Stagnace při rýsování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Stagnace při rýsování  Úvodní stránka -> Trénink -> Stagnace při rýsování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marka13

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju, už jsem si to porovnala. Pojedu 3+1 a 2+1.Upravím aerobku.Chce to opravdu tolik netlačit na pilu.Díky, to víte, ženská jsem netrpělivá!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marka13

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak po dalším týdnu porád stejný.Sachry jsem jela na 120g. Váha stále 56,5kg, pas 67.V podstatě jsem stále na stejných hodnotách. Je mi už jasný, že mám málo sachrů dlouhodobě a tělo nepustí. Tenhle týden jsem změnila trenink, jedu Po, St, Pá celý tělo ( cca 80 mi), aerobku 45 min pak ve volný dny. V neděli volno. Ode dneška začnu vlnit. pojedu 50-100-150-250. Snad se pohnu z místa. Myslíte, že vlny jsou ok?
Magumi

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdy jsem nebyl vyrýsovaný úplně na kost, takže možná nejsem ten pravý, kdo by ti měl radit, ale ten nový plán se mi rozhodně zdá rozumnější, než ten původní. Podle mně to chce relativně mírný deficit (20-30 procent) a trpělivost. Jednou za čtrnáct dní bych si udělal víkend s přebytkem sacharidů, aby se ti upravily hormony. Ze stejného důvodu bych směroval většinu sacharidů k večeru. Držím palce.

Teď se snažím nabrat hmotu, ale mám na podzim v plánu vyrýsovat; jsem vážně zvědavej, jestli se mi všechny ty chytrý rady, co mám načtený, taky osvědčí.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuju vlny rozdělit na 4+3 (3+4) resp. mít třídenní a za tím hned čtyřdenní vlnu (nebo obráceně).
Tendle systém navrhuju já, je idélaní, protože se vejde do celého týdne a můžeš si začátek toho cyklování nastavit tak, aby vyhovoval tréninkům (lowcarb/highcarb dny), tzn. nižší carb dny v tréninkové a high carb v regenerační dny například.
Čistě 4 denní vlna ti může rozházet režim a mně osobně to vadí, že jeden den mi vychází high carb na tréninkový a jeden den na netréninkový den.

Jinak bych to viděl:
50 100 150 250 50 100 200 (popř. pokud zvládáš nuly 50 100 150 250 0 100 200)
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle me to zbytecne hrotite, na co rysovat, to je pro vas vzhled tak dulezitej ?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš jde o to, jak se člověk cítí při nižší váze.
Já osobně budu "rýsovat" kvůli tomu, že budu: míň jíst, víc se hýbat , mít na sobě míň špeku a hlavně se v létě cítit pohodlně.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když mám na sobě zbytečnou váhu = špek, tak se mi hůř leze a zbytečně zatěžuju (stresuju) klouby atd. atd.
Za další se cítím mnohem líp, když na sobě nemám tunu sádla, lépe se mi běhá (opět menší stres pro kolena a klouby) ... nicméně osobně nedietím, protože vyhledem k množstvím aktivit naopak v dietě resp. "hubnutí" mám větší spotřebu jídla než normálně :)

Když cvičíš 3x týdné v posilce, vlny jsou vhodné. Když cvičíš 7x v týdnu jsou méně vhodné a když 14x v týdnu, tak seš rád, že to užereš .)
Magumi

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Podle me to zbytecne hrotite, na co rysovat, to je pro vas vzhled tak dulezitej ?

Jak píšou kluci, je to pohodlnější, i těch pět šest kilo tuku navíc je poznat. Pro mně osobně je ta hranice, na kterou má smysl jít tak 9-10% tuku (momentálně mám 12-15%), nižší hladina tuku podle mně nestojí za tu námahu.
jir.ka

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

ano je,radsi vypadam vyrysle se six packem, nez s tukem a jsem hodne povrchni
marka13

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ještě změna. Musela jsem vlny uzpůsobit treninku, takže jedu :
Po-100 - trenink prsa, záda, bi, tri
Út-100 - nohy, ramena
St-50 - 60 min aerobka
Čt - 100 - prsa, záda, bi, tri
Pá-100-nohy, ramena
So-50- aerobka 60 min
Ne- 250-300 - volno
Občas hodím aerobku max.20 min po treninku.
Prasopes máš pravdu, ty čtyřdenní rozhazujou trenink. Co myslíš tyhle?
Pro Judson, pro tebe není vzhled důležitej? Myslím, že když už člověk na sobě maká, tak si má pak vychutnat odměnu právě v podobě třeba pěknýho vzhledu. Tobě ( jako určitě každýmu ješitnýmu chlapovi) nedělá dobře , když na tebe hodí okem pěkná blondýna s dlouhýma nohama? Asi s ním ale nehodí po 150 kg upoceným tlouštíkovi. No a samozřejmně je to radost a taky třeba dokazování si, kde je hranice mojí silné vůle. papa
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po-50 - trenink prsa, záda, bi, tri
Út-100 - nohy, ramena
St-200 - 60 min aerobka
Čt - 50 - prsa, záda, bi, tri
Pá-100-nohy, ramena
So-150- aerobka 60 min
Ne- 250 - volno

todle jsou 3+4 vlny, ktery jsem mel namysli. resp. mas 3denni a 4denni vlnu spojenou tak aby ti maximalne sedela do tydne, podle mne ideal.
marka13

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, díky, teď jsem byla v posilce a bavila jsem se o tom s jednou trenérkou. Řekla mi, že v den, kdy jedu aerobku mám navýšit sachry. Takže tak, jako jsi mi napsal. Zkusíma uvidím za týden. Móc díky.
Mablung

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jir.ka napsal:
Judson napsal:

ano je,radsi vypadam vyrysle se six packem, nez s tukem a jsem hodne povrchni

Ne, jen ještě hodláš provádět na pláži rituály tokání a páření a protože máš prázdnou peněženku, musíš samičky něčím zaujmout a odradit soky
Svalík

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediný co opravdu pomůže je STT (Sakra Tvrdej Trénink). A pořádná strava
marka13

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem zady znova. Dobrá zpráva, najela jsem minulý týden na vlny, tak jak jsem psala a po týdnu bylo měření. Jdu dolu, myslim že dobře, pas 1 cm, byky2 cm atd, super. jen dotaz, v den, kdy jedu jen aerobku dávaáte zvýšený příjem sachrů, nebo naopak snížíte na minimum?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Stagnace při rýsování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: