|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 06, 2012 8:59 am Předmět: Re: Neznalost neomlouvá |
|
|
| MistrMarty napsal: | | Zdravím Pánové (dámy), o společnosti Herbalife, konkrétně o jejich produktech mám teda jiný názor než vy. Naprosto s vámi souhlasím, že prodejci Herbalife jsou dobří prodejci (mnohdy atraktivní kočičky), ale výživě naprosto nerozumí. Další věc ve které souhlasím je, že produkty jsou předražené. Co vím, tak prodejce produktů může mít až 50% slevu na produkty. Což činí velice lukrativní business pro prodejce (schválně jsem použil slovo prodejce nikoli výživové poradce). Je jasné, že když budeš žrát koktejly tak nebudeš nabírat na svalové hmotě. Taky nežereš multivitamín abys nepřibral na svalech, teda pokud nejseš uplnej debil. Účelem herbalife není zvýšit anabolický efekt při posilování, ale zkvalitnit zdraví jedinců, ať už důchodců nebo sportovců. Od toho se taky odvíjí, že je použita rostlina bílkovina (sojová), která sice nemá tak komplexní spektrum aminokyselin jako živočišná bílkovina, ale na rozdíl od ní je více šetrnější k lidskému zažívání potažmo tělu. Kdyby Vám jako mě, produkty pomohly výrazně zlepšit zdraví, mluvili by jste jinak. Domnívám se, že mnozí z Vás nemají vlastní zkušenosti a reprodukují jen žvásty jiných. Konkrétně při dietě CKD mi vláknina od Herbalife dost usnadnila vyprazdňování. Je jasné, že bych si od Herbalife nikdy nekoupil protein, protože je nejdražší co jsem na trhu viděl (best mi přijde protein od chow). Je to jen můj názor, ale když všude ve světě to frčí ve velkém stylu... Lionel Messi je toho velký konzument a to je pan Sportovec a jeho morální podvědomí je značné (charitativní akce atd.) |
1. pomohla Ti v CKD vláknina nehledě na značku.
2. to se sojou je kapitální kravina
3. Herbalife je předražený nekvalitně "poskládaný" šunt
4. Že se nechají zblbnout některé ženy třeba v domácnosti bez znalostí základů výživy bych ještě pochopil, na jejich blbost Herbalife stojí - že to ale propaguješ takto chabě ty je známkou naprosté duševní ochablosti ( nechtěl jsem napsat přímo, že jsi debil, aby ses neurazil:o).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 06, 2012 9:18 am Předmět: Re: Neznalost neomlouvá |
|
|
| Deadlift napsal: | | ale propaguješ takto chabě ty je známkou naprosté duševní ochablosti ( nechtěl jsem napsat přímo, že jsi debil, aby ses neurazil:o) |
umřu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: pá duben 06, 2012 9:23 am Předmět: |
|
|
Herbalife jsem dělal, ale nikdy víc. Je to banda dementů, výživě nerozumí, jde jen o vymývání mozků a předávání pozitivní energie klientům, kteří za ni zaplatí pěknou sumu peněz. Na aukru si vše můžete koupit s 50 % slevou. Jestli jsou výrobky šmejd nebo ne posoudit nedokážu, ale pár lidí z mého okolí s tím mělo perfektní výsledky, jednalo se ale většinou o lidi kteří o nějakým zdravým živ stylu dřív věděli velký hov..
Aby ste si v hbl zarobili, musíte být svině, lozit po ulici a dělat "ankety", pak klienty obvolávat a už si je zpracovávat pro pozdější prodej. Ale nejlepší způsob je ten, že do hbl dostanete pár svých známých, kteří si nakoupí za 60 000, ze kterých dostanete pěknej balík právě vy :))
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá duben 06, 2012 9:46 am Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: | Herbalife jsem dělal, ale nikdy víc. Je to banda dementů, výživě nerozumí, jde jen o vymývání mozků a předávání pozitivní energie klientům, kteří za ni zaplatí pěknou sumu peněz. Na aukru si vše můžete koupit s 50 % slevou. Jestli jsou výrobky šmejd nebo ne posoudit nedokážu, ale pár lidí z mého okolí s tím mělo perfektní výsledky, jednalo se ale většinou o lidi kteří o nějakým zdravým živ stylu dřív věděli velký hov..
Aby ste si v hbl zarobili, musíte být svině, lozit po ulici a dělat "ankety", pak klienty obvolávat a už si je zpracovávat pro pozdější prodej. Ale nejlepší způsob je ten, že do hbl dostanete pár svých známých, kteří si nakoupí za 60 000, ze kterých dostanete pěknej balík právě vy :)) |
to těchto sraček může dostat své známé pouze debil, nebo ti známí musí být sami debilové a o takové známé nestojím, stýkám se pouze s rozumnými lidmi, mezi debili bych nechodil, neměl bych si s nimi co říct..., možná, kdybych byl debil sám, tak ano... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 9:48 am Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: |
A to neni jenom todle ... hodinky, to same, kdyby sis koupil od hellokity za 50,- funkcnost bude stejna, myslim, ze budou i hrat a kocicce bude blikat nos, ale ty si radsi za 6000,- koupis rolexky ,)
|
neulitla ti jedna nula a jeste tak * 3 a vic ?
jinak to co udavas je blby porovnavani, tam u neznackovych/znackovych hadru.. levnych/drahych hodinek se aspon plati za kvalitu.. u herbalifu si lidi plati za to ze sou blbi a jeste k tomu kupuji sracky
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 9:53 am Předmět: |
|
|
tu v auparku v ba je obchod s doplnkami...videl som ako tam chlapec kupil synthu6 2300g za 70eur (1800kc) po zlave a este bol rad  niektori ludia si proste radi priplatia _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 5:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
kuba: ja zapomnel ze tu jsou hodinari,) ale mam v podstate pravdu, platis znacku ... _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: so duben 07, 2012 5:34 am Předmět: |
|
|
Porovnavat doplnky vyzivy a konkretne hodinky od konkretnej znacky velmi nejde  Ma to netuseny filozoficky rozmer...
|
|
| nahoru |
|
 |
MistrMarty
|
Zaslal: so duben 07, 2012 8:10 am Předmět: |
|
|
Deadlifte souhlasím, že kdybych si vzal vlákninu od jiné značky tak mi to taky pomůže. Je asi celkem zbytečné psát o zlepšení zdraví díky herbalife, když většina tady z vás jsou borci co si přes velikost bicepsu nedosáhnout na záda a na zdraví v celku serou, hlavně ať zvednu těch 160kg na benchi. Tak třeba není sója šetrnější k zažívání, celkem fuck, ale žeru jako doplňkový přijem bílkovin, protože má své kvality (viz článek sojový protein na aktin.cz) Že je předražený to je známé, ale jsou různé prodejny které produkty prodávají téměř bez maloobchodní přirážky nebo aukro. Deadlifte, třeba nemám titul z biochemie, 4200příšpěvků nebo 120kg, ale Nepropaguju tu produkty herbalife, ale propaguju tu svůj názor na ně. Můj názor vychází z mé Vlastní zkušenosti, která je pozitivní a pokud si myslíš, že tohle je příznak duševní slabosti...
Někdy je myslet, ho.no vědět..
|
|
| nahoru |
|
 |
MistrMarty
|
Zaslal: so duben 07, 2012 8:12 am Předmět: |
|
|
Deadlifte souhlasím, že kdybych si vzal vlákninu od jiné značky tak mi to taky pomůže. Je asi celkem zbytečné psát o zlepšení zdraví díky herbalife, když většina tady z vás jsou borci co si přes velikost bicepsu nedosáhnout na záda a na zdraví v celku serou, hlavně ať zvednu těch 160kg na benchi. Tak třeba není sója šetrnější k zažívání, celkem fuck, ale žeru jako doplňkový přijem bílkovin, protože má své kvality (viz článek sojový protein na aktin.cz) Že je předražený to je známé, ale jsou různé prodejny které produkty prodávají téměř bez maloobchodní přirážky nebo aukro. Deadlifte, třeba nemám titul z biochemie, 4200příšpěvků nebo 120kg, ale Nepropaguju tu produkty herbalife, ale propaguju tu svůj názor na ně. Můj názor vychází z mé Vlastní zkušenosti, která je pozitivní a pokud si myslíš, že tohle je příznak duševní slabosti...
|
|
| nahoru |
|
 |
MistrMarty
|
Zaslal: so duben 07, 2012 8:23 am Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MistrMarty
|
Zaslal: so duben 07, 2012 8:30 am Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MistrMarty
|
Zaslal: so duben 07, 2012 8:34 am Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: so duben 07, 2012 8:42 am Předmět: |
|
|
| MistrMarty napsal: | Deadlifte souhlasím, že kdybych si vzal vlákninu od jiné značky tak mi to taky pomůže. Je asi celkem zbytečné psát o zlepšení zdraví díky herbalife, když většina tady z vás jsou borci co si přes velikost bicepsu nedosáhnout na záda a na zdraví v celku serou, hlavně ať zvednu těch 160kg na benchi . Tak třeba není sója šetrnější k zažívání, celkem fuck, ale žeru jako doplňkový přijem bílkovin, protože má své kvality (viz článek sojový protein na aktin.cz) Že je předražený to je známé, ale jsou různé prodejny které produkty prodávají téměř bez maloobchodní přirážky nebo aukro. Deadlifte, třeba nemám titul z biochemie, 4200příšpěvků nebo 120kg, ale Nepropaguju tu produkty herbalife, ale propaguju tu svůj názor na ně. Můj názor vychází z mé Vlastní zkušenosti, která je pozitivní a pokud si myslíš, že tohle je příznak duševní slabosti...
Někdy je myslet, ho.no vědět.. |
Mam snahu byt stale slusny, preto tento prispevok v zapäti aj koncim, pretoze by si si zasluzil minimalne pohlavok za tu sprostost, co si napisal. Najdi si forum herbashit a propaguj to tam, snad vidis, ze tu o teba zaujem nikto nema.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|