|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
honzik833

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
soichiro
|
Zaslal: so duben 07, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | Co se konstrukce tyce, tak to mam myslim celkem promyslene. Tak doufejme, ze to cele zvladnu v pohode. Pristi tyden zrejme pojedu nakupovat material a zacit to davat dohromady |
Ahoj , tak co jak jsi pokrocil ? ja sem nakonec zjistil ze svarec je soused co bydli o 3 patra nize
akorat to bude treba svarit/zkompletovat uvnitr mistnosti nepresel bych s tou konstrukci pres dvere.
Material bych teda asi nechal jekl 50 ale musim to trochu promyslet rozmerove atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: so duben 07, 2012 1:51 pm Předmět: |
|
|
Planuju si vyrobit kluzne vedeni pro pohyb zavazi. Puvodne jsem premyslel o tyci v trubce s nejakou vuli, ale radeji bych pouzil kluzne pouzdro nebo lozisko. Nemel by nekdo konkretni tip ci zkusenost? Samozrejme mi jde o jednoduche a levne reseni. _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: so duben 07, 2012 3:45 pm Předmět: |
|
|
| soichiro napsal: | | honzik833 napsal: | Co se konstrukce tyce, tak to mam myslim celkem promyslene. Tak doufejme, ze to cele zvladnu v pohode. Pristi tyden zrejme pojedu nakupovat material a zacit to davat dohromady |
Ahoj , tak co jak jsi pokrocil ? ja sem nakonec zjistil ze svarec je soused co bydli o 3 patra nize
akorat to bude treba svarit/zkompletovat uvnitr mistnosti nepresel bych s tou konstrukci pres dvere.
Material bych teda asi nechal jekl 50 ale musim to trochu promyslet rozmerove atd.. |
no dvakrat mi neklapl nakup materialu ze skladu zeleza. Takze zatim mam pesek. Nejlepsi bylo jak prijedu nakoupit a zjsitim, ze zavreli o hodinu drive. Tak jsme zbalili didavku a zase leji domu bez, porad mi schazi mit alespon 45 metru toho jeklu. Je to hnus velebnsoti. Takze ted ja musim sladit terminy, s kolegou kdy tam zajedeme.
|
|
| nahoru |
|
 |
soichiro
|
Zaslal: so duben 07, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
Aha , no tak to je smula , ale myslis spis 4,5 metru ne 45
Ja tedka sam pocitam kolik materialu vlastne budu potrebovat a ten kolega/svarec mi tam moc vrtat nedoporucuje pry to oslabim .
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: so duben 07, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
no to ja myslim 45 metru jacklu. pujde o 2 stroje. bude to jednen power rack a dalsi bude kladka na zada. to se nezda, ale se to nazbira ta delka.
Co se vrtani tyce sice to o neco oslabi, ale zalezi jak mas, nebo budes mit v planu poridit silny profil. ja budu brat 3mm toustky.
|
|
| nahoru |
|
 |
soichiro
|
Zaslal: út duben 10, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | no to ja myslim 45 metru jacklu. pujde o 2 stroje. bude to jednen power rack a dalsi bude kladka na zada. to se nezda, ale se to nazbira ta delka.
Co se vrtani tyce sice to o neco oslabi, ale zalezi jak mas, nebo budes mit v planu poridit silny profil. ja budu brat 3mm toustky. |
Tak to pak musis ukazat jak to bude vypadat , ja si necham jeste par mesicu odstup precejen nejsem uplne adaptovany na silovejsi trenink jak zjistuju ,ale myslim ze to neni uplne spatne na to ze jsem cvicil jenom s vlastnim telem a jeste k tomu nepravidelne...
Mam dotaz jelikoz vlastnim tuhle lavici na bench asi spis pro holky
insportline.cz/701/posilovaci-bench-lavice-insportline-light
na co jsou ty bocni madla -pisou tam asi ten buterfly, ale jak sem zkousel na co to muze byt nic mi na tom neslo cvicit....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|