nechut k jedlu..

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - nechut k jedlu..  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> nechut k jedlu..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
heymee

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 10:07 pm    Předmět: nechut k jedlu.. Odpovědět s citátem

Zdravim.. ihned po treningu vypijem kokteil.. 50g bielkovin cca 60g glukozy..
hodinu na to mam cca 250g kuracich prs s 120g ryze ( za surova)
Problem je v tom ze mam nechut k jedlu a ked sa aj premozem tak to nedokazem zjest.. jem to strasne dlho.. viac ako pol hodiny.. a vecinou to any nedojem pretoze ma z toho napina.. kde je problem??..
dik za rady.. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martinn24

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

250 g kuřecích prs je zbytečně hodně, stačí 150-200g. Ale jinak, to mi taky dělalo, no někdo s tím nemá problém, někdo jo. To se poddá. hlavně přes den pořádně roztáhnout žaludek.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak vůbec můžeš takhle obecně napsat, že 250g kuřecích prs je zbytečně hodně když ani nevíš, kolik dotyčný váží? Jasně, pro 60kg kluka je to třeba dost, ale těžko soudit, kolik auto topicu váží, když to nepíše.

Já jím 350-370g (váženo syrové) a není to hodně, a to existují lidí co jedí daleko víc.

Autor: nejsi teď abnormálně moc ve stresu? Nějaké psychické potíže? Může to být předzvěst něčeho závažnějšího.
Jinak obecně chuť k jídlu podporuje vitamín B12.
Martinn24

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Jak vůbec můžeš takhle obecně napsat, že 250g kuřecích prs je zbytečně hodně když ani nevíš, kolik dotyčný váží? Jasně, pro 60kg kluka je to třeba dost, ale těžko soudit, kolik auto topicu váží, když to nepíše.

Já jím 350-370g (váženo syrové) a není to hodně, a to existují lidí co jedí daleko víc.

Autor: nejsi teď abnormálně moc ve stresu? Nějaké psychické potíže? Může to být předzvěst něčeho závažnějšího.
Jinak obecně chuť k jídlu podporuje vitamín B12.

Tak určitě nebude mít sto kilo svalů, a nebude to člověk, který se takto stravuje asi denně, když se na to ptá ne?:)
cipinek

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 10:55 pm    Předmět: Re: nechut k jedlu.. Odpovědět s citátem

heymee napsal:
Zdravim.. ihned po treningu vypijem kokteil.. 50g bielkovin cca 60g glukozy..
hodinu na to mam cca 250g kuracich prs s 120g ryze ( za surova)
Problem je v tom ze mam nechut k jedlu a ked sa aj premozem tak to nedokazem zjest.. jem to strasne dlho.. viac ako pol hodiny.. a vecinou to any nedojem pretoze ma z toho napina.. kde je problem??..
dik za rady.. :)

zkus po tréninku nepít žádný kokteil prostě nic, běž domů a tam sněz pak jenom to další jídlo 250g kuracich prs s 120g ryze, dej si pak noční protein na noc, měl bys dostat mírný hlad před tím proteinem...
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to dříve dělal tak (když jsem nebyl zvyklej jíst pořádně.....a roztahoval jsem žaludek ) že jsem si to prostě rozdělil do menších porcí. Kolikrát mi dalo zabrat i ty menší porce sníst, ale za nějakou tu dobu se to srovnalo a pak už jsem jen přidával a nakonec jsem to sjednotil v tu jednu porci...snad jsem ti nějak pomohl..
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Keby som do seba nalial tesne po treningu 60g glukozy a 60g proteinoveho prasku, ciel by bol se nezblit, nie sa este tesit na jedlo. Celkove, tie cisla jednoduchych cukrov akoze odporucanych po treningu, co tu lietaju obcas...se mi z toho dela mdlo.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 10:07 am    Předmět: Re: nechut k jedlu.. Odpovědět s citátem

heymee napsal:
...

Za 1. pomer S:B je hodne divny.
Za 2. 60g cukru odpovida cca 120kg typkovi, co ma tech 120kg ve svalech
Za 3. 50g bilkovin odpovida cca 135kg typkovi, co to ma opet ve svalech ...
Nechapu proc tak vysoke davky v PTN ... navic do sebe pak jeste srat 250g kurecich prs (dalsich +-40g bilkovin a 120g ryze) ... to je proste blbost.

Lidi zblbnuty etiketama na treningovych vyrobcich, kulturistickych pouckach/radach a vyzkumama od vyrobcu ... pak to takhle dopada :)
heymee

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak vazim cca 100 kg.. vyska 182cm.. pocas dna nemam problemi do seba dostat velke porcie jedla.. ale po treningu ked vypijem ten kokteil ako keby sa mi ten zaludok stiahol..
Bomberguy

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem byl v lékárně koupit nějaký vitamíny a bylo mi doporučeno i B komplex - 20 tablet za 35 korun, podporuje to právě chuť k jídlu, jak už se tu psalo, tak to můžeš zkusit :)
Petey

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heymee napsal:
tak vazim cca 100 kg.. vyska 182cm.. pocas dna nemam problemi do seba dostat velke porcie jedla.. ale po treningu ked vypijem ten kokteil ako keby sa mi ten zaludok stiahol..

tych 100kg mas v com?
CIZO

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 2:27 pm    Předmět: Re: nechut k jedlu.. Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:

Za 1. pomer S:B je hodne divny.
Za 2. 60g cukru odpovida cca 120kg typkovi, co ma tech 120kg ve svalech
Za 3. 50g bilkovin odpovida cca 135kg typkovi, co to ma opet ve svalech ...
Nechapu proc tak vysoke davky v PTN

Lidi zblbnuty etiketama na treningovych vyrobcich, kulturistickych pouckach/radach a vyzkumama od vyrobcu ... pak to takhle dopada :)

60S po tréninku rozhodně není moc. 50B je dost, ale záleží na tom, co to je zač. Koncentrát? Izolát? Hydrolyzát?

Záleží to na tom jak se komu po tréninku rychle vrací do normálu trávení a jakou má kdo inzulínovou odezvu, ale nemyslím si, že by to množství bylo nějak přehnané.

Co se týče jídla záleží na úpravě. Jíst suchou rejži a kuřecí, to je jak žrát piliny :) To kus hovězího se zeleninou jde hned líp.

Derek Poundstone
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) máš na to jídlo chuť (hlad) a nemůžeš to sníst nebo na to ani tu chuť nemáš?
kid

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

60 g a 50 g tj. minimálně 110 g prášku. Zajímalo by mne v jakém množství vody.

To vypadá spíš na potréninkovou kaši než nápoj.

Je to osmoticky husté, tak se to bude chovat jako pevné jídlo a pak není divu, že není dlouho po tom chuť na další chod.
heymee

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odmerka 80% koncentratu a odmerka mliecneho proteinu tiez tusim 80%..
glukozy si davam od 40 do 80g.. podla toho aku partiu cvicim..
na to jedlo vobec nemam chut.. uz od prveho susta sa musim prekonavat..
a ten PTN vypijem bez problemov a nie je husty..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - nechut k jedlu.. Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: