kupovat. Další z nich je Reflex a poslední Smartlabs. |
u me zase Scitec davno skoncil, hot blood - na hovno, kreatin - na hovno (ikdyz tady je chyba asi spis ve me)) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:35 pm Předmět: |
|
|
Reflex je rozhodě lepší, ale také dražší a chuťově je na tom hůř. tj. pro kondičáka rozdíl ve výsledku malý. Tam hrají roli spíš další parametry jako právě chuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Deadlift napsal: | | Pro mě je Scitec jeden ze tří firem, které jsem ochotný kupovat. Další z nich je Reflex a poslední Smartlabs. |
u me zase Scitec davno skoncil, hot blood - na hovno, kreatin - na hovno (ikdyz tady je chyba asi spis ve me)) | No tak nesmíš kupovat chujoviny:o)
Ono to bude ještě chvíli trvat než lidi pochopí, že do objemu stačí protein a kreatin, pokud na něj reaguješ. Do rýsovačky ještě nějaký nakopávač a šlus. Další věci jsou nevýhodné v poměru výkon / cena. Co se týká proteinů, tak je scitec nadprůměrná firma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:51 pm Předmět: |
|
|
Deadlift: hot blood byl jenom na zkousku, radil bych do kategorie nakopavacu..
btw staci treba i "jenom" jidlo  ale.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 1:09 pm Předmět: |
|
|
Tak to je úplně ideál. Já mám proteinové přípravky jen proto, že nejsem schopný pravidelně jíst.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|