Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 591, 592, 593 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
U.B0B

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes sem byl nakoupit zeleninu (uz delsi dobu sem nebyl) a koukam, ze vsechno je 5x a vice drasi nez posledne. tak sem koupil maso.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
owar

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
owar napsal:
draper, takovy zeleninoznalec a nikdy neslysel o fazolovych luscich

Dnes jsem objevil dalsi super potravinu - brokolici Vazne nevim, proc jsme tyhle veci dosud ignoroval

to si delas prdel jsem chtel k tomu puvodne pripsat "to je jako bys neznal brokolici", ale nechtel jsem se nakonec poustet do nakejch vetsich akci
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Draper napsal:
owar napsal:

Dnes jsem objevil dalsi super potravinu - brokolici Vazne nevim, proc jsme tyhle veci dosud ignoroval

to si delas prdel jsem chtel k tomu puvodne pripsat "to je jako bys neznal brokolici", ale nechtel jsem se nakonec poustet do nakejch vetsich akci

Ale jo znal jsem ji moc dobre, jen jsem si ji nikdy nekoupil, protoze porad frcim jen na tom samem a nejak se mne nechtely delat radikalni zmeny
owar

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
dnes sem byl nakoupit zeleninu (uz delsi dobu sem nebyl) a koukam, ze vsechno je 5x a vice drasi nez posledne. tak sem koupil maso.

nevim kde se vyskytujes, ale ja chodim na zeleninu do kaufu po 21h, kdy davaj spoustu veci do akci..jako treba brambory, cibule, rajcata, mrkev za 1,-/kg, salaty, porek, jarni cibulka 1,-/ks, kvetak, redkvicky 3,90,-/kg/ks, brokolice 9,90/ks atd. a ruzny ovoce ve stejnym stylu..
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
U.B0B napsal:

nevim kde se vyskytujes, ale ja chodim na zeleninu do kaufu po 21h, kdy davaj spoustu veci do akci..jako treba brambory, cibule, rajcata, mrkev za 1,-/kg, salaty, porek, jarni cibulka 1,-/ks, kvetak, redkvicky 3,90,-/kg/ks, brokolice 9,90/ks atd. a ruzny ovoce ve stejnym stylu..

Jojo to je take moznost, nektere markety to takto delaji (i Lidl myslim, ale nevim jiste). Jinak ty ceny zeleniny se dost casto meni, ted v zime to bylo samozrejme drazsi, viz. treba me oblibene ledove salaty, kterych denne sezeru nekolik ks, ted v obdobi zhruba od ledna do brezna nebyly nikdy pod 30kc, v lete bezne pod 10kc v akci i za 6 kc. Ted uz jsou okolo 20ky, coz se da.To same plati o dalsi zelenine.
owar

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Ale jo znal jsem ji moc dobre, jen jsem si ji nikdy nekoupil, protoze porad frcim jen na tom samem a nejak se mne nechtely delat radikalni zmeny

zkus se podivat na tento strucny seznam, treba neco jeste objevis
Artyčok
Bambus
Brambory
Brokolice
Celer
Cibule
Cuketa
Cvikla
Česnek
Dýně
Chřest
Kapusta
Kedlubna
Kopr
Křen
Kukuřice setá
Květák
Libeček
Lilek (baklažán)
Mangold
Meloun
Mrkev
Okurka
Paprika
Pastinák
Patison
Petržel
Pažitka
Pór
Rajče
Rebarbora
Ředkev
Ředkvička
Salát
Špenát
Zelí
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cuketa a patison to by nemuselo byt marne :) Sice nevim, jak presne patison chutna, ale nejake matne vzpominky z detsvi na nej mam
owar

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jojo to je take moznost, nektere markety to takto delaji (i Lidl myslim, ale nevim jiste). Jinak ty ceny zeleniny se dost casto meni, ted v zime to bylo samozrejme drazsi, viz. treba me oblibene ledove salaty, kterych denne sezeru nekolik ks, ted v obdobi zhruba od ledna do brezna nebyly nikdy pod 30kc, v lete bezne pod 10kc v akci i za 6 kc. Ted uz jsou okolo 20ky, coz se da.To same plati o dalsi zelenine.

v kaufu meli ledovky celkem casto po korune i pres zimu..ale vzhledem k tomu, ze je to jen voda v salatovem skupenstvi, tak jsem to tam s klidem v dusi nechaval..
owar

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Cuketa a patison to by nemuselo byt marne :) Sice nevim, jak presne patison chutna, ale nejake matne vzpominky z detsvi na nej mam

tak tohle zrovna spolecne s lilkem naprosto nenavidim ale jestli neznas mangold, tak ten muzu doporucit..i kdyz nevim, jestli je zrovna tady k sehnani..
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:

nějaký
sprostý
slova

...asi zůstanu u masa
owar

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
owar napsal:

nějaký
sprostý
slova

...asi zůstanu u masa

tobe bych doporucil jit do kapusty
Izman

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
owar napsal:

Opet doporucuji Makro a znacku metro. Miluju jeste ružickovou kapustu (ale tu spousta lidi nenavidi).

Kukurice, Listovy spenat, je toho strasne moc a i kdyz mam mrazak velkej jako krava tak se mi tam ta zelenina skoro nechce vlezt.
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zadny Makro, staci mne Brnenka, kde sejdu par schodu a jsem tam :) Navic mrazak mam narvany masem, tam neni misto momentalne ani 1x1 cm :)
Mablung

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
owar napsal:

nějaký
sprostý
slova

...asi zůstanu u masa

Já osobně se na jednu položku ze seznamu těším. Až nastoupí melounová sezona, budu cestovat mezi ledničkou a záchodem
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně jsem přepsal rozhovor s Petrem Weinlichem, aby to mělo hlavu a patu. Kdo ho zažil při vyprávění, nebo s ním dělal rozhovor, tak ví.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 591, 592, 593 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: