Moc rychlé hubnutí *a09*

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Moc rychlé hubnutí *a09*  Úvodní stránka -> Trénink -> Moc rychlé hubnutí *a09*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Louskáček

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 4:56 pm    Předmět: Moc rychlé hubnutí *a09* Odpovědět s citátem

Zdravím,
mám dotaz ohledně správného hubnutí, přes podzim-zimu jedu objemovku (10-15kg) a přes jaro-léto jezdim na kole. Většinou jezdím obden a cca 2-3 hodiny a přijde mi, že moc rychle schazuju a proto se chci zeptat, co do sebe rvát, před, při a po.....před dávám spalovač+karnitin a po do sebe leju kokteily (gainer,protein)....někde jsem četl, že už po hodině cvičení bych každých dalších 20 minut měl dát 20g cukrů.....díky za rozumné rady;)) a těch 2-3 hodin se nevzdám a bcaa nehodlám kupovat,páč na svých 105kg bych musel dávat kila;))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty nechceš shazovat a tak do sebe rveš carnitin a spalovač? Né, že by to mělo mít nějaký výraznější efekt, ale ta logika mi uniká
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 5:04 pm    Předmět: Re: Moc rychlé hubnutí *a09* Odpovědět s citátem

a jídelníček máš jakej?
Louskáček

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je přece jasný, že objemovka není o čistym svalu, takže ten spalovač a karnitin je na prorýsování, jenže mě to prorýsuje až na kost:-))))

Jídelníček bych viděl OK..klasika...několik jídel denně...ráno spíš něco tekutýho a cukry, odpo normál jídla a poslední jídlo buď tvaroh a nebo teď jsem si koupil od Extrifit Long 80 - 7 Hours,ale tem mi vůbec nechutná: (

a Taky se mi stává, že druhej den po kole,nemám ani chutě na jídlo, jsem pořád takovej moc rozprouděnej;)
Moocha

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ti nevím, co na tom kole vyvádíš.. Já loni jezdil na kole dost, jedna trasa měla třeba i 140km a že bych nějak závratně hubnul, to určitě né.

A ten jídelák bys víc přiblížit nemohl? Tohle nám nic moc neřekne..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pochybuji, že Tě karnitin prorýsuje na kost. byl bys první na světě
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Louskáček napsal:
je přece jasný, že objemovka není o čistym svalu, takže ten spalovač a karnitin je na prorýsování, jenže mě to prorýsuje až na kost:-))))

Jídelníček bych viděl OK..klasika...několik jídel denně...ráno spíš něco tekutýho a cukry, odpo normál jídla a poslední jídlo buď tvaroh a nebo teď jsem si koupil od Extrifit Long 80 - 7 Hours,ale tem mi vůbec nechutná: (

a Taky se mi stává, že druhej den po kole,nemám ani chutě na jídlo, jsem pořád takovej moc rozprouděnej;)

a konkrétně?

a to rychlý hubnutí bylo kolik kg/měsíc?
Louskáček

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za tím prorýsováním až na kost bylo několik smailů,takže se to mělo brát s rezervou chlapi;)

no nevim co na tom kole vyvádim a to jsem si dokonce koupil i pulsmetr abych jel v té správné tep. frekvenci, i když venku se to moc nedá...mě předjížděly i babky co jely s nákupem;)))

Jídelák cca:
ráno: tm. pečivo (100g)+šunka (100g)+sýr
dopo: vločky (100g) v mléku či jogurtu nebo domácí pribiňák (200g)+piškoty
oběd: maso (100-200g)+rejže (sáček) nebo prostě těstoviny či brambor
odpo: tm. pečivo (50g)+šunka+jogurt
kolo
ihned po něm: gainer, časem i protein
večer: maso (100-200) + rejže
večer2: tvaroh a nebo kokteil
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik je rychlé hubnutí? Shazuji i 10 kg/měs...to je rychlé. Optimální je do 1 kg/týden.
Louskáček

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sorry jsem zapomněl. no určitě neshazuju 10kg/měsíc;)), asi zhruba za 4-5 měsíců dám 20 kg dolu.

Tak já položim otázku jinak a snad už správně;) po shození cca 10 kil chci přestat shazovat a přesto chci jezdit na kole
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta rychlost hubnutí je v pohodě.

Rychle na stránku:

Přejdi na: