cipinek je vocas normální, pomohl mně jak mrtvýmu zimník ale hlavně že je to doma
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
No to bylo famozni, lidi ho teda zblaznili a frantik drzel jak Fucik slovo, az jsem se bal, ze to nakonec otoci jak Rocky, ale nakonec celkem jasna zalezitost. Gratulace!!!
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Naposledy upravil Douglas dne čt duben 05, 2012 9:07 pm, celkově upraveno 1 krát
cipinek je vocas normální, pomohl mně jak mrtvýmu zimník ale hlavně že je to doma
a kde jsi na to koukal teda? to je smutný, já žil v tom, že to někde uvidím a ono fakt hovno a ten kdo na to někde koukal sem link nedal...
no nikde ty vole, taky jsem to nenašel...
na to původním linku běží teď záznam, je 5. kolo, tak se můžeš podívat...
no jestli ty nepatří pověsit za koule do průvanu
Parkrat ve me zamrazilo, kdyz do neho sel Lukas trochu otevrenej a prosvistel mu kolem brady celkem solidni zvedak, ale nastesti ho nechytl. Jinak takovej vysledek vzhledem k vyberu protivnika se dal cekat ale stejne je to K.O.nečný borec. Byla tam brutalni kotel a perfektni atmosfera
Jedine co se mi nelibilo byly ring girls. Nechcu byt zly, ale mohli sehnat lepsi a ani by to nedalo moc prace.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
chlapi, na tréninky helma nebo ne? a pokud ano, jakou doporučujete?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru