| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gome6
|
Zaslal: po duben 02, 2012 7:29 pm Předmět: hyperxtenze |
|
|
začal jsem cvičit hyperxtenze,ale zjistil jsem že při cvičení necítím že by nějakej sval zabíral,je to normální nebo dělám něco špatně ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Poman

|
Zaslal: po duben 02, 2012 7:31 pm Předmět: Re: hyperxtenze |
|
|
| Gome6 napsal: | | začal jsem cvičit hyperxtenze,ale zjistil jsem že při cvičení necítím že by nějakej sval zabíral,je to normální nebo dělám něco špatně ? |
Tohle vůbec necvičit. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po duben 02, 2012 8:16 pm Předmět: Re: hyperxtenze |
|
|
| Gome6 napsal: | | začal jsem cvičit hyperxtenze,ale zjistil jsem že při cvičení necítím že by nějakej sval zabíral,je to normální nebo dělám něco špatně ? |
Tipl bych si že je cvičíš švihem. Hezky pomalu se rozbaluj a zabaluj. Pak nebudeš potřebovat ani závaží
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: st duben 04, 2012 2:33 pm Předmět: |
|
|
no právě že je nešvihám,jedu 3s dolu a pak zase 3s nahoru,ale z nějakýho důvodu ty svaly prostě necítím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st duben 04, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
v leze? nebo na lavici? _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: st duben 04, 2012 7:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:52 am Předmět: Re: hyperxtenze |
|
|
| Poman napsal: | | Gome6 napsal: | | začal jsem cvičit hyperxtenze,ale zjistil jsem že při cvičení necítím že by nějakej sval zabíral,je to normální nebo dělám něco špatně ? |
Tohle vůbec necvičit. |
Mne hyperextenze v zacatcich docela dost pomohly v zlepseni mrtveho tahu....
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 9:57 am Předmět: Re: hyperxtenze |
|
|
| Poman napsal: | | Gome6 napsal: | | začal jsem cvičit hyperxtenze,ale zjistil jsem že při cvičení necítím že by nějakej sval zabíral,je to normální nebo dělám něco špatně ? |
Tohle vůbec necvičit. |
Já myslím že "balené" vůbec nejsou zlé, ale jsou lepší na té šikmé lavici, než na té klasické kde se končí vodorovně s podlahou. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 10:16 am Předmět: |
|
|
Mozna by pomohl kotouc kterej obejmes (ale neprehanel bych to s vahou) a zustavat v horni poloze. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 10:22 am Předmět: |
|
|
dá se to cvičit i s lehčíma jednoručkama, ve spodní poloze ruce kolmo k zemi, dotknout se lehce podlahy a v horní poloze ruce pořád napnutý a úhel mírně k tělu, tím se kromě spodních zad zapojej i latissimy
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
dneska to v posilce vyzkouším a dám vědět.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
tak jsem to dneska dal s koutoučem 10kg a už to cítím,vždycky jsem pár vteřin setrval ve vodorovný poloze a je to znát.Díky všem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |