Stavba posilovaciho nacini svepomoci

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Stavba posilovaciho nacini svepomoci  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Stavba posilovaciho nacini svepomoci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
honzik833

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se konstrukce tyce, tak to mam myslim celkem promyslene. Tak doufejme, ze to cele zvladnu v pohode. Pristi tyden zrejme pojedu nakupovat material a zacit to davat dohromady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
soichiro

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
Co se konstrukce tyce, tak to mam myslim celkem promyslene. Tak doufejme, ze to cele zvladnu v pohode. Pristi tyden zrejme pojedu nakupovat material a zacit to davat dohromady

Ahoj , tak co jak jsi pokrocil ? ja sem nakonec zjistil ze svarec je soused co bydli o 3 patra nize
akorat to bude treba svarit/zkompletovat uvnitr mistnosti nepresel bych s tou konstrukci pres dvere.
Material bych teda asi nechal jekl 50 ale musim to trochu promyslet rozmerove atd..
squater

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Planuju si vyrobit kluzne vedeni pro pohyb zavazi. Puvodne jsem premyslel o tyci v trubce s nejakou vuli, ale radeji bych pouzil kluzne pouzdro nebo lozisko. Nemel by nekdo konkretni tip ci zkusenost? Samozrejme mi jde o jednoduche a levne reseni.
honzik833

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

soichiro napsal:
honzik833 napsal:

Ahoj , tak co jak jsi pokrocil ? ja sem nakonec zjistil ze svarec je soused co bydli o 3 patra nize
akorat to bude treba svarit/zkompletovat uvnitr mistnosti nepresel bych s tou konstrukci pres dvere.
Material bych teda asi nechal jekl 50 ale musim to trochu promyslet rozmerove atd..

no dvakrat mi neklapl nakup materialu ze skladu zeleza. Takze zatim mam pesek. Nejlepsi bylo jak prijedu nakoupit a zjsitim, ze zavreli o hodinu drive. Tak jsme zbalili didavku a zase leji domu bez, porad mi schazi mit alespon 45 metru toho jeklu. Je to hnus velebnsoti. Takze ted ja musim sladit terminy, s kolegou kdy tam zajedeme.
soichiro

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha , no tak to je smula , ale myslis spis 4,5 metru ne 45
Ja tedka sam pocitam kolik materialu vlastne budu potrebovat a ten kolega/svarec mi tam moc vrtat nedoporucuje pry to oslabim .
honzik833

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no to ja myslim 45 metru jacklu. pujde o 2 stroje. bude to jednen power rack a dalsi bude kladka na zada. to se nezda, ale se to nazbira ta delka.

Co se vrtani tyce sice to o neco oslabi, ale zalezi jak mas, nebo budes mit v planu poridit silny profil. ja budu brat 3mm toustky.
soichiro

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
no to ja myslim 45 metru jacklu. pujde o 2 stroje. bude to jednen power rack a dalsi bude kladka na zada. to se nezda, ale se to nazbira ta delka.

Co se vrtani tyce sice to o neco oslabi, ale zalezi jak mas, nebo budes mit v planu poridit silny profil. ja budu brat 3mm toustky.

Tak to pak musis ukazat jak to bude vypadat , ja si necham jeste par mesicu odstup precejen nejsem uplne adaptovany na silovejsi trenink jak zjistuju ,ale myslim ze to neni uplne spatne na to ze jsem cvicil jenom s vlastnim telem a jeste k tomu nepravidelne...
Mam dotaz jelikoz vlastnim tuhle lavici na bench asi spis pro holky
insportline.cz/701/posilovaci-bench-lavice-insportline-light
na co jsou ty bocni madla -pisou tam asi ten buterfly, ale jak sem zkousel na co to muze byt nic mi na tom neslo cvicit....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Stavba posilovaciho nacini svepomoci Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: