Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

KDO VYHRAJE LETOŠNÍ ROČNÍK EXTRALIGY?
SPARTA
16%
 16%  [ 10 ]
PLZEŇ
6%
 6%  [ 4 ]
PARDUBICE
15%
 15%  [ 9 ]
LIBEREC
5%
 5%  [ 3 ]
Č. BUDĚJOVICE
1%
 1%  [ 1 ]
VÍTKOVICE
5%
 5%  [ 3 ]
ZLÍN
3%
 3%  [ 2 ]
BRNO
40%
 40%  [ 24 ]
KLADNO
1%
 1%  [ 1 ]
TŘINEC
5%
 5%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 60

Autor Zpráva
jnerez

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
jnerez napsal:
Grimley: ty jsi jak tak koukám dle tvých příspěvků typ jasně zaujatého fanouška...
Ty tu plácáš o tom, že měla Kometa lehčí větev v play-off, což je vtipné, protože vyřadila dva nejlepší týmy základní části .

Johncreasy: ty jsi taky asi přežraný perníku že ... tu chlácholíš sestavu Pardubic, jak sovětskou družinu z 80. let a z Komety děláš románový příběh týmu, kterej z rybníku prošel až do finále extraligy...
Kometa byla po základní části osmá a ne desátá, romanopisče .

Já nejsem zaujatej :)) respektive dost dlouho jsem bubnoval v kotli pardubickým, mám za sebou nesčetně výjezdů a tak vím, kde jsou jací fanoušci :) ale to sem tahat nebudu :)) Každopádně do aspoň trochu sledoval hoej, viděl úplnou marnost Sparty i Plzně ... Kometa jediný, na co může sázet ve finále je Trvaj, jinak budou rádi, když se budou držet s naší hrou ... ale ono celkově, v Play off bylo letos plno slabých týmů, a ta mi je líto, že Vítky nedošly do finále z druhé větvě a nepoprali se o titul s Pardubkama... čest Kometě, ale ne-e... uvidíš sám, že kvalita soupeřů byla trochu jiná, než u soupeřů Pardubic

Prosím tě dělal jsi nějakej kolektivní sport někdy?
Ty tu snižuješ kvalitu dvou nejlepších týmů základní části (asi 52 náhodných utkání ve kterých se neprojevila kvalita )...

Vždycky hraje mančaft to, co mu soupeř povolí a Kometa toho svým soupeřům moc nedovolila... mimochodem klidně se mohlo stát, že by Pardubice dostaly 4:0 na zápasy od Sparty ...to je sport...
Slabé týmy jsou asi ty co si neporadily dle tebe s Kometou a naopak Vtkovice mocně vzdorující famózním Pardubicích byly super že

Jééé...na pane B...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Grimley napsal:
jnerez napsal:
Grimley: ty jsi jak tak koukám dle tvých příspěvků typ jasně zaujatého fanouška...
Ty tu plácáš o tom, že měla Kometa lehčí větev v play-off, což je vtipné, protože vyřadila dva nejlepší týmy základní části .

Johncreasy: ty jsi taky asi přežraný perníku že ... tu chlácholíš sestavu Pardubic, jak sovětskou družinu z 80. let a z Komety děláš románový příběh týmu, kterej z rybníku prošel až do finále extraligy...
Kometa byla po základní části osmá a ne desátá, romanopisče .

Já nejsem zaujatej :)) respektive dost dlouho jsem bubnoval v kotli pardubickým, mám za sebou nesčetně výjezdů a tak vím, kde jsou jací fanoušci :) ale to sem tahat nebudu :)) Každopádně do aspoň trochu sledoval hoej, viděl úplnou marnost Sparty i Plzně ... Kometa jediný, na co může sázet ve finále je Trvaj, jinak budou rádi, když se budou držet s naší hrou ... ale ono celkově, v Play off bylo letos plno slabých týmů, a ta mi je líto, že Vítky nedošly do finále z druhé větvě a nepoprali se o titul s Pardubkama... čest Kometě, ale ne-e... uvidíš sám, že kvalita soupeřů byla trochu jiná, než u soupeřů Pardubic

Prosím tě dělal jsi nějakej kolektivní sport někdy?
Ty tu snižuješ kvalitu dvou nejlepších týmů základní části (asi 52 náhodných utkání ve kterých se neprojevila kvalita )...

Vždycky hraje mančaft to, co mu soupeř povolí a Kometa toho svým soupeřům moc nedovolila... mimochodem klidně se mohlo stát, že by Pardubice dostaly 4:0 na zápasy od Sparty ...to je sport...
Slabé týmy jsou asi ty co si neporadily dle tebe s Kometou a naopak Vtkovice mocně vzdorující famózním Pardubicích byly super že

Jééé...na pane B...

Hrál jsem tři roky závodně hokejbal, holt sezona a play off je něco úplně jinýho... Liberec měl sestupnout tendenci výkonů... Vítky měli hodně štěstí, ale uměli hrát.... Sparta byla totálně mimo a Plzen se držela?.. no neee ...ale dohadovat se nebudu, uvidíme sami, až přijde finále
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemá smysl řešit jnerezi... slepej fanda bude takovýhle blbosti psát vždycky. Pokud si myslí, že měla Kometa lehký soupeře (a je tedy asi horší), tak bude o to větší potupa až vyhraje i finále.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
nemá smysl řešit jnerezi... slepej fanda bude takovýhle blbosti psát vždycky. Pokud si myslí, že měla Kometa lehký soupeře (a je tedy asi horší), tak bude o to větší potupa až vyhraje i finále.
...asi tak.
owar

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja bych ukoncil vas spor tim, ze moralnim vitezem extraligy letosni sezony je Sparta a at uz vyhraje brno nebo pardubice, tak uz to nikoho nezajima a je to vlastne uplne jedno..tesme se spolecne na MS!
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oware. Tímhle tvrzením bys uzavřel maximálně tak dveře za sebou do blázince.

Naposledy upravil Johncreasy dne st duben 04, 2012 2:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Oware. Tímhle tvrzením bys uzavřel maximálně tak dveře zasebou do blázince.
...asi tak
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny, Grimley: hrozně rád bych, abyste začali s větami jako: pokud Kometa vyhraje, zhubnu X kilo. Pokud Kometa vyhraje, nebudu rok pít alkohol. Pokud Pardubice prohrají, přestanu kouřit.

Je to totiž úplně jisté, přímo stoprocentní, že Pardubice vyhrají a tak se to skoro nabízí. Jdete do toho?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hubnu a proto píšu, když Pardubky vyhrajou, stáhnu to na 100kg
owar

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Oware. Tímhle tvrzením bys uzavřel maximálně tak dveře za sebou do blázince.

ja vam chtel jenom pomoct a vas spor urovnat..myslel jsem to dobre

owar

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
pokud Kometa vyhraje, zhubnu X kilo. Pokud Kometa vyhraje, nebudu rok pít alkohol. Pokud Pardubice prohrají, přestanu kouřit.

pokud brno vyhraje, tak se opravdu blizi konec sveta a zacnu tomu verit..
Izman

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Hubnu a proto píšu, když Pardubky vyhrajou, stáhnu to na 100kg

No jdu do toho s tebou (uz jen ubohych 12 kg :D :D ) pokud vyhraje Kometa tak to stahnu taky na 100kg a aby to bylo jeste tezsi tak si koupim pardubicky pernik a nesnim ho :D :D
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Johny, Grimley: hrozně rád bych, abyste začali s větami jako: pokud Kometa vyhraje, zhubnu X kilo. Pokud Kometa vyhraje, nebudu rok pít alkohol. Pokud Pardubice prohrají, přestanu kouřit.

Je to totiž úplně jisté, přímo stoprocentní, že Pardubice vyhrají a tak se to skoro nabízí. Jdete do toho?
Pokud kometa nebude letos mistr, tak shodím na 100 kg:o))))...tj. vítej objeme
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je smůla. Jsem celoživotní nekuřák, abstinent a na100kg se fakt nedostanu, ani nehodlám. Ale ty bys mohl Daymoone po výhře Komety začít cvičit s činkama, co říkáš??
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě nevyprovokuješ Johny, i když jsi mi moc pěkně nahrál

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: