|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Svalík
|
Zaslal: po duben 02, 2012 8:12 pm Předmět: Cvičení s vlastní váhou aneb co vaše tréninky? |
|
|
Jak jsem prohlížel toto forum, tak jsem zjistil, že tu jsou z 90% cvičení s činkou nebo na strojích.Já cvičim pouze s vlastní váhou až na malé výjimka
a doufám, že nejsem jediný.
Tak doufám, že aspoň jeden člověk jede až na malé výjimka s vlastní váhou.
a jestli by jste sem napsali prosím Váš trénink
Já přiložim svůj:
lehký strečink na protáhnutí
5krát10 spartské kliky
5min.švihadlo
5krát 12 sedlehy s osmi kilovým závažím
a potom 4km běh
Tento topic jsem založil kvůli tomu abych zjistil jak na tom jsem s obtížností přírodních tréninků oproti ostatním.
Doufám,že je tu aspoň 1 přírodňák.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: po duben 02, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
to ale uplnej prirodnak nejses, kdyz tam mas svihadlo a 8kg zavazi
edit: aha uz to vidim - male vyjimka _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: po duben 02, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
Napiš RANDOvi, takového přírodňáka si ještě neviděl. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 02, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
Dost lidí tady dělá cviky s vlastní váhou, pár jich tu jede jen a výhradně tento typ tréniku.
Pro příklad: variace kliků, variace dřepů, shyby, výpady, skoky/výskoky, variace sprintů, plank, horolezci, skokové výpady, žabáci, variace na švihadle... a víc mě teď nenapadá. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po duben 02, 2012 9:16 pm Předmět: Re: Cvičení s vlastní váhou aneb co vaše tréninky? |
|
|
| Svalík napsal: | Jak jsem prohlížel toto forum, tak jsem zjistil, že tu jsou z 90% cvičení s činkou nebo na strojích.Já cvičim pouze s vlastní váhou až na malé výjimka
a doufám, že nejsem jediný.
Tak doufám, že aspoň jeden člověk jede až na malé výjimka s vlastní váhou.
a jestli by jste sem napsali prosím Váš trénink
Já přiložim svůj:
lehký strečink na protáhnutí
5krát10 spartské kliky
5min.švihadlo
5krát 12 sedlehy s osmi kilovým závažím
a potom 4km běh
Tento topic jsem založil kvůli tomu abych zjistil jak na tom jsem s obtížností přírodních tréninků oproti ostatním.
Doufám,že je tu aspoň 1 přírodňák. |
Nic proti, ale v tvém případě přírodňák spíše znamená že něco málo odcvičíš aby se neřeklo a potom si dáš dvacetiminutový výklus. Nic proti, je to zdravé a udrží tě to v jakéž takéž kondici, ale spíše než tvrdým tréninkem bych to nazval udržovačkou.
To co ty nazýváš přírodní trénink, ostatní nazývají crossfit. Akorát že u nich to znamená že makají aby měli skutečnou kondičku. Ale vždy záleží na tom jaký máš cíl. Pokud máš cíl odpovídající tvému cvičení, nic proti nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:35 am Předmět: |
|
|
No...já mnoho lidí tu cvičí víc (Frozz, Cocman, Marash, Reiben) někteří cvičili nebo cvičí bez závaží mnohem náročnější tréninky...mnohdy...
Nicméně záleží jak moc vyzývající toje pro něj ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: st duben 11, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
zdravim mam doma hrazdu siroku rok us netrenujem bojove sporty a tak som bribral z 77 na 90 a teraz som zacal chudnut a to tak ze rano davam svihadlo pet kol tienovacku 6 kol pitel 6 kol a chcem sa spitat ci je v pohode davat hrazdu a bradla po 5 seri pet dni v tyzdni od pondelka do piatku po 5seri na prvu seriu dam tak 30 zhybov na siroko a 50 klikov na bradlach potom to us ide dole a zajimama ci sa stym mozem pretrenovat niekde som cital ze hrazda a kliky sa mozu davat skoro celi tyzden ze nenarusuju nervovu sustavu tak jak trening s taskymi vahami drepi mrtve tahy atd ... dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Svalík
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
od te doby co jsem napsal tak jsem znacne zvysil obtiznost a cvicim kazdy den
pro predstavu
výpady
kliky
sedlehy
mrtvy tah
cinky
sedlehy s cinkama
drepy s cinkou
a to cele trikrats za sebou
a potom beh
je to teda makacka ale jde to a pretrenovany nejsem
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:05 am Předmět: |
|
|
taky blbost cvicit kazdy den
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:06 am Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | | taky blbost cvicit kazdy den |
jak pro koho...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:26 am Předmět: |
|
|
| Svalík napsal: |
je to teda makacka ale jde to a pretrenovany nejsem |
Pretrenovani neni otazka par treninku ci dni, je to vysledek dlouhodobeho pretezovani se, ignorovani regenerace, potlacovani unavy, kdy se unava v tele postupne kumuluje a jednou to vypukne a ses v pr... Vim, co rikam
Jinak samozrejme nerikam, ze nejde cvicit kazdy den, i kdyz alespon 1 den volna v tydnu by opravdu mel byt, maximalne ho muzes pojmout formou aktivni regenerace. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|