|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| KDO VYHRAJE LETOŠNÍ ROČNÍK EXTRALIGY? |
| SPARTA |
|
16% |
[ 10 ] |
| PLZEŇ |
|
6% |
[ 4 ] |
| PARDUBICE |
|
15% |
[ 9 ] |
| LIBEREC |
|
5% |
[ 3 ] |
| Č. BUDĚJOVICE |
|
1% |
[ 1 ] |
| VÍTKOVICE |
|
5% |
[ 3 ] |
| ZLÍN |
|
3% |
[ 2 ] |
| BRNO |
|
40% |
[ 24 ] |
| KLADNO |
|
1% |
[ 1 ] |
| TŘINEC |
|
5% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 60 |
|
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: út duben 03, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | jnerez napsal: | Grimley: ty jsi jak tak koukám dle tvých příspěvků typ jasně zaujatého fanouška...
Ty tu plácáš o tom, že měla Kometa lehčí větev v play-off, což je vtipné, protože vyřadila dva nejlepší týmy základní části .
Johncreasy: ty jsi taky asi přežraný perníku že ... tu chlácholíš sestavu Pardubic, jak sovětskou družinu z 80. let a z Komety děláš románový příběh týmu, kterej z rybníku prošel až do finále extraligy...
Kometa byla po základní části osmá a ne desátá, romanopisče . |
Já nejsem zaujatej :)) respektive dost dlouho jsem bubnoval v kotli pardubickým, mám za sebou nesčetně výjezdů a tak vím, kde jsou jací fanoušci :) ale to sem tahat nebudu :)) Každopádně do aspoň trochu sledoval hoej, viděl úplnou marnost Sparty i Plzně ... Kometa jediný, na co může sázet ve finále je Trvaj, jinak budou rádi, když se budou držet s naší hrou ... ale ono celkově, v Play off bylo letos plno slabých týmů, a ta mi je líto, že Vítky nedošly do finále z druhé větvě a nepoprali se o titul s Pardubkama... čest Kometě, ale ne-e... uvidíš sám, že kvalita soupeřů byla trochu jiná, než u soupeřů Pardubic |
Prosím tě dělal jsi nějakej kolektivní sport někdy?
Ty tu snižuješ kvalitu dvou nejlepších týmů základní části (asi 52 náhodných utkání ve kterých se neprojevila kvalita )...
Vždycky hraje mančaft to, co mu soupeř povolí a Kometa toho svým soupeřům moc nedovolila... mimochodem klidně se mohlo stát, že by Pardubice dostaly 4:0 na zápasy od Sparty ...to je sport...
Slabé týmy jsou asi ty co si neporadily dle tebe s Kometou a naopak Vtkovice mocně vzdorující famózním Pardubicích byly super že
Jééé...na pane B...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: út duben 03, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Grimley napsal: | | jnerez napsal: | Grimley: ty jsi jak tak koukám dle tvých příspěvků typ jasně zaujatého fanouška...
Ty tu plácáš o tom, že měla Kometa lehčí větev v play-off, což je vtipné, protože vyřadila dva nejlepší týmy základní části .
Johncreasy: ty jsi taky asi přežraný perníku že ... tu chlácholíš sestavu Pardubic, jak sovětskou družinu z 80. let a z Komety děláš románový příběh týmu, kterej z rybníku prošel až do finále extraligy...
Kometa byla po základní části osmá a ne desátá, romanopisče . |
Já nejsem zaujatej :)) respektive dost dlouho jsem bubnoval v kotli pardubickým, mám za sebou nesčetně výjezdů a tak vím, kde jsou jací fanoušci :) ale to sem tahat nebudu :)) Každopádně do aspoň trochu sledoval hoej, viděl úplnou marnost Sparty i Plzně ... Kometa jediný, na co může sázet ve finále je Trvaj, jinak budou rádi, když se budou držet s naší hrou ... ale ono celkově, v Play off bylo letos plno slabých týmů, a ta mi je líto, že Vítky nedošly do finále z druhé větvě a nepoprali se o titul s Pardubkama... čest Kometě, ale ne-e... uvidíš sám, že kvalita soupeřů byla trochu jiná, než u soupeřů Pardubic |
Prosím tě dělal jsi nějakej kolektivní sport někdy?
Ty tu snižuješ kvalitu dvou nejlepších týmů základní části (asi 52 náhodných utkání ve kterých se neprojevila kvalita )...
Vždycky hraje mančaft to, co mu soupeř povolí a Kometa toho svým soupeřům moc nedovolila... mimochodem klidně se mohlo stát, že by Pardubice dostaly 4:0 na zápasy od Sparty ...to je sport...
Slabé týmy jsou asi ty co si neporadily dle tebe s Kometou a naopak Vtkovice mocně vzdorující famózním Pardubicích byly super že
Jééé...na pane B... |
Hrál jsem tři roky závodně hokejbal, holt sezona a play off je něco úplně jinýho... Liberec měl sestupnout tendenci výkonů... Vítky měli hodně štěstí, ale uměli hrát.... Sparta byla totálně mimo a Plzen se držela?.. no neee ...ale dohadovat se nebudu, uvidíme sami, až přijde finále _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 03, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
nemá smysl řešit jnerezi... slepej fanda bude takovýhle blbosti psát vždycky. Pokud si myslí, že měla Kometa lehký soupeře (a je tedy asi horší), tak bude o to větší potupa až vyhraje i finále.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 03, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | nemá smysl řešit jnerezi... slepej fanda bude takovýhle blbosti psát vždycky. Pokud si myslí, že měla Kometa lehký soupeře (a je tedy asi horší), tak bude o to větší potupa až vyhraje i finále. | ...asi tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út duben 03, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
ja bych ukoncil vas spor tim, ze moralnim vitezem extraligy letosni sezony je Sparta a at uz vyhraje brno nebo pardubice, tak uz to nikoho nezajima a je to vlastne uplne jedno..tesme se spolecne na MS! _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 04, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Oware. Tímhle tvrzením bys uzavřel maximálně tak dveře zasebou do blázince. | ...asi tak
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 04, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
Johny, Grimley: hrozně rád bych, abyste začali s větami jako: pokud Kometa vyhraje, zhubnu X kilo. Pokud Kometa vyhraje, nebudu rok pít alkohol. Pokud Pardubice prohrají, přestanu kouřit.
Je to totiž úplně jisté, přímo stoprocentní, že Pardubice vyhrají a tak se to skoro nabízí. Jdete do toho? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st duben 04, 2012 2:55 pm Předmět: |
|
|
Hubnu a proto píšu, když Pardubky vyhrajou, stáhnu to na 100kg _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st duben 04, 2012 2:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st duben 04, 2012 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Hubnu a proto píšu, když Pardubky vyhrajou, stáhnu to na 100kg |
No jdu do toho s tebou (uz jen ubohych 12 kg :D :D ) pokud vyhraje Kometa tak to stahnu taky na 100kg a aby to bylo jeste tezsi tak si koupim pardubicky pernik a nesnim ho :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 04, 2012 3:37 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Johny, Grimley: hrozně rád bych, abyste začali s větami jako: pokud Kometa vyhraje, zhubnu X kilo. Pokud Kometa vyhraje, nebudu rok pít alkohol. Pokud Pardubice prohrají, přestanu kouřit.
Je to totiž úplně jisté, přímo stoprocentní, že Pardubice vyhrají a tak se to skoro nabízí. Jdete do toho? | Pokud kometa nebude letos mistr, tak shodím na 100 kg:o))))...tj. vítej objeme
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st duben 04, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
To je smůla. Jsem celoživotní nekuřák, abstinent a na100kg se fakt nedostanu, ani nehodlám. Ale ty bys mohl Daymoone po výhře Komety začít cvičit s činkama, co říkáš??
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 04, 2012 4:12 pm Předmět: |
|
|
Mě nevyprovokuješ Johny, i když jsi mi moc pěkně nahrál _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|